-
Υπάρχει συνεργείο για παλιές 911 ?
911 2.7 (1977( Targa - μετατροπή σε convertible)
-
πώς ανεβάζω photo?
-
-
Thanks, εννοούσα στην Ελλάδα...
-
Ο χρήστης Belisarius έγραψε:
Υπάρχει συνεργείο για παλιές 911 ?911 2.7 (1977( Targa - μετατροπή σε convertible)
Έμπιστος μάστορας που να ασχολείται με Porsche στην Ελλάδα δεν υπάρχει. Ή τουλάχιστον, η προσωπική μου εμπειρία είναι ιδιαίτερα δυσάρεστη!
Έτσι λοιπόν:
Ή βρίσκεις έναν καλό φολξβαγκενά που έχει δουλέψει σε τέτοια και κάθεσαι μαζί του, με το manual από πάνω και το δουλεύετε (αν θέλεις μπορώ να σου συστήσω κάποιους)
Ή βρίσκεις γνωστό μάστορα συνφορουμά που φτιάχνει αυτή την εποχή ένα 2.7 (και που οταν το τελειώσει θα νομίζεις ότι είναι 7.2 και όχι 2.7 - και αυτόν αν θέλεις μπορώ να στον συστήσω).
Ή αγοράζεις εργαλεία, διαβάζεσαι, βάζεις την πολεμική σημαία στο μέτωπο και ορμάς!Τέλος, υπάρχει και το καράβι στην Πάτρα που σε βγάζει Ανκόνα... από εκεί και πέρα έχεις πολλές επιλογές!
Τι μετατροπή έχει γίνει ακριβώς; Έχει κοπεί η μπάρα μόνον, ή έχουν μπει και οι ενισχύσεις από το ανοικτό; Φτερά/ταμπλώ αφήσατε του 2.7 (δε φαίνεται η φωτό σου); Μπορείς να το επαναφέρεις στην αρχική του μορφή (δυστυχώς για εσένα το πρώτο ανοικτό πλήρως βγηκε το 83, αλλά ούτως ή άλλως φαίνεται από το πλαίσιο ότι είναι τάργκα...);
-
Δεν έκανα εγώ τη μετατροπή. Έγινε στην California! (Το αγόρασα όταν έμενα Λονδίνο. Επειδή εκεί οι παλιές 911 έχουν σαπίσει, εισάγουν αριστερο-τίμονες από California). Εγώ το πήρα κομμένο. Δεν έχει γίνει καμία άλλη αλλαγη, απλά κόψανε τη σκεπή της Targa.
Πώς μπορώ να βάλω photo εδώ;
-
Δεν έκανα εγώ τη μετατροπή. Έγινε στην California! (Το αγόρασα όταν έμενα Λονδίνο. Επειδή εκεί οι παλιές 911 έχουν σαπίσει, εισάγουν αριστερο-τίμονες από California). Εγώ το πήρα κομμένο. Δεν έχει γίνει καμία άλλη αλλαγη, απλά κόψανε τη σκεπή της Targa.Πώς μπορώ να βάλω photo εδώ;
Πρέπει να βάλεις είτε το λινκ για την φωτογραφία στο αλμπουμ που την έχεις ανεβάσει (χωρίς τα img) ώστε να το πατήσουμε εμείς και να τη δούμε είτε μέσα στα img το αρκιβές λινκ της φωτογραφίας (με κατάληξη .jpg ή gif π.χ).
Στη θέση σου θα σκεφτόμουν σοβαρά να την επαναφέρω στην αρχική της μορφή (αν γίνεται ). Κάποια στιγμή είχε νοήμα ( ; ) αλλά πλέον που θεωρείται ιστορικό το χαντακώνεις έτσι (άσε που λογικά το καταστρέφεις χωρίς τις απαραίτητες ενισχύσεις...)
Οι 77άρες 911 είναι γαλβανισμένες και δε σαπίζουν, τέλος... (πρέπει να προσέχεις πολύ τι λες γιατί κυκλοφορούν κουκουλοφόροι ιταλόφιλοι εδωμέσα που βασίζονται στην τελευταία κουβέντα σου για να χτυπήσουν ύπουλα! )
Βάλε τη φωτό και θα συζητήσουμε για τα υπόλοιπα και ο,τι άλλο χρειάζεσαι!
-
Photo upload, attempt No 2 !
http://www.kodakgallery.com/PhotoView.j ... derid=2008' target='_blank
and
http://www.kodakgallery.com/PhotoView.j ... derid=2008' target='_blank
den bgainei me tipota h Photo...
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Οι 77άρες 911 είναι γαλβανισμένες και δε σαπίζουν, τέλος...
Στην Αγγλία (full βροχή και υγρασία) σαπίζουν!
-
Οι 77άρες 911 είναι γαλβανισμένες και δε σαπίζουν, τέλος...
Στην Αγγλία (full βροχή και υγρασία) σαπίζουν!
Στην Αγγλία σαπίζουν και τα τζάμια... δεν είναι αυτό το θέμα μας τώρα...
-
όχι δεν είναι.
Τις photos μπορείς να τις δεις;
-
-
πανω στην ωρα!!!!
-
-
-
όχι δεν είναι.Τις photos μπορείς να τις δεις;
Οχι... βαλ'τες στο imageshuck ή σε κάτι αντίστοιχο... μάλλον δε σου επιτρέπει η γκαλερί το hot-link...
-
-
πεταγομαι απεναντι να παρω δυο καλτσον....
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
πεταγομαι απεναντι να παρω δυο καλτσον....Αδιαβροχα ?
-
Classic Porsche Forum