-
Ξεκιναω ξεκαρδιζουμενος στα γελια ...
Θα σας περιγραψω μια ιστορια , λιγακι ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ , αλλα πλεον η κατασταση ειναι τοσο γελοια που θα ηθελα να το μοιραστω και μαζι σας , γιατι πιθανως εχουν πεσει και αλλοι 'πολυτελεις' 'θυματα' ...
Ξεκιναω με την απλη ερωτηση για να καταλαβετε τι εννοω ?
Εχετε βαλει αγγελια το 'πολυτελες' 'πουλ μουρ' αυτοκινητο σας και εχετε κατα λαθος λαβει στα εισερχομενα σας μηνυματα , μηνυμα απο απελπισμενες κορασιδες οι οποιες παραπονιουνται για τους ανδρες σε μια φιλη τους και καλα , η περιγραφουν ενα και καλα χθεσινοβραδυνο σκηνικο ???
Αν ΝΑΙ , τοτε ειστε και εσεις , 'ΘΥΜΑ' της απεγνωσμενης αναζητησης λουτσου , γκομενιτσας που δεν εχει με τι αλλο να ασχοληθει παρα να στελνει και καλα , λαθος μηνυματα , σε ανθρωπους οι οποιοι πουλανε Elise , Z4 , Slk , (ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΑ αυτα) και χρησιμοοποιουν την ΧΕ ως μεσω διαφημισης της πωλησης ...
Το γεγονος που παραθετω ειναι ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ , οχι μονο τωρα , αλλα και απο περυσι ...
Απλα περυσι , δεν το ειχα διασταυρωσει , ουτε και μου περναγε απο το μυαλο ...
Ομως συμπτωματικα οποτε εβαζα στην ΧΕ το elise , ολο και καποιο λαθος μηνυμα μου ερχοταν απο την Χ,Ψ,Ω η οποια ελεγε διαφορες μπουρδες ....
Και ομολογω πως περυσι , (αδαεις) ειχα 'ψαρωσει' ...
φετος ομως καταλαβα πως κατι δεν παει καλα ...
πανε 2-3 μηνες τωρα που μιλωντας με διαφορους φιλους και κατοχους Ζ4, Slk , Elise καναμε αυτη την συζητηση και εδειχνε ο ενας στον αλλο ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΟΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ....
Αλλο 'θυμα' ???????
-
Θα σας περιγραψω μια ιστορια , λιγακι ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ , αλλα πλεον η κατασταση ειναι τοσο γελοια που θα ηθελα να το μοιραστω και μαζι σας , γιατι πιθανως εχουν πεσει και αλλοι 'πολυτελεις' 'θυματα' ...
Εχετε βαλει αγγελια το 'πολυτελες' 'πουλ μουρ' αυτοκινητο σας και εχετε κατα λαθος λαβει στα εισερχομενα σας μηνυματα , μηνυμα απο απελπισμενες κορασιδες οι οποιες παραπονιουνται για τους ανδρες σε μια φιλη τους και καλα , η περιγραφουν ενα και καλα χθεσινοβραδυνο σκηνικο ???
Αν ΝΑΙ , τοτε ειστε και εσεις , 'ΘΥΜΑ' της απεγνωσμενης αναζητησης λουτσου , γκομενιτσας που δεν εχει με τι αλλο να ασχοληθει παρα να στελνει και καλα , λαθος μηνυματα , σε ανθρωπους οι οποιοι πουλανε Elise , Z4 , Slk , (ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΑ αυτα) και χρησιμοοποιουν την ΧΕ ως μεσω διαφημισης της πωλησης ...
Το γεγονος που παραθετω ειναι ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ , οχι μονο τωρα , αλλα και απο περυσι ...
Ομως συμπτωματικα οποτε εβαζα στην ΧΕ το elise , ολο και καποιο λαθος μηνυμα μου ερχοταν απο την Χ,Ψ,Ω η οποια ελεγε διαφορες μπουρδες ....
πανε 2-3 μηνες τωρα που μιλωντας με διαφορους φιλους και κατοχους Ζ4, Slk , Elise καναμε αυτη την συζητηση και εδειχνε ο ενας στον αλλο ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΟΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ....
