-
Ο χρήστης kostakis έγραψε:
Είναι λίγο off topic αλλά ελπιζω να το δούν περισσότεροι.
Ζητείται λεξικό Αγγλοελληνικό με τεχνική ορολογία αυτοκινήτου.
Το θέλω για να μεταφράσω manualΜάλλον δεν έχεις ανακαλύψει ότι έχει ανοιχτεί θέμα με απαντήσεις στο ερώτημά σου!:
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Υπήρχε και 15Μ κουπέ.
και 12Μ coupe:
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΛΕΥΚΟ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΜΕ ΠΑΛΙΟΣΙΔΕΡΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ.
ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.
ΕΓΩ ΠΕΡΝΑΩ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΣΚΟΡΤ. -
http://www.rs2.co.uk/special.htm
ενα site με εσκορτ
-
ωραια δεν θα ηταν να ειχαμε ενα τετοιο εχουμε και το χταποδι ετοιμο
τι λες Ευαγγελε....????? -
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
τι λες Ευαγγελε....?????γιαννο μου δεν εχουμε μονο χταποδι
ολα τα μηχανικα εχουμε....η καροτσα μας λειπει -
αφου το λες εσυ εχουμε και τον μαστορα υπ'ατμον και περιμενει....
-
-
μικρε κανονισε, θα βρω στην κατερινα σκαθαρο ανοικτο....
-
οχι οχι να δεν ηθελα...
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
ολα τα μηχανικα εχουμε....η καροτσα μας λειπειΔίπλα από το μαρακανά γκριλ στην Καλλιθέα (πρώτος παράλληλος της Θησέως, όχι, δε θυμάμαι το όνομα του δρόμου), υπάρχει μια ελαφρώς -αν θυμάμαι καλά- τρακαρισμένη και παρατημένη. Θα περάσω μια από αυτές τις μέρες από το σημείο και θα επανέλθω με φωτό.
-
Ο χρήστης Great8 έγραψε:
ολα τα μηχανικα εχουμε....η καροτσα μας λειπειΔίπλα από το μαρακανά γκριλ στην Καλλιθέα (πρώτος παράλληλος της Θησέως, όχι, δε θυμάμαι το όνομα του δρόμου), υπάρχει μια ελαφρώς -αν θυμάμαι καλά- τρακαρισμένη και παρατημένη. Θα περάσω μια από αυτές τις μέρες από το σημείο και θα επανέλθω με φωτό.
διπορτη??????????
χρωμα???
υψος στην θησεως???? -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Youtube VideoΔυστυχώς σε λίγες μέρες θα το στείλουμε για ανακύκλωση και στενοχωριέμαι...
Το αυτοκίνητο-σχολείο που με έμαθε να οδηγώ αλλά και τι σημαίνει υπερστροφή...25 χρόνια+ στην οικογένεια αντικατέστησε επάξια μία κορτίνα 1600 του 1974...
respect!!!Απλά ΔΕΝ φτιάχνονται ξανά τέτοια αυτοκίνητα...
υπάρχει ακόμα το αυτοκίνητο ή το έφαγε ο Νεονάκης;
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
διπορτη??????????
χρωμα???
υψος στην θησεως????Αν θυμάμαι καλά, είναι δίπορτη. Το στούκι που έχει φάει είναι μπροστά αριστερά (φτερό, φανάρι, μάσκα και νομίζω και καπό)
Το χρώμα είναι γκρι- το χαρακτηριστικό αυτό μπασταρδο-ασημί.
Όπως κατεβαίνεις τη Θησέως, περνάς το φανάρι του Βασιλόπουλου και στο επόμενο στενό κάνεις δεξιά αναστροφή. Στα διακόσια μέτρα, στο αριστερό σου χέρι -πρέπει να(...)- είναι η κουκλα. -
-
Ο χρήστης Great8 έγραψε:
διπορτη??????????
χρωμα???
υψος στην θησεως????Αν θυμάμαι καλά, είναι δίπορτη. Το στούκι που έχει φάει είναι μπροστά αριστερά (φτερό, φανάρι, μάσκα και νομίζω και καπό)
Το χρώμα είναι γκρι- το χαρακτηριστικό αυτό μπασταρδο-ασημί.
Όπως κατεβαίνεις τη Θησέως, περνάς το φανάρι του Βασιλόπουλου και στο επόμενο στενό κάνεις δεξιά αναστροφή. Στα διακόσια μέτρα, στο αριστερό σου χέρι -πρέπει να(...)- είναι η κουκλα.τελικα great8 ειναι τετραθυρη και μκiii
-
Ο χρήστης Great8 έγραψε:
Δυστυχώς σε λίγες μέρες θα το στείλουμε για ανακύκλωση και στενοχωριέμαι...
Το αυτοκίνητο-σχολείο που με έμαθε να οδηγώ αλλά και τι σημαίνει υπερστροφή...25 χρόνια+ στην οικογένεια αντικατέστησε επάξια μία κορτίνα 1600 του 1974...
respect!!!Απλά ΔΕΝ φτιάχνονται ξανά τέτοια αυτοκίνητα...
υπάρχει ακόμα το αυτοκίνητο ή το έφαγε ο Νεονάκης;
υπάρχει ακόμα και πουλήθηκε πριν λίγες μέρες. Του έδωσα και την ...προίκα του κάτι πόρτες, ένα καπό, και το σασμαν και διαφορικό από ένα μκ2 που είχα μαζέψει. Ο ιδιοκτήτης έχει άλλα 2 έσκορτ και σκοπεύει να το φτιάξει όπως μου είπε. Του ζήτησα να μου δείξει φωτογραφίες από την πρόοδο του...αν το κάνει θα σας τις ανεβάσω να δείτε. Πάει το φορντάκι αλλά τουλάχιστον είναι σε καλά χέρια.
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
τελικα great8 ειναι τετραθυρη και μκiiiΚΡ, σορι ρε συ, θκομ το λάθος...
άλλη φορά θα μιλάω με εικόνες για να είμαστε σίγουροι(ώστε πέρασες από εκεί, ε;; χμ.......)
ρε μπας και είμεθα κοντογειτονάκια; -
Ο χρήστης Great8 έγραψε:
τελικα great8 ειναι τετραθυρη και μκiii
ΚΡ, σορι ρε συ, θκομ το λάθος...
άλλη φορά θα μιλάω με εικόνες για να είμαστε σίγουροι(ώστε πέρασες από εκεί, ε;; χμ.......)
ρε μπας και είμεθα κοντογειτονάκια;κανενα προβλημα αγαπητε μου
οχι μενω ηλιουπολη αλλα εγινε μια αυτοψια -
Ο χρήστης Great8 έγραψε:
τελικα great8 ειναι τετραθυρη και μκiii
ΚΡ, σορι ρε συ, θκομ το λάθος...
ρε μπας και είμεθα κοντογειτονάκια;πόσα λίγα ξέρεις ρε φίλε
μήπως δεν έχεις καταλάβει με τι άρρωστους έχεις μπλέξει?
εγω ήμουν ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι μόλις έδωσες περιγραφή του σημείου, θα έβρισκε τρόπο να μάθει ή να το δει... ΑΜΕΣΑ!!!
-
Classic Ford Forum