-
CRT ή TFT?
-
Ο χρήστης ammophila έγραψε:
τον πήρα
8400αν βάλω 64μπιτα Βίστα θα έχω πρόβλημα με 32μπιτες εφαρμογές???
ΟΧΙ.
οκ tnx
οι servers της asus είναι εκνευριστικά αργοί
ειμαι στο asus update v7.13.04 για bios update απο το πρωι στις 9
αυτό προσπαθώ να κατεβάσω κ γω
αα, εσυ μας φρεναρεις,, για εβγα και ξαναμπες
για να κανω update στον updater ισαμε τριωρο τωρα για bios κατευθειαν απο asus και save as αλλιως ξημερωθηκα.
κατέβηκε
-
ΤFT 19 '.
Eβαλα στο μάτι αυτήν -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Παρακαλώ όσοι έχουν οθόνες EIZO ας μας πουν την άποψή τους.flexscan S2441w 'slim sdge'
μια χαρα και για HD ταινιες, τωρα gaming το μονο που 'παιζω' και τα παει φινα απο αποκριση ειναι msfsx. -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
ΤFT 19 '.
Eβαλα στο μάτι αυτήνδεν ειναι wide, αν μπορεις ψαξε σε wide 21 ' η και πιο πανω
οι eizo ειναι rolls των οθονων,κανενα καμμενο pixel ουτε sub, τα αξιζουν τα αλμυρα τους.προσωπικα εχω αλλαξει τρεις eizo απο T15s και T77S crt και οι δυο ολες ειναι σε χρηση απο 1994 και παρα το μεγεθος ειναι ακομα απολαυστικες
-
Δεν με ενδιαφέρει η ευρεία οθόνη καθώς δεν είμαι λάτρης των ταινιών.
Κατά τα άλλα αληθεύει δηλ ότι η eizο είναι βασιλιάς. -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Κατά τα άλλα αληθεύει δηλ ότι η eizο είναι βασιλιάς.καμμια αναγκη να εισαι σινεφιλ, αν δουλευεις cad οι wide ειναι μονοδρομος , αλλα και σε word να εχεις δυο Α4 side by side ειναι ολα τα λεφτα.
-
Κατά τα άλλα αληθεύει δηλ ότι η eizο είναι βασιλιάς.καμμια αναγκη να εισαι σινεφιλ, αν δουλευεις cad οι wide ειναι μονοδρομος , αλλα και σε word να εχεις δυο Α4 side by side ειναι ολα τα λεφτα.
Mουσική ποιό πολύ.
Με τις wide έχω την εντύπωση χάνεις σε ύψος.
Αν το φορμά δεν είναι 16:9 δε βλέπω το λόγο.
Αλλά λες?Κατέληξα στην eizo για δύο βασικούς λόγους.
Σε ιστοσελίδες όπως η παρούσα πολλές φορές το λευκό είναι πολύ κουραστικό.
Η παρακάτω δυνατότητα είναι όλα τα λεφτά
Και κατά δεύτερο λόγο η γενικώς καλύτερη ποιότητα κατασκευής και εικόνας όπου πιστεύω ότι υπερέχουν.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Mουσική ποιό πολύ.
Με τις wide έχω την εντύπωση χάνεις σε ύψος.
Αν το φορμά δεν είναι 16:9 δε βλέπω το λόγο.
Αλλά λες?Κατέληξα στην eizo για δύο βασικούς λόγους.
Σε ιστοσελίδες όπως η παρούσα πολλές φορές το λευκό είναι πολύ κουραστικό.
Η παρακάτω δυνατότητα είναι όλα τα λεφτά
Και κατά δεύτερο λόγο η γενικώς καλύτερη ποιότητα κατασκευής και εικόνας όπου πιστεύω ότι υπερέχουν.
οντως σε υψος χανεις, γιαυτο πας και σε μεγαλυτερη διαγωνιο.
αυτοματη ισοσταθμιση αναλογα με περιβαλλον φως ειναι καλουδι, ειδικα να στην οθονη πεφτει αμμεσο ηλιακο φως, εχουν και εξισοροπηση λευκου. -
G60 οτι κοστίζει δεν σημαίνει οτι αξίζει.
η EIZO δεν βγάζει πάνελ και στο μόνο που παίζουν ρόλο τα απο πίσω ηλεκτρονικά είναι το input lag
δικά σου είναι τα χρήματα αλλά δεν σου λέω κιόλας να τα δώσεις σε εμένα -
wannabe
ξέρεις ποιες εταιρίες βγάζουν δικά τους πάνελ; -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
wannabe
ξέρεις ποιες εταιρίες βγάζουν δικά τους πάνελ;sharp,lg και samsung
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
wannabe
danke!
