-
-
Kούκλα
-
http://image.www.rakuten.co.jp/garagecu ... 25533.jpegW123coupe
-
ΠΕΝΑ
-
-
πως το ειπαμε το στενο του σπιτιου σου ΚΑΘΕΤΟΣ W114
-
-
-
αναρωτιεμαι με την κατασταση καποιων αυτοκινητων που βλεπω αν πατησαν ποτε σε ασφαλτο...
-
-
-
οι Μερκεντέδες λέσχης αυτό 'MERCEDES 230/8 μοντ. '72, με πινακίδες ΕΟΕ, άριστη κατάσταση, πωλείται 3.000 ευρώ ή ανταλλάσσεται.....' το έχετε υπόψιν σας?
KP κάνω την έρευνα αγοράς που λέγαμε
D-Jet αν εξακολουθείς να κοιτάς 116 'MERCEDES 280 116, μοντ. '77, πολύ καλή κατάσταση, τιμή 2.500 ευρώ ' σε περίπτωση που δεν το έχεις δει
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
οι Μερκεντέδες λέσχης αυτό 'MERCEDES 230/8 μοντ. '72, με πινακίδες ΕΟΕ, άριστη κατάσταση, πωλείται 3.000 ευρώ ή ανταλλάσσεται.....' το έχετε υπόψιν σας?KP κάνω την έρευνα αγοράς που λέγαμε
D-Jet αν εξακολουθείς να κοιτάς 116 'MERCEDES 280 116, μοντ. '77, πολύ καλή κατάσταση, τιμή 2.500 ευρώ ' σε περίπτωση που δεν το έχεις δει
EOE γράφει? (πως λέμε ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΟΟΟΕΕΕ!) Αν έλεγε χρώμα τότε σίγουρα το θα το΄καταλάβαινα ποιο είναι...
Πήγαινε δες την από κοντά, wannabe....μην περιμένεις να κρίνεις από την αγγελία και όσο πιο πολλές δεις τόσο καλύτερα για εσένα!!
Την 116 με 2.5 την έχω ξαναδεί!... Η πολύ καλή κατάσταση σημαίνει μαρσπιέδες, πατώματα στα jacking points, 'ευαίσθητα' πίσω, σάπια στους θόλους πάνω πάνω δίπλα στη λεκάνη των καθαριστήρων και διάφορα άλλα... thanx but no thanx! 116 θα έπαιρνα των 6-8 χιλιάδων, όχι των 2.5! -
-
-
-
-
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Αυτό είναι το αμάξι του χασάπη... μήπως Ισραήλ? Κάπου προς τα εκεί πήγε...Για ξαναθύμισέ μου την ιστορία..... κάτι μου λέει αλλά το έχω ξεχάσει....
-
και εμένα μου θυμίζει κάτι σε γνωστό yard find
Classic Mercedes-Benz Forum