-
Ο χρήστης PID έγραψε:
BρεςΑλλο
Νickname
Κορυφαίο..............
-
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
Υστερα απο μια σειρα απειλητικων και χυδαιων προσωπικων μημυματων που δεχτηκα απο τον χρηστη A-TEC, σταματατω να ασχολουμαι μαζι του γιατι πλεον θεωρω οτι κινδυνευει η σωματικη μου ακεραιοτητα
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ......
Δεν κατάλαβα. Εχεις στείλει απειλητικό pm στον petrosR!?
Αν δεν το έχεις καταλάβει, αυτό είναι αιτία για ΒΑΝ.ΑΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΒΑΝ ΚΑΙ ΛΑΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ!
ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΛΛΟ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ! ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΙΜΙΣΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΤΗ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΨΕΥΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ! ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΠΤ. ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΜΟΥ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΜΕ ΒΑΝ! ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ! ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ! ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΒΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ! ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ !
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ
Ο ΑΠΕΙΛΩΝ!!Στείλε μου, σε παρακαλώ, το pm με το οποίο κάνει αυτό που λες.
-
ΠΟΥΛΑΚΙ ΖΕΙΣ !! ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ !!!
-
Ο χρήστης GRAVEL έγραψε:
edit [kouk]Φρενααααααααααααααααααα
-
ENA ΣΤΟ ΧΩΜΑ, ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ !!!!!!!!!
ROADRUNNER R.I.P.
( EΡΧΕΤΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ!!)
ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΟΟΟΟΟΝ ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΟΟΟΝ.... -
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΜΕΓΑΛΕ ΚΡΙΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΒΗΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΦΗΝΕΙΣ ?
ΕΧΕΤΕ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ **ΑΔΕΛΦΑΤΟΥ **, ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΟΙ ΤΙΜΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ?ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.p ... c&start=15
-
Μάλιστα!
Επικήδειος Λόγος