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
G60 οτι κοστίζει δεν σημαίνει οτι αξίζει.
η EIZO δεν βγάζει πάνελ και στο μόνο που παίζουν ρόλο τα απο πίσω ηλεκτρονικά είναι το input lag
δικά σου είναι τα χρήματα αλλά δεν σου λέω κιόλας να τα δώσεις σε εμέναEλα όμως που οι επαγγελματίες του χώρου (όχι έμποροι αλλά προγραμματιστές γραφίστες κλπ) ορκίζονται στο όνομά της.
Πάνελ μπορεί να μη βγάζει η ίδια αλλά για να πετυχαίνει καλύτερη ποιότητα εικόνας και κατασκευής πέρα απ τα ηλεκτρονικά κυκλώματα μάλλον η εταιρία θέτει τις δικές της προδιαγραφές.
Οπως επίσης ακούω για πολλά χρόνια ζωής απροβλημάτιστα.
-
αυτοματη ισοσταθμιση αναλογα με περιβαλλον φως ειναι καλουδι, ειδικα να στην οθονη **πεφτει αμμεσο ηλιακο φως, **εχουν και εξισοροπηση λευκου.Εγώ θέλω το ακριβώς αντίθετο μιας και μου τη δίνει το έντονο φως του δωματίου.
Προτιμώ τον χαμηλό φωτισμό ή το φωτισμό απ τα φωτιστικά.
Γιατρέ είμαι καλά? -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
αυτοματη ισοσταθμιση αναλογα με περιβαλλον φως ειναι καλουδι, ειδικα να στην οθονη **πεφτει αμμεσο ηλιακο φως, **εχουν και εξισοροπηση λευκου.Εγώ θέλω το ακριβώς αντίθετο μιας και μου τη δίνει το έντονο φως του δωματίου.
Γιατρέ είμαι καλά?μισώ το ηλιακό φως όταν είμαι στον υπολογιστή (εεε, και όλες τις υπόλοιπες ώρες της μέρας )
-
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Γιατρέ είμαι καλά?μισώ το ηλιακό φως όταν είμαι στον υπολογιστή (εεε, και όλες τις υπόλοιπες ώρες της μέρας )
Εμείς πρέπει να έχουμε πρόβλημα
-
τα φαντασματα της μηχανης
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
wannabe
au optronics και μια αμιγώς κινέζικη που δεν μου έρχεται τώρα.
Πάνελ μπορεί να μη βγάζει η ίδια αλλά για να πετυχαίνει καλύτερη ποιότητα εικόνας και κατασκευής πέρα απ τα ηλεκτρονικά κυκλώματα μάλλον η εταιρία θέτει τις δικές της προδιαγραφές.
ξέρεις σε όρους παραγωγής τι σημαίνει 'δικές μου προδιαγραφές'?
το πολύ πολύ να διαλέγει εσωτερικά τα πάνελ και να πετάει κάποια που παρουσιάζουν μεγαλύτερη απόκλιση απο αυτό για το οποίο έχει μελετήσει
εσύ όμως έχεις άλλη κάρτα γραφικών= ίσως όχι το ίδιο χρωματικό προφίλ, έχεις άλλο φωτισμό κοκ
αν μου έλεγες οτι μόλις την έπαιρνες θα τη ρύθμιζες με ειδικό όργανο να πω οκ, αν και πάλι μόνο σε εργασίες που απαιτούν μετά εκτύπωση θα άξιζε.αν θέλεις πραγματικά υπέροχα χρώματα που να νομίζεις οτι θα βγουν απο την οθόνη απο την ζωντάνια, πάρε glossy, με τα γνωστά μειονεκτήματα
πάρε οπωσδήποτε οθόνη με ψηφιακή είσοδο και κάρτα γραφικών επίσης
απο εκεί και πέρα κοίτα γωνίες όρασης, κοίτα αν ρυθμίζεται σε ύψος και γωνία (δεν είναι crt 30κιλά που συμβιβάζεσαι με τη θέση που είναι) κοίτα τι εισόδους έχει και τα ξαναλέμε όταν φτάσεις να κοιτάς συγκεκριμένα μοντέλα
τέλος 'bigger IS better' στις οθόνες.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#13]