-
Ποιός ήρθε με τι;
Πως ήταν τα χρώμια του τάδε και ήταν πράγματι οι θόλοι του 'καλού' αυτοκινήτου του καλοί;
Μήπως έκαιγε λάδια και ακόμα δεν έχει κάνει αυτό το valve-job που έλεγε τόσο καιρό;
Και πως και βγήκε τόσο καλά στη δεύτερη ειδική κοιτώντας μόνο το κοντέρ;
Έχω ακούσει ότι ο τάδε.... κλπ κλπΚουτσομπολιά αλλά μόνο τεκμηριωμένα με φωτογραφίες:
Το ζουμί από τις εκδηλώσεις και τους αγώνες με ιστορικά οχήματα.Απολαύστε υπεύθυνα!
-
Ποιός ήρθε με τι;
Πως ήταν τα χρώμια του τάδε και ήταν πράγματι οι θόλοι του 'καλού' αυτοκινήτου του καλοί;
Μήπως έκαιγε λάδια και ακόμα δεν έχει κάνει αυτό το valve-job που έλεγε τόσο καιρό;
Έχω ακούσει ότι ο τάδε.... κλπ κλπΚουτσομπολιά αλλά μόνο τεκμηριωμένα με φωτογραφίες:
Το ζουμί από τις εκδηλώσεις και τους αγώνες με ιστορικά οχήματα.Απολαύστε υπεύθυνα!
-
Ποιός ήρθε με τι;
-
Ωραία. Περιμένουμε φωτό και σχόλια από τις δύο εκδηλώσεις του περασμένου ΣΚ.
-
Χτες έγινε στην περιοχή της επιδαύρου το ράλυ 'tour de Grece' του classic trophy της ΕΟΟΕ, που εκλεισε την αυλαία για τη χρονιά αυτή.
Οι συμμετοχές ήταν πολλές και οι διαδρομή υπέροχη, όπως πάντα (όποιος έχει τρέξει ράλυ στην Αργολίδα να σηκώσει το χέρι του! )! Ο καιρός μας τα χάλασε λίγο αλλά δε με πείραξε και πολύ γιατί:
1)Δε συμμετείχα, ήμουν με έναν φίλο με ένα ολοκαίνουργιο Mazda 2 που το βρήκα υπέροχο
2)Είχε περάσει βόλτα και ο Cavallino και τα είπαμε! Τώρα ψάχνει για Mercedes! (διάδοση ψευδών ειδήσεων πόσα χρονάκια είναι; )
3) Παντιλικώνανε μέχρι και οι Rolls!Λίγες φωτό από τον αγώνα:
Οι γερμανοί ξανάρχονται! (170S x 2)Alfa (t)Romeo καναδέζα (όχι αυτές που είχαμε στο στρατό!)-Montreal (ναι... αυτή ;με το V-Παναγια μου-8 )
Για το Νικόλα! (Ξέρει αυτός)
Karmann Ghia-χαμηλές πτήσεις(με 30 ατίθασα άλογα να σκάβουν, ένα-ένα, την άσφαλτο!)
Φυστικί giulia... (πλάκα μας κάνουν ώρες ώρες; )
και τέλος.... όπως λέει το τραγουδάκι:
Και καημό, και καημό εχω μεγάαααααλο.... δεν μπορώ, δεν μπορώ να πάρω (κι) άλλο!
Για τον φίλο μου τον Καπαπή που του λείπει μια πράσινη! -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Για το Νικόλα! (Ξέρει αυτός)
Karmann Ghia-χαμηλές πτήσεις(με 30 ατίθασα άλογα να σκάβουν, ένα-ένα, την άσφαλτο!)
-
χειμερινο στης 27/10 απο την λεσχη microcars
http://www.classicmicrocars.gr/
και μετα
αγωνες 2007
χειμερινο ραλλυ -
Παρά τον κακό γενικά καιρό, πέρασα πολύ ωραία χτες. Αλέξανδρε και Γιάννη ευχαριστώ για την παρέα.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Παρά τον κακό γενικά καιρό, πέρασα πολύ ωραία χτες. Αλέξανδρε και Γιάννη ευχαριστώ για την παρέα.Άντε και σύντομα συνοδηγός (να μην πω και οδηγός κιόλας! )!!
Αλήθεια, να κάνουμε την υπέρβαση μπας και σου βρούμε κανένα ιταλικό, από αυτά τα πατημένα τα χαμηλά που κάνουν πολλή φασαρία με το δράκο και το σταυρό ;
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Φυστικί giulia... (πλάκα μας κάνουν ώρες ώρες; )
Αυτό λέγεται και καμπινεδί
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Παρά τον κακό γενικά καιρό, πέρασα πολύ ωραία χτες. Αλέξανδρε και Γιάννη ευχαριστώ για την παρέα.
Άντε και σύντομα συνοδηγός (να μην πω και οδηγός κιόλας! )!!
Αλήθεια, να κάνουμε την υπέρβαση μπας και σου βρούμε κανένα ιταλικό, από αυτά τα πατημένα τα χαμηλά που κάνουν πολλή φασαρία με το δράκο και το σταυρό ;
Aν γίνει κάτι τέτοιο, δεν θα είναι σύντομα φοβάμαι... Να πω όμως πως δε με εξιτάρει η ιδέα, θα είναι ψέμα.
-
Shot with DSC-S600 at 2007-11-06
απ το φθινωπορινο στην κρητη -
http://www.dpgr.gr/usergalleries/displa ... os=-211380
EOOE Tour de Grece '07 -
η λαιδη κι ο αλητης -
Νάσο, Μαρίνο τι έγινε στο Δαναών; Πώς πήγε;
-
Μια χαρά περάσαμε. Όλα ήταν πολύ όμορφα...
Αν εξαιρέσεις βέβαια ότι 1 το πρωί ψάχναμε το τάσι της DS στο δρόμο από το Ναύπλιο προς το Τολό...
-
και ..... αποτελέσματα;
Τελικά το βρήκατε το τάσι;
-
-
και ας είχε πει ο Αναστασιάδης...
Sorry, εγω το είχα πει...
αλλα εννοούσα ότι... θα τα δώσει ο Αναστασιάδης τα 10€
-
Άλλος ψάχνει το τάσι στις χασαποταβέρνες κι άλλος τραβάει βίντεο...... τσ, τσ, τσ.....
edit: ψαροταβέρνες!
Φωτογραφίες και κουτσομπολιά εκδηλώσεων