-
καθώς σιγά σιγά ψάχνω το /8 κομμάτι της ιστορίας και με βάση εκκίνησης την λευκή του ΚΠ μου δημιουργούνται διάφορες απορίες που τα Γερμανικά που δεν ξέρω τις κάνουν ακόμα πιο δύσκολες να λυθούν.
ρωτάω λοιπόν εδώ, ελπίζω να είναι το σωστό μέρος, και όποιος ξέρει λέει.οι διπλοί μπροστινοί προφυλακτήρες ήταν διαθέσιμοι και για τις δύο σειρές? ήταν προαιρετικοί ή στάνταρ?
έχω δει διαφορετικό τιμόνι. αυτό είναι ανάλογα με τη σειρά ή αν ήταν υδραυλικό
τι κιβώτια ήταν διαθέσιμα?
ξύλινη επένδυση στο ταμπλό πήγαινε με τα δερμάτινα, στα κουπέ μόνο, απο 250 και πάνω?
θα βρω και άλλες αν αυτές είναι λίγες.
η πιο αρνητική αλλαγή ΙΜΟ απο 1 σε 2 σειρά ήταν η εξαφάνιση των μπροστινών 'φινιστρινίων' -
Δεν σε καταλαβαίνω. Μπαίνεις σε ένα τόπικ που εμφανέστατα δεν σε ενδιαφέρει και δεν γνωρίζεις το αντικείμενο για να πεις σ' αυτούς που τους ενδιαφέρει ότι είναι μ@λ@κες που ασχολουνται;
Θα ήθελα να είχα την τύχη σου να οδηγήσω κι εγώ ένα αυτοκίνητο σαν κι αυτό όπως έκανες κι εσύ. Μόνο που το συγκεκριμμένο μοντέλο είναι λίγο δύσκολο να ήταν εικοσάχρονο γιατί η παραγωγή του σταμάτησε πριν 44 χρόνια.
Σε είπα μ@λ@κα?
Είπα οτι το αυτοκίνητο αυτό είναι αντίκα, δέν κάνει για οδήγηση στους σημερινούς δρόμους και με επιβεβαιώνεις όταν λές οτι είναι 50 χρονών αυτοκίνητο. -
Σας παρακαλώ, ηρεμείστε!
Asep, ένα ιστορικό αυτοκίνητο, οδηγείται ανάλογα, και ο ιδιοκτήτης του, ξέρει ακριβώς γιατί το πήρε!
Σαφώς και μπορεί να οδηγηθεί και στους σημερινούς και στους αυριανούς δρόμους.
Και εδώ ειναι η Ενότητα για τα Κλασσικά. Αν δεν σου αρέσουν, καλύτερα να μην συμμετέχεις εδώ. Έχουμε άλλες 11 ενότητες δόξα τω Θεώ.
Αλλά μην λες σε κάποιον, ότι αυτό που του αρέσει, είναι άχρηστο!
-
ας το σταματησουμε εδω παιδια
φιλε asep ισως εκανα λαθος εγω, οκ τελος λοιπον μ αυτη την ιστορια!
κι εγω σαν μεγαλυτερος οπως και οφειλω ζηταω συγνωμη, τελος. -
Είσαι άρχοντας.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
η πιο αρνητική αλλαγή ΙΜΟ απο 1 σε 2 σειρά ήταν η εξαφάνιση των μπροστινών 'φινιστρινίων'Kαι οι ελεφαντοκαθρέφτες!
-
μαζί πρέπει να πήγαιναν αυτά γιατί έχει @$@#$καθρέφτες για να ρυθμίζονται απο μέσα και μάλλον για τον ίδιο λόγο πέθανε και το παραθυράκι
-
μαζί πρέπει να πήγαιναν αυτά γιατί έχει @$@#$καθρέφτες για να ρυθμίζονται απο μέσα και μάλλον για τον ίδιο λόγο πέθανε και το παραθυράκιTo φινιστρίνι ήταν μεγάλη εφεύρεση! Σε ταχύτητες μέχρι 100 χιλ/ω είχες φρέσκο αέρα χωρίς να χτυπάει πάνω σου. Ψώνιο!
