-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
και εμένα μου θυμίζει κάτι σε γνωστό yard findΔε βρίσκω τίποτα στο δίκτυο...
Η ιστορία του είναι πως κάποια στιγμή βρέθηκε στα χέρια ενώς χασάπη στο Λονδίνο όπου και τη βρήκε κάποιος μετά από πολλά χρόνια... Δε θυμάμαι αν ήταν μπλέ ή ασημί, όμως... Αυτή που πήρε ο Εκλεστόουν της φόρμουλα1 ήταν η ασημί αλλά δε θυμάμαι αν ήταν αυτή του χασάπη...
Μπλέ, αλλά νομίζω πιο ανοιχτό, είναι και η διάσημη blue goose του Γκέρινγκ (φτου φτου φτου ξέρετε ποιος είναι αυτός!).
Γενικά, όλες οι 500-540Κ και ειδικα τα special roadster είναι αυτοκίνητα με ονοματεπωνυμο....Edit:
Βρέθηκε... ήταν 500Κ και όχι 540...
http://www.mercedesshop.com/500k1936.htm
Παίζει να είναι αυτή!!! -
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αν κρίνω από τα γράμματα που υπάρχουν στο πλάι της πλατφόρμας Ισραήλ είναι.Οι αριθμοί στην πλατφόρμα είναι αραβικοί..... Ίσως είναι για τους παλαιστίνιους... Οι Ισραηλινοί τι αριθμούς χρησιμοποιούν;
-
Ξέρεις τι παίζει λοιπόν με αυτό το αυτοκίνητο;
-
Αφού έχετε το τηλέφωνο της πλατφόρμας!
Πάρτε και ρωτήστε!
-
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Αφού έχετε το τηλέφωνο της πλατφόρμας!Πάρτε και ρωτήστε!
Εγώ βρήκα τι θα πω:
مرحبا ، هل يمكن ان تقول لي من فضلك التي 'sفإن مرسيدس في الصورة؟
Εσύ θα μου πεις πώς να το διαβάσω;
-
ερώτηση εγκυκλοπαιδικής γνώσης
τα 500Κ και 540Κ roadster ήταν ίδια πίσω? -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
ερώτηση εγκυκλοπαιδικής γνώσης
τα 500Κ και 540Κ roadster ήταν ίδια πίσω?Είναι όλες απο καροτσερίστα καταπαραγγελία. Αν αναφέρεσαι στα συγκεκριμένα special roadster που αναφέραμε, νομίζω ότι είναι τα ίδια (περίπου).
Τώρα... κάπου είχα βρει ένα καλό site για δαύτες....
Εχω δει από κοντά την κοκκινη και τη μπλε και δεν είναι τόοοοοσο τεράστιες όσο δείχνουν στις φωτογραφίες. Είναι απίστευτα 'στολισμένες' και γενικά θυμίζουν περισσότερο μπιμπελό παρά αυτοκίνητα... θα σκαλίσω το αρχείο μου το βράδυ μήπως βρω καμιά φωτό!Πάντως, πέρα από το ανεκτίμητο της αξίας τους και το καθόλα σεβαστό ποσο του κόστους τους νομίζω ότι κανείς δε θα μπορούσε να κυκλοφορήσει τέτοιο πράγμα σε κανονικό δρόμο... είναι αντίστοιχες του βεληνεκούς μιας GTO, βλέπεις...
Για πιο νορμάλ καταστάσεις, χωρίς να χάνεις όμως και δραματικά σε γκλαμουριά υπάρχει και η 170S cabriolet A, η οποία είναι πιο προσιτή στα 70Κ και πάνω... -
-
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο γαλάζιος σκαραβαίος πίσω από την παγόδα είναι του αδερφού μου ο 'Ye olde faithful'....
Αν είναι δυνατόν!!!!!!! -
Μα ναι είναι από συνάντηση Γερμανόφιλων στην Αυστραλία!
-
Στην κανμπέρα είναι... αυτό είναι το Burly Griffin lake, και πίσω από εκεί (φαίνεται στην φωτό με την 356) το κοινοβούλιό της Αυστραλίας....
Το γαλάζιο είναι το σκαθάρι του αδερφού μου σου λέω!!!!! -
Απίστευτο!!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Στην κανμπέρα είναι... αυτό είναι το Burly Griffin lake, και πίσω από εκεί (φαίνεται στην φωτό με την 356) το κοινοβούλιό της Αυστραλίας....
Το γαλάζιο είναι το σκαθάρι του αδερφού μου σου λέω!!!!!το τηλεφωνο της κοπελας που φτιαχνει καφεδες στο βαν μηπως το χεις???
-
αστο το εχω εγω
0411 167 4971!!!!!!!!!!καλα δεν το πιστευω το σκαθαρι του μητσου στην φωτο του νικολα
ποσο μικρος ειναι ο κοσμος -
500K Cabliolet C 1934-36
540K Autobahn Kurier 1937-39
Wannabe για σένα αυτά τα κουκλιά.
-
quadra, μήπως μπορείς να βρείς την 320 stromlinie;
-
Βοήθησε με λίγο, χρονολογία κλπ.
Classic Mercedes-Benz Forum