-
Πάντως, άσχετα με τις προτιμήσεις μας, πολύ άδοξο τέλος για μια τέτοια συνεργασία και μια χρονιά χαμένη και για τις δύο πλευρές.
Δίκαια ή άδικα είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.
Να δούμε τι θα κάνει ο Ιθπανόθ... -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Κρινοντας απο το περιεχομενο των δηλωσεων, η συμφωνια ηταν στο επιπεδο:
'Πηγαινε οπου θες, αλλα μην κανεις κουβεντα για το 2007 ξανά'Spot-on σχολιο!
-
στο f1-live λέει οτι μαλλον θελει να παει σε μια μικρη ομαδα για να καθισει μόνο ενα χρονο και μετα να βρει μια θεση στη Φερραρι...
τι εμμονη ειναι αυτη με τη Φερραρι ρε γμτ πως ειναι σιγουροι οτι θα κυριαρχει τα επομενα χρονια??
εδω φταιει και η Ρενω που του δινει συμβολαιο για 3 χρονια και οχι για 1+1μετα απο αυτα που επαθε στη ΜακΛάρεν ο Ισπανος δε θελει πολυετες συμβολαιο
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Alonso τέλος από McLaren.Επιτέλους!!!
Αρχίζει η πτώση του Αλόνσο...ένα dejavu α λα Villenueve μου θυμίζει...
-
Aν εχει βαση το δημοσιευμα αυτο της Marca, που παντως χρησιμοποιει υποθετικό χρονο preferirait το μεταφραζουν στα γαλλικα (αρα ειναι especula οπως λεει το αρθρο), ισως να εχουν βαση και τα περι Ρεντ Μπουλ.
Αν ομως εχουν βαση ΟΛΑ τα του πακετου ΡεντΜπουλ τοτε δυσκολα θα μεινει για ενα μονο χρονο.
-
Tα ερωτηματα αυτη τη στιγμη ειναι 2:
-
Που θα παει ο Alonso?
-
Ποιος θα ειναι ο αντικαταστατης του στη McLaren?
-
-
Πλην συγκλονιστικου απροοπτου, ο αντικαταστατης του στη ΜκΛαρεν, δε θα ειναι καποιος αξιος λογου. Φιζικελα, Τρουλι, Μασσα κατι τετοιο.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Πλην συγκλονιστικου απροοπτου, ο αντικαταστατης του στη ΜκΛαρεν, δε θα ειναι καποιος αξιος λογου. Φιζικελα, Τρουλι, Μασσα κατι τετοιο.O Massa ειδικα αποκλειεται, απο τη στιγμη που πριν λιγο καιρο ανανεωσε το συμβολαιο του με τη Scuderia.
-
Aν μεινει ανεργος ομως;
Μ' αρεσει που απαντας σοβαρα -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Aν μεινει ανεργος ομως;
Μ' αρεσει που απαντας σοβαραΝαι και αν η γιαγια μου ειχε........
-
Kαι το F1-live στα γαλλικα αφηνει υπονοουμενα για Ρεντ Μπουλ.
Αν δε παει μαζι με τον Μπρον, τοτε προβλεπω διαλυση της Ρενω F1 και παραγωγη κινητηρων μονο.
-
H Red Bull σιγουρα μπορει να προσφερει τα χρηματα που θα ζητησει ο Ισπανος..
Αν γινει αυτο τελικα και παραμεινει ο Coulthard, τοτε ισως δουμε τον Webber στην McLaren.
-
παντως λιγο πριν τον προτελευταιο αγωνα ο Αλονσο τα ειχε παρει και ελεγε για ανισοτητα απο την ΜακΛάρεν, πριν τον τελευταιο αγωνα τα αλλαξε ολα και ελεγε οτι ο ανθρωπος της ΦΙΑ που ελεγχε το αν θα υπαρχει ισοτητα ηταν αχρειαστος κλπ κλπ(αρα μαλλον ο Ντενις του ειχε πει οτι αν το βούλωνε θα τον αφηνε να φυγει στο τελος της χρονιας)
τα ίδια και ο Γουέμπερ που πριν τον αγωνα στην Κίνα εκανε τους κριτες να εξεταζουν για τιμωρια τον Χαμιλτον, πριν τον τελευταιο αγωνα ελεγε οτι ο Χαμιλτον ειναι πολύ καλός και οτι το 2008 θα ειναι ακομη καλύτεροςδυσκολα πηγαινει ο Γουέμπερ στην ΜακΛάρεν, λετε ο Κούλθαρντ?
αυτος ομως δεν εχει συμβολαιο? Το οποιο θα το γραψει στα παπ****
της η Ρεντ Μπουλ αφου τη θεση του θα θελησει να παρει ο Αλόνσοεγω ως οπαδος του Αλόνσο δεν ανησυχω και ας παει και στην Honda ή στην Γουίλιαμς για ενα χρονο
αν δε βρεθει θεση στη Φερραρι ειμαι σιγουρος οτι αν η Renault/BMW σημειωσει προοδο το 2008 και παει για τιτλο το 2009 θα τον θελει για οδηγο -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Alonso τέλος από McLaren.
Επιτέλους!!!
αντε παλι αρχισανε οι συγκρισεις με το Villeneuve
-
O Coulthard δεν υπαρχει καμια περιπτωση να ξαναπαει στην McLaren..
-
http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.p ... ht=#919155
-
H αξια ενος οδηγού φαινεται από τη ζηλια που προκαλει
και οι αλλοι στον Αλφα τον συμπαθούσαν μεχρι πριν το 2005 που εκθρονισε τον Σουμαχερ -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Επιτέλους!!!
Πες μου τώρα ότι έτσι και πάει στη ΤΟΥΟΤΑ θα πάρει και τον τίτλο...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Επιτέλους!!!
Πες μου τώρα ότι έτσι και πάει στη ΤΟΥΟΤΑ θα πάρει και τον τίτλο...
δε θα παει στην Τογιοτα
απλα θα περιμενει ενα χρονο, σε οποια ομαδα και αν παει θα προσπαθησει να ξεχωρισει, για να διατηρησει ψηλα την αξια του
και μετα αν δε βρεθει θεση στη Φερραρι θα παει ειτε στη Ρενω ειτε στην BMW, αναλογα με τις πιθανοτητες που θα εχει η κάθεμία για τον τιτλο το 2009 -
Από τα καλύτερα quote... 'I have to disappoint all of Fernando's fans - I don't think anything will happen in that direction in the next three years,' said Schumacher (Michael).
Επίσης...θα είναι αρκετά άσχημο για έναν δις παγκόσμιο να μείνει χωρίς ανταγωνιστικό μονοθέσιο για το 2008...και να περιμένει να ανοίξει θέση. Είναι λίγο κατάντια πιστεύω...τώρα τα πράγματα είναι δύσκολα για ανταγωνιστικό μονοθέσιο...τα 'μεγάλα' ονόματα/αυτοκίνητα είναι booked για τα επόμενα 1-2 χρόνια...άρα... ...σπιτάκι του!
F1 Διάφορα νέα - Νοέμβριος 2007