-
εμενα μου αρεσει πολυ του Ραζη και δεν το λεω για γλυψιμο δεν τον ξερω τον ανθρωπο
-
Ο χρήστης w110finback stro έγραψε:
εμενα μου αρεσει πολυ του Ραζη και δεν το λεω για γλυψιμο δεν τον ξερω τον ανθρωποΚαι εμένα μου αρέσει και δεν ντρέπομαι να το πω οτι.... τον ξερω τον άνθρωπο!!!
Σε ευχαριστώ! Κερνάω βόλτα όποτε θες!
Και επειδή.. ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΤΕ (!) δύο σημερινές απο το καμάρι μου...
Απο όποια γωνία και να το δείς...
είναι μια κούκλα
-
δεν σε ξερω κ Ραζη θα θελα ομως να σε γνωρισω και για το σκαθαρο και για το ντατσουνι........και για πες μας αυτοwww.car.gr/2266116 δεν ειναι παρα πολυ καλο;
-
-
Αυτός ο πίσω προφυλακτήρας αλλάζει όλη την όψη του αυτοκινήτου! είναι φοβερός (άσε που κρατάει και δυο νταμιτζάνες κρασί όταν δε χωράνε μέσα )
-
Ο χρήστης Great8 έγραψε:
Αυτός ο πίσω προφυλακτήρας αλλάζει όλη την όψη του αυτοκινήτου! είναι φοβερός (άσε που κρατάει και δυο νταμιτζάνες κρασί όταν δε χωράνε μέσα )Είναι ιδανικός για να το σπρώχνεις... σου δίνει καλό κράτημα!
http://www.marinetraffic.com/ais/gr/shi ... =237005900
-
εντάξει, με το μαρίν τράφικ με ξάπλωσες... χάζεψα!
τα σέβη μου αγαπητέ -
Ο χρήστης Great8 έγραψε:
εντάξει, με το μαρίν τράφικ με ξάπλωσες... χάζεψα!
τα σέβη μου αγαπητέΕίναι παλιά ιστορία... το ίδιο υπάρχει και για αερό-πλανα αν το ψάξεις (εκεί να δεις λιώσιμο)...
Ο ΝΑΦΤΙΛΟΣ είναι κατασκευής 1966 άρα είναι συνομηλικός με το σκαθάρι του Μήτσου.
Βέβαια, το ΔΙΚΟ ΜΟΥ το σκαθάρι είναι εντελώς διαφορετικό και πολύ πιο όμορφο (και πιο σπορ ταυτόχρονα- άλλα κρατήματα) από το σκαθάρι του Μήτσου. -
-
-
-
-
τυχερε!!! Να τα κατοστησει
-
-
-
οσο εσυ βολταριζες, εγω τα ελεγα με το αλλο σου καμαρι και ψοφησα στο γελιο οταν με ελεγε 'σειο'...(θειο)
Να τα χαιρεσαι τα κουκλια σου...βρε δημητρη οταν ξαναβγεις βολτα απογευματακι προς τα εδω, ριξε κανα τηλεφωνο...θα ηθελα να το δω και απο κοντα και μια χαλαρη βολτιτσα δεν θα με χαλαγε καθολου μα καθολου...
-
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
οσο εσυ βολταριζες, εγω τα ελεγα με το αλλο σου καμαρι και ψοφησα στο γελιο οταν με ελεγε 'σειο'...(θειο)
Να τα χαιρεσαι τα κουκλια σου...βρε δημητρη οταν ξαναβγεις βολτα απογευματακι προς τα εδω, ριξε κανα τηλεφωνο...θα ηθελα να το δω και απο κοντα και μια χαλαρη βολτιτσα δεν θα με χαλαγε καθολου μα καθολου...
Thanx! Στην επόμενη βολτα θα έρθω προς τα εκεί!
-
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Αλήτες Βολτάκηδες Ιστορικοί σε Πασχαλινές Εξόδους.
Aλεξανδρε αυτος ειναι ο δικος σου?
(ενα ναι θελω να ακουσω να μην σε ξεπλυνει ουτε ο Δουναβης)ναι λεφτερη, κι επειδη μαλλον ειμαι ο μονος που τον εχει δει και οδηγησει, ειναι πολυ καλος και ''συμπαγης''
λιγο χαιδεμα χρειαζεται ο κακομοιρης... οπως και η 914
Classic Volkswagen Forum