-
ψώνιο όπως το λες. το είχα ζήσει ως πιτσιρικάς και ήταν μεγάλη πλάκα
έχει και τη σημασία του ιστορικά όμως νομίζω. σηματοδοτεί την αλλαγή προς μια εποχή σαφώς πιο μεγάλων ταχυτήτων και το τέλος του relaxed cruising -
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
η πιο αρνητική αλλαγή ΙΜΟ απο 1 σε 2 σειρά ήταν η εξαφάνιση των μπροστινών 'φινιστρινίων'
Kαι οι ελεφαντοκαθρέφτες!
ναι και οι δυο σειρες ειχαν διπλους προφυλακτηρες (σαν εξτρα εξοπλισμο η σαν στανταρ 250 και κουπε)
τιμονι κοκκαλινο η πρωτη σειρα και πλαστικο η δευτερη
κιβωτια μανουαλ 4αρια και αυτοματα μια απ ολες τις κουπε ειχε και 5αρι
ξυλινη επενδυση μονο σε 250 και κουπε σ ολες τις σειρες
αλλα το ταμπλω ειναι διαφορετικο στις πρωτες εχει μικροτερη οπη για το ηχειο
στην λευκη ειναι εντελως διαφορετικη και η κονσολα γιατι υπαρχει γνησιο a/cδιαφορετικα κρυσταλα στα μπροστινα φαναρια(η πρωτες πομπε και οι επομενες φλατ)
συνεχιζουμε αργοτερα
-
Σας παρακαλώ, ηρεμείστε!
Asep, ένα ιστορικό αυτοκίνητο, οδηγείται ανάλογα, και ο ιδιοκτήτης του, ξέρει ακριβώς γιατί το πήρε!
Σαφώς και μπορεί να οδηγηθεί και στους σημερινούς και στους αυριανούς δρόμους.
Και εδώ ειναι η Ενότητα για τα Κλασσικά. Αν δεν σου αρέσουν, καλύτερα να μην συμμετέχεις εδώ. Έχουμε άλλες 11 ενότητες δόξα τω Θεώ.
Αλλά μην λες σε κάποιον, ότι αυτό που του αρέσει, είναι άχρηστο!
Και εγώ δέν κατάλαβα απο την αρχή το νόημα της ενότητας, ακολουθώ την συμβουλή σου και δέ ξανασυμμετέχω.
-
έχει και τη σημασία του ιστορικά όμως νομίζω. σηματοδοτεί την αλλαγή προς μια εποχή σαφώς πιο μεγάλων ταχυτήτων και το τέλος του relaxed cruisingΣωστά. Εποχή μεγάλων ταχυτήτων και κλιματισμού!
-
-πιο φαρδιά μάσκα η δεύτερη σειρά, πιο στενή η πρώτη
-φαναρια πίσω κοτλέ η δεύτερη
-πλαστικό τιμόνι αντί για κοκκάλινο
-φωτάκι επιβατών πίσω
-προφυλακτήρας μπροστα. μονός ή διπλός με την πινακίδα πάνω αντί για κάτω
-καθίσματα με προσκέφαλα στάνταρ
-αλλη κονσολίτσα στη μέση (του καπαπή έχει αεραγωγό εργοαστασιακό για το αρκουδίσιον)
-'αφτιά' δεξιά και αρίστερα στο παρμπριζ για προστασία απο νερά (74-)- πολλές πολλές άλλες μικρο-βελτιώσεις που δεν τις παίρνει το μάτι σου (π.χ. αυτόματες, πνευματικές, κλειδαριές, αλλο καλοριφέρ κλπ κλπ)...
Να πούμε οτι οι σειρές δεν είναι δύο, βεβαια αλλά οι 0.5, 1, 1.5, 2, 3...με όλες αυτές τις διαφορές να μπαίνουν σταδιακά επάνω στα αυτοκίνητα...
