-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
strictly speaking, μετά από when, as soon as, once κ.α. δεν μπαίνει will.e.g. 'Once I have/get my MacBook delivered I will show all those despicable 4TF members who's boss'.
who's da boss... αλλιως ακουγεται πολυ φλωρικο
Βεβαια το πιθανοτερο ειναι να μας δειξει λιγο μπουτι, αντε να σκισει και κανα καλσον...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Η αγαπημένη μου ατάκα από τον Duffy είναι 'it's MINE, MINE, MINE, all MINE!Υοu are despicable!
-
Αν και μπορεί να το βρείτε και 'the boss', το σωστό είναι 'who's boss'
Υπό την έννοια του ότι το έχει σχεδιάσει από πριν, ναι, charmac. Επειδή όμως είναι ταυτόχρονα και μορφή 1ου conditional (παρόλο που δεν έχει 'if'), παίρνει και will.
Σταματώ γιατί κάπου εδώ οι μαθητές μου αρχίζουν και κοιτούν το ρολόι τους. Οι μαθήτριες κοιτούν τα μάτια μου.
-
Και εγώ τις μαθήτριες σου!
-
http://www.engadget.com/2007/11/14/asus ... ch-eee-pc/
To Asus EEEEEEEEEEEE θα ερθει και σε εκδοση 10 ιντσων απο 2008 (αρχες ανοιξης μαλλον)! Κατι ηξερα και περιμενα.....
-
corsair
μα κι εγώ περιμένω και περιμένω και περιμένω....σήμερα από 4 μέρες αναμονή μου το γύρισαν στο 9...
-
Ενδιαφέρον το μεγάλο... αν και μεγαλώνει λίιιιγο παραπάνω ενδεχομένως...
Εγώ περιμένω να βγεί το n810 [και αργεί γμτ ]
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Ενδιαφέρον το μεγάλο... αν και μεγαλώνει λίιιιγο παραπάνω ενδεχομένως...Εγώ περιμένω να βγεί το n810 [και αργεί γμτ ]
...μεγαλώνει και ακριβαίνει λογικά...όταν το 7άρι παίζει στα 400 ευρώ...
βέβαια το άλλο θα έχει +3' και +4GB δίσκο....αλλά νομίζω ότι σε δαύτα
επιζητάς πρώτα από όλα την απόλυτη φορητότητα και μετά όλα τα άλλα.
Αλλιώς παίρνεις ένα κανονικό laptop. -
2 βοήθειες:
ψάχνω ένα καλό πρόγραμμα για να φτιάχνω ημερολόγια γραφείου ( με τετραγωνα ανα ημέρα ώστε να σημειωνω) ...έχετε να προτείνετε κάποιο;
Επίσης ένα mp3-cut πέραν του Νero Editor...γιατί εκείνο κόβει μεν μια χαρά τα mp3 αλλά μου τα σώζει σε 80kbps ποιότητα...μπλιαχ!
thank u
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
2 βοήθειες:ψάχνω ένα καλό πρόγραμμα για να φτιάχνω ημερολόγια γραφείου ( με τετραγωνα ανα ημέρα ώστε να σημειωνω) ...έχετε να προτείνετε κάποιο;
Επίσης ένα mp3-cut πέραν του Νero Editor...γιατί εκείνο κόβει μεν μια χαρά τα mp3 αλλά μου τα σώζει σε 80kbps ποιότητα...μπλιαχ!
thank u
Τσεκαρε τα templates του Powerpoint --> ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ --> ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ
σε 2 λεπτα τελειωσες...
-
english office XP έχω... ...δεν το βλέπω πουθενά αυτό που λες...
-
Στο Outlook επιλέγεις στην αριστερή στήλη 'Ημερολόγιο' και μετά στην πάνω γραμμή 'Μήνα' ή 'Εβδομάδα', όποιο σε βολεύει. Μετά πηγαίνεις File> Preview (Προεπισκόπηση εκτύπωσης) για να δεις τι θα τυπωθεί ακριβώς και εκτυπώνεις.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
english office XP έχω... ...δεν το βλέπω πουθενά αυτό που λες...Πηγαινε ρε συ στα ONLINE TEMPLATES της Microsoft και κατεβασε απο εκει, η κανε αυτο που σου ειπε ο Manos.
http://office.microsoft.com/el-gr/templ ... fault.aspx
-
Θελω να βαλω Νero σε φορητο με vista.Αρχιζει η εγκατασταση κανονικα και σε καποιο σημειο πρεπει να κανει επανεκκινηση μολις ομως ανοιγει παλι το μηχανημα δεν προχωρα η εγκατασταση,nero πουθενα.Τι κανω;
-
ερρμμμ, αν μιλαμε για την εκδοση 7 του Nero, τοτε η εγκατασταση σου εχει γινει!
-
Μακαρονάδα με κιμά! (sorry, δεν κρατήθηκα)
-
corsair
βρήκα από άλλου ...ευχαριστώ.
-
Να παρω το Mio P550+Destinator 6 με 450ευρω; Μ' ενδιαφερει σαν GPS, αλλα και για απλο σερφαρισμα με το Wi-Fi που διαθετει.
Εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο;
(Σημειωνω οτι δε θελω να χρησιμοποιω το PDA σαν κινητο) -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ερρμμμ, αν μιλαμε για την εκδοση 7 του Nero, τοτε η εγκατασταση σου εχει γινει!Δεν μπορω να την βρω ομως
Τεσπα εξυπηρετηση πηγα να κανω αλλα δεν πειραζει ας το φτιαξει μονος του! -
Ο χρήστης Spike έγραψε:
2 βοήθειες:Επίσης ένα mp3-cut πέραν του Νero Editor...γιατί εκείνο κόβει μεν μια χαρά τα mp3 αλλά μου τα σώζει σε 80kbps ποιότητα...μπλιαχ!
thank u
Πήγες options -> Audio format settings ->Encoders -> Lamemp3 ->configure ;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#13]