-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
ναι λεφτερη, κι επειδη μαλλον ειμαι ο μονος που τον εχει δει και οδηγησει, ειναι πολυ καλος και ''συμπαγης''
λιγο χαιδεμα χρειαζεται ο κακομοιρης... οπως και η 914'Ωπα κάτσε κάτσε... σάλια είναι αυτά; Εσύ δεν έψαχνες για άσπρες κάλτσες (και γειώνεις και τα πμ; );
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Αλήτες Βολτάκηδες Ιστορικοί σε Πασχαλινές Εξόδους.
Aλεξανδρε αυτος ειναι ο δικος σου?
(ενα ναι θελω να ακουσω να μην σε ξεπλυνει ουτε ο Δουναβης)ναι λεφτερη, κι επειδη μαλλον ειμαι ο μονος που τον εχει δει και οδηγησει, ειναι πολυ καλος και ''συμπαγης''
λιγο χαιδεμα χρειαζεται ο κακομοιρης... οπως και η 914απο τις περιγραφες νομιζα οτι ητανε ολοσαπος στους τακους!
Αλεξ αν και η 914 ειναι σε παρομοια κατασταση πρεπει να συζητησεις με καποιον ειδικο τις εννοιες 'πολυ καλο αυτοκινητο' και 'σαπακι', νομιζω εχεις συγχυση στο μυαλο σου!ΥΓ μην ξαναπει κανεις υπερβολικο τον φιλο μου τον απεναντι γιατι τελικα μου φαινεται πως ολοι τα ιδια νοθευμενα παιρνετε.
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Αλήτες Βολτάκηδες Ιστορικοί σε Πασχαλινές Εξόδους.
Aλεξανδρε αυτος ειναι ο δικος σου?
(ενα ναι θελω να ακουσω να μην σε ξεπλυνει ουτε ο Δουναβης)ναι λεφτερη, κι επειδη μαλλον ειμαι ο μονος που τον εχει δει και οδηγησει, ειναι πολυ καλος και ''συμπαγης''
λιγο χαιδεμα χρειαζεται ο κακομοιρης... οπως και η 914απο τις περιγραφες νομιζα οτι ητανε ολοσαπος στους τακους!
Αλεξ αν και η 914 ειναι σε παρομοια κατασταση πρεπει να συζητησεις με καποιον ειδικο τις εννοιες 'πολυ καλο αυτοκινητο' και 'σαπακι', νομιζω εχεις συγχυση στο μυαλο σου!ΥΓ μην ξαναπει κανεις υπερβολικο τον φιλο μου τον απεναντι γιατι τελικα μου φαινεται πως ολοι τα ιδια νοθευμενα παιρνετε.
o ''απεναντι'' δεν ειναι υπερβολικος, ειναι απλα αρρωστος! και παραλιγο να κολλησει κι εμενα....ευτυχως προσφατα συνηλθα
με το καταλληλο αντιβιοτικο βεβαια
-
Θυμασαι τι μου ειπες οταν ειδες το αντιβιωτικο?
'ειναι σε κατασταση σαν του απεναντι'
μηπως αντιμετωπιζεις την κατασταση σου με ομοιοπαθητικη τελικα?
Το βαψιμο που κανεις απο κατω στο αλλο περιλαμβανεται και αυτο στη θεραπεια?
αρρρρρρρρρρρωωωωωωωωωωωστεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!
Μηπως τελικα εισαι εσυ το βαπορακι που κουμπωνεις τους αλλους και το παιζεις αθωα? -
εχω μια απορια...
το αντιβιοτικο, γραφεται με ομικρον η με ωμεγα?
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
εχω μια απορια...το αντιβιοτικο, γραφεται με ομικρον η με ωμεγα?
ομικρον ντε!
(εγω γιατι το εγραψα με ωμεγα? ) -
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
εχω μια απορια...
ομικρον ντε!
(εγω γιατι το εγραψα με ωμεγα? )επειδη διαγω ως σφοδρα ανορθογραφος, ημουν βεβαιος οτι εκανα εγω το λαθος
και ηταν κι ενας τροπος να αλλαξω κουβενταοφφ τοπικ τελος!
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
εχω μια απορια...
ομικρον ντε!
(εγω γιατι το εγραψα με ωμεγα? )επειδη διαγω ως σφοδρα ανορθογραφος, ημουν βεβαιος οτι εκανα εγω το λαθος
και ηταν κι ενας τροπος να αλλαξω κουβενταοφφ τοπικ τελος!
το καταλαβαμε για την αλλαγη κουβεντας . . . .
τελος, λοιπον Αλεξανδρε ο σκαραβαιος σου εχει τα χαλια του οπως τοσα χρονια περιεγραφες οποτε κανε μια συμβολικη τιμη αναλογη της καταστασης που ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι ειναι το αυτοκινητο να ερθω να τον παρω να σου αδειασει η γωνια.
Θα σηκωσω εγω τον βαρυ σταυρο της ανακατασκευης αυτου του οχηματος.