Αλλο 'θυμα' ???????
-
Αλλο 'θυμα' ???????
-
Θυμα γυναίκας που ψαχνει για λούτσο;
Δε μου ακούγεται και τόσο κακο.
-
Ούτε και εμένα.
-
'Θυμα' λεμε ......
απλα ειναι γελοιο , οταν ειναι τοσο πολυ επαναλαμβανομενο ...
Τουλαχιστον δεν αποθηκευει σε ποιους εχει στειλει και σε ποιους οχι να θυματε να μην ξαναστελνει ....
-
Τωρα που το σκεφτομαι,δεν πουλάω και εγω τη φερραρι μου;
-
Aμε .....
Και οταν λαβεις το λαθος μηνυμα , παρε με τηλ να σου πω , πως να το χειριστεις ....
υπαρχουν ασφαλη βηματα , για 100% επιτυχια ....
-
Καλά κορυφαίο , τι να λέμε τώρα!
Ρεεεε τι γίνεται στον κόσμο! Αντε τώρα να μην λένε οι άντρες πως το αμάξι μετράει στις γυναίκες!(elisa, είσαι εδώ; )
-
Αυτό δεν θα το φανταζόμουν ποτέ!!
Απίστευτο, Χάρη, thanks for the heads up!!
-
Πόσο αφελείς είμαστε ε;
Δηλαδή τα ίδια άτομα σας έστελναν τα σμς κάθε φορά;
-
Τα γεγονοτα τα δικα μου , μιλανε για:
2 διαφορετικες γκομενες , με τουλαχιστον 5 διαφορετικα νουμερα ...
Ειδικα η τελευταια εχει ξεπερασει καθε ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ...
Ετυχε και επινα καφε με εναν φιλο μου προχθες , που πουλαει και το δικο του elise , και μεσα σε 5 λεπτα λαβαμε ακριβως το ιδιο μηνυμα , απο το ιδιο νουμερο ....
Το οποιο διασταυρωσαμε μεσα στπ επομενο μισαωρο , πως ειχε ξαναστειλει στον φιλο πριν κανενα μηνα (που ειχε αναδημοσιευσει το elise στην ΧΕ) και πως ηδη εκανε κονε με εναν φιλο που πουλαει το Ζ4 του ...
ΕΛΕΟΣ ......
ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ....
Ας μπει και καμια αλλη στο παιχνιδι ...
Αυτη την ειδαμε ....
-
Καλή?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Καλή?Σκεφτεσαι να βαλεις καμμια αγγελια ? ? ?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Καλή?για την χρηση της μια χαρουλα ...
go on and call me
Α! να σημειωσω πως 'ψαρωνουν' και σε δικα μας λαθος μηνυματα εεεεεεεε .....
-
Αμα βαλω το λαντα για πουλημα λες να πιασει;
Μηπως επαιζε τιποτε αλλο, μηπως ηταν επαγγελματιες οι κοπελες ή τιποτε κομπινες με αυτοκινητα; -
Kαι εμένα κάπου εκεί πήγε το μυαλό μου, σε αυτό που είπε ο ladokrator, με έμφαση στις επαγγελματίες...
-
Τερμα, θα την πουλήσω την elise, όσο και αν την αγαπώ!
-
Ο χρήστης ladokrator έγραψε:
Αμα βαλω το λαντα για πουλημα λες να πιασει;
Μηπως επαιζε τιποτε αλλο, μηπως ηταν επαγγελματιες οι κοπελες ή τιποτε κομπινες με αυτοκινητα;ΟΧΙ κατηγορηματικα ....
επιτρεψτε μου να εχω αποψη επι του θεματος ...
επαγγελματιες λουτσοπνιχτρες μπορει ....
-
Για τι ηλικία περίπου μιλάμε?
Αν βάλω αγγελία για Z4, αλλά σκάσω μύτη με τη μηχανή, λες να στραβώσει? Το 'αμάξι' θα το έχω 'στο συνεργείο'.
Xρυση Ευκαιρια - Πωληση αυτοκινητου - Λαθος μηνυμα