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
έχει και τη σημασία του ιστορικά όμως νομίζω. σηματοδοτεί την αλλαγή προς μια εποχή σαφώς πιο μεγάλων ταχυτήτων και το τέλος του relaxed cruisingΣωστά. Εποχή μεγάλων ταχυτήτων και κλιματισμού!
Φετιχ είναι περισσότερο και μάλλον μπελάς αν το αφήνεις έξω... του σκαθαριού ανοίγουν με ένα κομμάτι χαρτόνι άσε που αν βρέχει...βάζουν τα κλάματα! !!!!
Της μερσεντές είναι με κοχλία και ασφαλίζουν αρκετά καλά αλλα από την άλλη έχει τόσο καλό σύστημα εξαερισμού και ξεθαμπώματος που δεν τα χρειάζεται πραγματικά! -
http://www.strichachtclub.de/c_infos/c_infos_serienunterschiede.phpαυτό φαίνεται αρκετά έγκυρο αλλά είπαμε απο Γερμανικά δεν...
οτι κουτσοκαταφέρνω με systran -
συνεχεια
αλλες μοκετες
αλλο καλυμα δαπεδου χωρου αποσκευων
αλλο ψυγειο(προσθεσαν και ψυγειο λαδιου)
αλλα μπεκ πλυσης τζαμιου
αλλη μπροστινη ποδια(με νικελ η πρωτες και χωρις νικελ αλλα και πιο αεροδυναμικες οι επομενες) -
http://www.strichachtclub.de/c_infos/c_infos_serienunterschiede.phpαυτό φαίνεται αρκετά έγκυρο αλλά είπαμε απο Γερμανικά δεν...
οτι κουτσοκαταφέρνω με systranΓια δοκίμασε και http://www.google.com/language_tools?hl=en
-
Ο χρήστης Asep έγραψε:
Και εγώ δέν κατάλαβα απο την αρχή το νόημα της ενότητας, ακολουθώ την συμβουλή σου και δέ ξανασυμμετέχω.ΦΤΟΥ! κιάλλος χαμένος πελάτης... Αμαν, ρε πρόεδρε!!!! Αφού τον είχα και στο ΜΒ-φόρουμ μέσα τον έβλεπα με 116 σε
2 μηνάκια!Σοβαρά, όμως, με στεναχωρεί το γεγονός ότι πολύ νέοι μας βλέπουν να ανακατευόμαστε και να ιδρώνουμε για κάτι 'χωρίς νόημα'... τις πταίει για αυτό?
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Και εγώ δέν κατάλαβα απο την αρχή το νόημα της ενότητας, ακολουθώ την συμβουλή σου και δέ ξανασυμμετέχω.
ΦΤΟΥ! κιάλλος χαμένος πελάτης... Αμαν, ρε πρόεδρε!!!! Αφού τον είχα και στο ΜΒ-φόρουμ μέσα τον έβλεπα με 116 σε
2 μηνάκια!Σοβαρά, όμως, με στεναχωρεί το γεγονός ότι πολύ νέοι μας βλέπουν να ανακατευόμαστε και να ιδρώνουμε για κάτι 'χωρίς νόημα'... τις πταίει για αυτό?
τωρα θα μας τον φαει ο αγγελος μ αυτα τα παλιοκατρελ
γμτ τυχη μου -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Σοβαρά, όμως, με στεναχωρεί το γεγονός ότι πολύ νέοι μας βλέπουν να ανακατευόμαστε και να ιδρώνουμε για κάτι 'χωρίς νόημα'... τις πταίει για αυτό?Δεν νομίζω ότι είναι έτσι! Ξέρεις πόσοι έχουν τσιμπήσει βλέποντας το Audi; Η δική μου διαπίστωση είναι ότι ένα πολύ καλό κλασικό προκαλεί ενδιαφέρον σε ανθρώπους που δεν το είχαν σκεφτεί ποτέ μέχρι τότε!
Classic Mercedes-Benz Forum