-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
ποσες φορες μεχρι σημερα θελησες να κρατησεις μια ταχυτητα στο κοφτη και για πιο λογο?
Ανεβαίνοντας βουνίσια στροφιλίκια με 'κακές' διαθέσεις. Αυτό μπορεί να σε βοηθήσει κάποιες φορές, ιδίως σε φουρκέτες, όπου το ανέβασμα στην αμέσως επόμενη μπορεί να σε 'κρεμάσει'.
το να μενεις στο κοφτη χανεις χρονο, μενεις απο δυναμη
το ανεβασμα στην επομενη μονο εκτος δυναμης δε θα σε βγαλει ειδικα ενα turbo μοτερ και ειδικα αυτο το μοτερ
το να ανεβασεις για 1-2'' στην επομενη και αμεσως μετα να φρεναρεις κατεβαζοντας ειναι κατι που το κανεις ταχυτατα κερδιζοντας μαλιστα χρονο σε σχεση με το χειροκινητο που θα 'βαρεθεις' να κανεις αλλαγη για μονο 1-2''
να μη γραψω αλλα ε?
-
ποσες φορες μεχρι σημερα θελησες να κρατησεις μια ταχυτητα στο κοφτη και για πιο λογο?
Ανεβαίνοντας βουνίσια στροφιλίκια με 'κακές' διαθέσεις. Αυτό μπορεί να σε βοηθήσει κάποιες φορές, ιδίως σε φουρκέτες, όπου το ανέβασμα στην αμέσως επόμενη μπορεί να σε 'κρεμάσει'.
το ανεβασμα στην επομενη μονο εκτος δυναμης δε θα σε βγαλει ειδικα ενα turbo μοτερ και ειδικα αυτο το μοτερ
το να ανεβασεις για 1-2'' στην επομενη και αμεσως μετα να φρεναρεις κατεβαζοντας ειναι κατι που το κανεις ταχυτατα κερδιζοντας μαλιστα χρονο σε σχεση με το χειροκινητο που θα 'βαρεθεις' να κανεις αλλαγη για μονο 1-2''
να μη γραψω αλλα ε?
-
να μη γραψω αλλα ε?
-
να μη γραψω αλλα ε?
-
Δεν είναι κάτι που ελέγχεται αυτό που λες, ούτε είναι σίγουρο πως το dsg θα ανεβάσει ακριβώς στον κόφτη. Μπορεί να κατεβάζει και λίγο πιο πριν. Και εμένα με ενοχλεί αυτό, όπως και το kick down στο σανίδωμα στην χειροκίνητη αλλά και η θέση των paddles. Αλλά tha's just me .
-
Καλοταξιδο το εργαλειο Asimov
-
Το κυριότερο πάντως για μένα είναι η αίσθηση... και δεν αλλάζω την αίσθηση του χειροκίνητου για κανένα αυτόματο.
Πείτε με κολλημένο, μου αρέσει να παλεύω με το λεβιέ...
-
btw το DSG έχει και Launch control!!!
-
Την Πέμπτη θα πάμε να τον παραλάβουμε τον παλιο-κουβά
-
Ναι, τα κουβαδακια μας
Ο δικος σου κουβας, παντως, ειναι υπεροχος -
Λες να τα δώσουμε στον Pai Mei να τα...στρώσει??
-
Ασε καλυτερα! Στην αρχη θελουν στοργη και προστασια Ενα δυσμοιρο Φοκους που (συν)οδηγησα μια φορα με τον Pai, σχεδον εβγαζε καπνους
Αγγελε, που εισαι; -
TRAVELLER
Brera ..;
δώσε info...ενδιαφέρεται ο θείος μου...
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
TRAVELLERBrera ..;
δώσε info...ενδιαφέρεται ο θείος μου...
Όχι, την 159 (2.2)
Ηταν να βρεθούμε με το Χρήστο να τα βγάλουμε καμια φωτο να τα ανεβάσουμε αλλά από δική μου ηλιθιότητα/δισταγμό δεν έγινε τελικά.
