-
-
ο βαγγελης (ΚΡ61)
-
-
-
-
-
-
Ιστορικέ, φοβερό όντως το Fiesta σου!! μπράβο!!
Μόλις καταφέρω να βρω τον τρόπο, θα ανεβάσω και μια φωτό του δικού μου Ford. Εκτός και αν μπορεί να βοηθήσει ο Spit... -
-
Ο χρήστης Great8 έγραψε:
Μόλις καταφέρω να βρω τον τρόπο, θα ανεβάσω και μια φωτό του δικού μου Ford. Εκτός και αν μπορεί να βοηθήσει ο Spit...τι ford εχεις...???
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
Μόλις καταφέρω να βρω τον τρόπο, θα ανεβάσω και μια φωτό του δικού μου Ford. Εκτός και αν μπορεί να βοηθήσει ο Spit...τι ford εχεις...???
δεν το πουλάει...
να μην σε νοιάζει...
-
-
Ο χρήστης Great8 έγραψε:
Μόλις καταφέρω να βρω τον τρόπο, θα ανεβάσω και μια φωτό του δικού μου Ford. Εκτός και αν μπορεί να βοηθήσει ο Spit...δεν είναι και η καλύτερη φωτο...
Τα 'καμάρια' του Great8 στο γκαράζ...
Να τα χαίρεσαι φίλε μου
-
Capri! Σλουρπ!
-
Niga, μόλις ετοιμαστεί το Capri -μπαίνει για βάψιμο την ερχόμενη Δευτέρα, στο πλαίσιο των ετοιμασιών για το Ιστορικό Ακρο- θα οργανώσουμε βολτούλα τρελή...
Spit φχαριστώ για το ανέβασμα της φωτό. Εννοείτε πως θα έρθεις με τον Andrew στην καφεδιά που θα κάνουμε.
Επίσης, μια και φαίνεται στη φωτό, οποιοσδήποτε έχει κάτι (από ανταλλακτικό μέχρι στοιχεία για κάποιο ολόκληρο...) για Matra- Simca Rancho, ας κάνει ένα κόπο να ενημερώσει. Είναι το επόμενο big project
-
Εγώ ξέρω έναν που έχει 5-6 Rancho...
Αλλά άσ'το καλύτερα! (Ξέρει ο spit! ) -
Ωχ! Matra-Rancho είναι το άλλο και δεν το πρόσεξα; Μπράβο!!!
Δυστυχώς στο το μόνο που μπορώ να βοηθήσω για το Rancho είναι για μινιατούρες!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Εγώ ξέρω έναν που έχει 5-6 Rancho...
Αλλά άσ'το καλύτερα! (Ξέρει ο spit! ) -
μπραβο great8
και παλι μπραβο -
Classic Ford Forum