-
Οι εντατήρες απλά προσφέρουν μια ασφάλεια στο στροφάρισμα. Το πρόβλημα στα 2.7 έχει να κάνει με τα θερμικά φορτία, κυρίως, ειδικά στις καλιφορνέζες με τους θερμικούς αντιδραστήρες.
Αν δεν έχει κάποιο πρόβλημα από βαλβίδες (θα ακουγόταν και θα μύριζε ) σκέψου μόνο την πιθανότητα χρήσης dilavar μπουζωνιών κεφαλών που κυκλοφορούν και σαν κιτ από διάφορους aftermarket πορσατζήδες μιας και από εκεί ξεκινούν όλα τα προβλήματα.
Επίσης, γνωρίζω ότι πολλοί βάζουν ακόμα και προληπτικά bronze-phosphorous οδηγούς βαλβίδων.Αν το ανοίξεις τελικά και χρειάζεσαι βιβλιογραφία, στείλε μου ένα pm να σου βρω υλικό.
Δυστυχώς είναι τεσσάρα. Δεν είχα την τύχη να βρω 6άρα προς πώληση αλλά και να την είχα δε θα είχα τα χρήματα εκείνη την εποχή. Το κακό είναι ότι τώρα που έχω κάποια χρήματα στην άκρη έχουν φτάσει στα ύψη οι τιμές τους και δεν τολμώ ούτε να το σκεφτώ.
-
Τι να την κανω την βιβλιογραφια (μου εχει στειλει ο φιλος απ'την Στουτγκαρδη ολο το βιβλιο της 911 το οριτζηναλ 15-16 κιλα) οταν υπαρχει ο D-jet που ειναι πανω απο κινητη εγκυκλοπαιδια , και με βοηθαει ετσι οπως τωρα
Πραγματι με το 14 , οταν ψαχναμε πριν λιγο καιρο για αγορα φιλου , ειχαμε σηκωσει τα χερια , με το ποσο σπανιες και ακριβες εχουν γινει οι .....
-
-
Ηταν ... στα ονειρα της πρωτης νυκτας του χρονου ,που εμφανιστηκε ο Αη Βασιλης να παζαρευει μια 911 RS (του 73 δυστυχως ) για καποιον .... κατι σε jet ...... ακουστηκε.........να λεει , την ηθελε !
Και εγω πιστευα καποτε σ'αυτον τον Αγιο , αλλα οταν ειδα τι τσιγκουνης ηταν στα δωρα του..... τον εκοψα
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ηταν ... στα ονειρα της πρωτης νυκτας του χρονου ,που εμφανιστηκε ο Αη Βασιλης να παζαρευει μια 911 RS (του 73 δυστυχως ) για καποιον .... κατι σε jet ...... ακουστηκε.........να λεει , την ηθελε !Και εγω πιστευα καποτε σ'αυτον τον Αγιο , αλλα οταν ειδα τι τσιγκουνης ηταν στα δωρα του..... τον εκοψα
Γιατιιιιιιι; Μια χαρά είναι η RS του '73!
Ήταν άσπρη-μπλέ όπως του είπα;A! Ξέχασα:
Υ/Γ Εγώ τι να πω που χτες όλο το βράδυ χάζευα κάτι πλαστικά γαλάζια γαλλικά και μου τρέχαν τα σάλια;;
Υ/Γ2 Θα την πουλήσετε τη 2.7;
Υ/Γ3 Μακάρι τα όνειρά σου να βγούνε αληθινά (για το καλό όλων μας )!! Να είσαι πάντα καλά!
-
την ειδες στο site ?
Αυτη την εφερα για εναν πολυ φιλο που οταν βαρεθει να τρεχει στους συγχρονους αγωνες , θα ειναι ετοιμη για τους ιστορικους , γιαυτο και φτιαχνεται με υπομονη , στοργη , και καλες συμβουλες απο ανθρωπους σαν τον ..... D - jet .
Μα γιαυτο σου λεω τον εκοψα .......ασπρη -πορτοκαλι , ακου να δεις ....γουστο
-
-
-
-
-
Αυτό το γνωρίζετε ? Εσείς μάλλον, εγώ το βρήκα τρομερά ενδιαφέρον.
-
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=2
D-JET για δες το αυτο , μηπος σου κανει ...
-
D-JET για δες το αυτο , μηπος σου κανει ...
γαμώτο δεν έχω σκι
και τώρα ένα απόσπασμα απο το κατά D-Jet ευαγγέλιο
κάτω απο 15 στη Γερμανία ούτε που τις ακουμπάω
το χειρότερο είναι οτι έχει δίκιο (ελπίζω όχι πάντα)
-
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=3
Aυτο βεβαια ειναι ακομα καλυτερο , σαν αυτο που ελεγες
110 χλμ μακρια απ'τον φιλο μου ......
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=5
Eκτος κι αν δεν μισεις τα αγωνιστικα
-
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=4
αυτό τι σου λέει?
-
το μονο που εχει οροφη , κακο αν θελεις για...... sporting
-
Το άσπρο το sc μ'αρέσει... τη 2.7 την κόκκινη την είχα δει και εγώ... έχει πιο καινούργια καθίσματα και είμαι βέβαιος ότι για τα λεφτά που τη ζητάει πρέπει να είναι καλή. Από την άλλη δε θα το διακινδύνευα και θα πήγαινα κατευθείαν για κάποια πιο καλή... σκέφτομαι κάτι τέτοιο:
911 2.7επίσης, μου έχει μπει στο μάτι
αυτόκαι για πιο οικονομικά
αυτό -
-
Α... δεν ξερω , εμενα μου τα διαβαζει ο φιλος μου απ'την Γερμανια απ'το skype και τους παιρνει τηλεφωνο για λεπτομερειες , μετα παει και τα βλεπει αν αξιζουν απο κοντα , οταν εχουν ενδιαφερον απ'τις φωτο που του στελνουν .
Αγαπητε wannabe οτι ....... ψαξτω περισσοτερο λενε οι παλιοι ........ -
α, εσύ έχεις στήσει proxy
οτι γυαλίζει γυαλίζει αλλα το κυπαρισσί με το lemon green μεσα είναι ενδιαφέρον πρέπει να πω
anyway είναι ολίγον ακριβό για εμένα τώρα
έλεγα να αρχίσω πιο ήπια με κάτι ντόπιο και προσιτό αλλά με 10 που έχει μια /coupe και υπόλοιπα ίσως να πέσω με τη μια στα βαθιά = SC
Classic Porsche Forum