εδιτ:μολις μου ρουφιανεψαν οτι και η 914 ειναι σε αναλογη κατασταση, Αλεξανδρε αν θες να την ξεφορτωθεις πρωτη μπορω να το αντιμετωπισω και αυτο. -
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
τελος, λοιπον Αλεξανδρε ο σκαραβαιος σου εχει τα χαλια του οπως τοσα χρονια περιεγραφες οποτε κανε μια συμβολικη τιμη αναλογη της καταστασης που ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι ειναι το αυτοκινητο :
Γιατί, έγραψα εγώ ποτέ ότι το σκαθάρι μου έχει τα χάλια του; Ημαρτον!
Τα μόνα πράγματα που θέλει είναι ένα καλό βάψιμο κάποια στιγμή, δυο προφυλακτήρες (που τους έχω καινούργιους αλλά δεν του βάζω επάνω γιατι δεν έχει κανένα νόημα όσο δε γυαλλλλίζει το βάψιμο) έναν ουρανό μέσα (που τον έχω καινούργιο αλλά και πάλι δεν έχει νόημα γιατι αυτός που υπάρχει είναι φτιαχτός μεν αλλά δεν είναι πολύ φθαρμένος), δυο ταπετσαρίες στις πόρτες (που κάνουν 90 ευρώ στην Πόπη) και λάδια...Αυτό που έχω πει πολλάκις (και δε φαίνεται στη φωτογραφία) είναι ότι πολλοί δεν έχετε εικόνα τι σημαίνει 30 αλογάκια σε ένα αυτοκίνητο σχεδίασης 75 ετών... Δεν είναι σε θέση να ακολουθήσει κανένα από τα αυτοκίνητά σας (συμπεριλαμβανομένου του Μήτσου που είναι στέιτζ4, ροϊκή, πλάνισμα-καρμπυΛατέρ κλπ.), ούτε στο γκάζι ούτε στο φρένο, σε οποιαδήποτε διαδρομή πάνω από 30χιλιόμετρα ή πάνω από 3% κλίση.
να ερθω να τον παρω να σου αδειασει η γωνια.
Θα σηκωσω εγω τον βαρυ σταυρο της ανακατασκευης αυτου του οχηματος.Έλα εξυπνάδες... ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΥΛΑΩ ΣΟΥ ΛΕΩ!
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
εδιτ:μολις μου ρουφιανεψαν οτι και η 914 ειναι σε αναλογη κατασταση, Αλεξανδρε αν θες να την ξεφορτωθεις πρωτη μπορω να το αντιμετωπισω και αυτο.
Ναι, έλα έλα!!
4,5 χιλιάρικα το σαζμάν και 750+300 ο προφυλακτήρας (το κομμάτι).
Μόνο μη φας, έτσι; Θα έχουμε σούπα! -
πλεον δεν πιστευω τιποτα αν δεν δω με τα ιδια μου τα ματακια την πορσε!
Για τον σκαραβαιο θυμαμαι παντα σε μπυρες καφεδες τσαγια κλπ να σου λεει το βαπορακι και ο απεναντι να τον φτιαξεις και εσυ να λες οτι θελει την μαμα του και τον μπαμπα του για να φτιαχτει.
Ακομη και το βαψιμο που λες ελεγχεται αν δεν εχει περασει αλοιφη.
Εξω απο πλακα, ειναι πολυ πολυ ομορφος και η κατασταση του οπως την περιγραφεις τωρα ειναι ακριβως στα γουστα μου.(τα τελεια με αγχωνουν)
Το οτι δεν μπορει να ακολουθησει, ελεγχεται παλι γιατι αν η υπολοιπη παρεα ειναι με μινακια μπιανκι σκαραβες κλπ νομιζω πως μια χαρα ακολουθει.
Οκ του κυριου Δημητρη ειναι μια κατηγορια μονος του ειδικα στις ανηφορες της ηλιουπολης που θελει ροπες . . . . . . . . . -
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
....ι με μινακια μπιανκι κλπ . . . . . . . . .Χμ, χμ. Κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά κύριε ραλίστα...... Στέλιοοοο, Βαγγέληηηηη τι λέει ο κύριος;
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
....ι με μινακια μπιανκι κλπ . . . . . . . . .
Χμ, χμ. Κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά κύριε ραλίστα...... Στέλιοοοο, Βαγγέληηηηη τι λέει ο κύριος;
Τον δευτερο αστον, δεν ειναι σε θεση να δωσει αντικειμενικη απαντηση τωρα.
Νικο δεν λεω να βαλουμε κοντρα με τον σκαραβα, αλλα για βολτα αν ειναι 1000ρακι το μινακι μη μου πεις οτι θα αναψει απο θερμοκρασιες επειδη θα πηγαινει πολυ αργα. -
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
....ι με μινακια μπιανκι κλπ . . . . . . . . .
Χμ, χμ. Κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά κύριε ραλίστα...... Στέλιοοοο, Βαγγέληηηηη τι λέει ο κύριος;
Τον δευτερο αστον, δεν ειναι σε θεση να δωσει αντικειμενικη απαντηση τωρα.