Ηταν βέβαια και 3.30 η ώρα και θα έπρεπε να φάω όλη την Κατεχάκη στη μούρη για να κατέβω στο Χρήστο και τελικά το αναβάλαμε.
Την λυπόμουν να την βάλω μέσα στην κόλαση , ακόμα είναι με τα κεριάΑπό πληροφορίες πολύ ευχαρίστως , όποτε και ότι θες, άλλωστε δε νομίζω να έχουν και μεγάλες διαφορές τα δύο αυτοκίνητα.
Με επιφύλαξη το λέω διότι με τη Brera δεν έχω ασχοληθεί καθόλου σχεδόν.@edit: Με τη Brera παίζουν πολλές προσφορές πάντως αυτό είναι σίγουρο.
Όχι 'επίσημες' από την FAH αλλά από τους μεταπωλητές.
Πες του να ψάξει καλά!Χρηστάρα στο 'ξέσκισα' γμτ σόρυ
-
Με γειά και στους 2 σας!
Περιμένουμε φωτό+εντυπώσεις!
Τι χρώμα την πήρες την κούκλα:inlove: , trav;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Με γειά και στους 2 σας!Περιμένουμε φωτό+εντυπώσεις!
Τι χρώμα την πήρες την κούκλα:inlove: , trav;
Καλά δεν το συζητάω , θα μας πλακώσει ο Asimov μόλις μπει, εκτός κι αν τη γλιτώσουμε λόγω..εορτών
Rosso Alfa με μαύρο/μπεζ ταμπλώ και μπεζ καθίσματα. Ευχαριστώ για τις ευχές
Κάπως έτσι το είχα σχεδιάσει κι εγώ γμτ: Να πάμε να πιούμε ένα καφέ κατά Βάρκιζα μεριά και να τα βγάλουμε και τα δύο αλλά..
Το γαυρο-φόκους στο χρώμα που το πήρε πρέπει να ...τα σπάει
-
Tι να μας πει και ο Ασίμοφ, εδώ μιλάμε για 159!
Να παρουσιαστείς στο υποκατάστημα της alfa!
-
Εχε χαρη που τρεχω πανικοβλητος αυτες τις μερες
Εν ταχει:
Το Focus ειναι κορυφη!!! Το ειχα οδηγησει, βεβαια, αλλα τωρα που του εκανα και 500χλμ. οι εντυπωσεις ειναι ακομη καλυτερες Σ' αυτα τα χρηματα δε νομιζω οτι μπορουσα να βρω καλυτερο αυτοκινητο.... Περα απ' τα οδηγικα χαρακτηριστικα, που εχουν χιλιοαναλυθει (απλα να προσθεσω οτι ο Ti-VCT μου φαινεται επαρκεστατος για τη χρηση που θα του κανω), να πω οτι μου εκανε εντυπωση η απτη ποιοτητα, που βρισκεται σε αλλο επιπεδο σε σχεση με το παλιο.Τωρα, για την κουκλα του TRAV, νομιζω οτι τα σχολια περιττευουν. Οτ(αν) βρω τα χρηματα και (αν) κανω οικογενεια, ωστε να χρειαζομαι τους επιπλεον χωρους, θα το εχω πανω-πανω στη λιστα μου Ειδικα ο κωλος του ειναι... (χωρις καμια σοβινιστική διαθεση, νομιζω οτι οι ωραιες γυναικες και τα ωραια αυτοκινητα πρεπει να εχουν αυτο το χαρακτηριστικο )
ΥΓ. Δικιο εχει ο TRAV. Αν παρετε ποτε Focus να το παρετε Panther Black Κυκλοφορουν σχετικα λιγα (απορω...) και το αυτοκινητο δειχνει μικροτερο και με πιο απαλα χαρακτηριστικα. Το ξερω οτι θα λερωνει, αλλα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να το μετανιωσω
-
Φωτό δεν έχουμε ρεεεε;
-
Φωτο απο Παρασκευη
-
all ΑΡΑΟΥΝΤ !!! το καλύτερο μέχρι τα 20.000€
Το κλασικό "τί να πάρω" με 20k