Νικο δεν λεω να βαλουμε κοντρα με τον σκαραβα, αλλα για βολτα αν ειναι 1000ρακι το μινακι μη μου πεις οτι θα αναψει απο θερμοκρασιες επειδη θα πηγαινει πολυ αργα.Τα μικρά είναι daily drivers, βόλτες οι οικογενειάρχες πάνε με τα 'μεγάλα' τα 'γεροντίστικα' (i.e. Giulia.....)
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
[ βόλτες οι οικογενειάρχες πάνε με τα 'μεγάλα' τα 'γεροντίστικα' ]σορρυ δεν το ηξερα αυτο.
Εχω καποιον φιλο στο φακμπουκ που εχει ποσταρει φωτος με ενα μπλε μπιανκι σε βολτα με την οικογενεια.
Να στον γνωρισω μια μερα μηπως σου αλλαξει τα μυαλα! -
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
[ βόλτες οι οικογενειάρχες πάνε με τα 'μεγάλα' τα 'γεροντίστικα' ]
σορρυ δεν το ηξερα αυτο.
Εχω καποιον φιλο στο φακμπουκ που εχει ποσταρει φωτος με ενα μπλε μπιανκι σε βολτα με την οικογενεια.
Να στον γνωρισω μια μερα μηπως σου αλλαξει τα μυαλα!Toν λόγο που στριμώχτηκαν πέντε άτομα στο μπιάνκι για να φτάσουν στον Ωρωπό τον ξέρεις; Δεν είχε αξιωθεί να βάλει στο 'μεγάλο' ζώνες ασφαλείας στο πίσω κάθισμα για τα παιδιά....
Αλλά τη σπόντα για τη γεροντίστικη Τζούλια κάνεις ότι δεν την ακούς.......
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Οκ του κυριου Δημητρη ειναι μια κατηγορια μονος του ειδικα στις ανηφορες της ηλιουπολης που θελει ροπες . . . . . . . . .Είναι θέμα οδηγού Λευτεράκη....!
Μετα την εμπειρία μου με το 'αγωνιστικ'ο' AMI στα Μέγαρα εμένα όλα μου φαίνονται γρήγορα, ακόμα και ο σκάθαρος του D-Jet (που περιμένω πως και πως να τον δω....!)
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Τα μόνα πράγματα που θέλει είναι ένα καλό βάψιμο κάποια στιγμή, δυο προφυλακτήρες (που τους έχω καινούργιους αλλά δεν του βάζω επάνω γιατι δεν έχει κανένα νόημα όσο δε γυαλλλλίζει το βάψιμο) έναν ουρανό μέσα (που τον έχω καινούργιο αλλά και πάλι δεν έχει νόημα γιατι αυτός που υπάρχει είναι φτιαχτός μεν αλλά δεν είναι πολύ φθαρμένος), δυο ταπετσαρίες στις πόρτες (που κάνουν 90 ευρώ στην Πόπη) και λάδια...
Το μόνο που θέλει είναι βόλτες. Τα άλλα που γράφεις είναι για την περίπτωση που σκοπεύεις να τον δανείσεις σε μουσείο.
Όσον αφορά τα 30 άλογα, δεν ξέρω αν σου έμεινε από τα ρεγκιουλάριτυ, αλλά σου θυμίζω ότι στις βόλτες δεν σε χρονομετρά κανένας!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Αλλά τη σπόντα για τη γεροντίστικη Τζούλια κάνεις ότι δεν την ακούς.......
γιατι οπως ειπες και εσυ ειναι σποντα απλη.
Κανενα σχολιο για τον διγετιακο σκαραβα θα κανεις μπας και παρει θαρρος? -
Ο χρήστης P6B έγραψε:
Τα μόνα πράγματα που θέλει είναι ένα καλό βάψιμο κάποια στιγμή, δυο προφυλακτήρες (που τους έχω καινούργιους αλλά δεν του βάζω επάνω γιατι δεν έχει κανένα νόημα όσο δε γυαλλλλίζει το βάψιμο) έναν ουρανό μέσα (που τον έχω καινούργιο αλλά και πάλι δεν έχει νόημα γιατι αυτός που υπάρχει είναι φτιαχτός μεν αλλά δεν είναι πολύ φθαρμένος), δυο ταπετσαρίες στις πόρτες (που κάνουν 90 ευρώ στην Πόπη) και λάδια...
Το μόνο που θέλει είναι βόλτες. Τα άλλα που γράφεις είναι για την περίπτωση που σκοπεύεις να τον δανείσεις σε μουσείο.
Όσον αφορά τα 30 άλογα, δεν ξέρω αν σου έμεινε από τα ρεγκιουλάριτυ, αλλά σου θυμίζω ότι στις βόλτες δεν σε χρονομετρά κανένας!
γεια στο (πληκτρολόγιο) στόμα σου!
Classic Volkswagen Forum