-
edit double post...
-
αλαλούμ με το El Venizelos................
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
αλαλούμ με το El Venizelos................'ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΣΤΟ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ (ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΤΑΤΟ) ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ' ...
Έχουν όλα τα κανάλια ...'Και οι υπεύθυνοι απο χθες μασάνε τα λόγια τους και λένε ψέμματα' ...
ΕΛΛΑΣ το μεγαλείο σου ...
-
Ρε παιδιά, μήπως τα παραλένε λίγουλάκι?
-
Ναι, σωστά, πρέπει να ξοδέψουμε τα κέρατα μας για να αντιμετωπίζουμε συνθήκες που κρατάνε 2 μέρες κάθε 3 χρόνια.
-
Γιατί βλέπω τώρα τα κανάλια και ψιλο-φρίττω.. κάθε στενό και σοκάκι πρέπει δηλαδή να έχει το δικό του εκχιονιστικό?
παρατήρηση: στα κανάλια τώρα βλέπω αυτό που παρατηρούσα εδώ όλη τη μέρα. Το πρώτο που θα καθαρίσει ο ελληνάρας είναι το τουτου του. Το να καθαρίσει την αυλή του, να μπορεί να βγεί από την πορτα του, έρχεται σε δευτερη μοιρα.
παρατήρηση: άλλοι καθαρίζουν ταράτσες, μπαλκόνια, κλπ. και πετάνε το χιόνι στο δρόμο. Ο οποίος θα μπουκώσει και θα παγώσει ευκολότερα, πλέον...
-
Στην Αμερική όταν χιονίζει ο ΚΑΘΕ κάτοικος είναι προμηθευμένος με αλάτι και καθαρίζει τη ΔΙΚΗ του αυλή και τη ΔΙΚΗ του είσοδο!
Στην Ελλάδα θέλουμε να μας τα κάνουν όλα οι άλλοι.
Όταν εγώ κατέβηκα σήμερα να καθαρίσω την είσοδο (σε σπίτι που νοικιάζω), όλοι πέρναγαν και ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δε βοήθησε!!! ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ! Ε, τα πήρα λοιπόν...έφτιαξα ένα μικρό δρομάκι, δε καθάρισα όλη την είσοδο...και πριν λίγο που βγήκα ήταν πάλι ΧΑΛΙΑ
-
-
τα παγκάκια αποκλείεται να είναι στην Αθήνα....
-
Ωραίος είναι ο Παρθενώνας με χιόνι
Λίγο ακόμη και θα το έστρωνε και στη θάλασσα...
-
Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες ... πέρα απο τα δύσκολα έδωσε στην Αθήνα και μια πολύ ωραία εικόνα ...
Και κάτι ακόμα ... στην πρώτη φωτο της παραλίας ... κολυμπάει κάποιος ή ιδέα μου είναι? Απίστευτο!!! μπρρρρρρρρ!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες ... πέρα απο τα δύσκολα έδωσε στην Αθήνα και μια πολύ ωραία εικόνα ...Και κάτι ακόμα ... στην φωτο της παραλίας ... κολυμπάει κάποιος ή ιδέα μου είναι?
Αμε.... μη ξεχνάς ότι η θερμοκρασία της θάλασσας τέτοιες μέρες είναι ψηλότερη από ότι του αέρα...(όχι πως την παλεύεις για πάνω από ένα πεντάλεπτο!)
-
Από το πρωί του έλεγα του γείτονα να το ρίξει πριν πέσει σε κανένα κεφάλι και με έγραφε (δικαίωμά του) λέγοντας ότι στην αυλή του θα πέσει δε θα σκοτώσει κανένα.
Τελικά έπεσε και ναι μεν δε σκότωσε κανένα αλλά κτυπώντας σε ένα εμπόδιο γύρισε και του έσπασε το τζάμι της κουζίνας του.
Δευτέρα απόγευμα με μείον κάτι βαθμούς Κελσίου να βρεθεί τζαμάς να το αλλάξει μάλλον δύσκολο, οπότε χαρτόνι υπομονή και αντοχή στο κρύο. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Από το πρωί του έλεγα του γείτονα να το ρίξει πριν πέσει σε κανένα κεφάλι και με έγραφε (δικαίωμά του) λέγοντας ότι στην αυλή του θα πέσει δε θα σκοτώσει κανένα.
Τελικά έπεσε και ναι μεν δε σκότωσε κανένα αλλά κτυπώντας σε ένα εμπόδιο γύρισε και του έσπασε το τζάμι της κουζίνας του.
Δευτέρα απόγευμα με μείον κάτι βαθμούς Κελσίου να βρεθεί τζαμάς να το αλλάξει μάλλον δύσκολο, οπότε χαρτόνι υπομονή και αντοχή στο κρύο.Οι ακακίες πληρώνονται!
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
τα παγκάκια αποκλείεται να είναι στην Αθήνα....γιατί είπα ότι είναι από την αθήνα;
Είναι από την λίμνη Παμβώτιδα στην Ήπειρο, στους -10 C.
-
Το πρωι, λιγο μετα τη Μαλακασα, ειδα -11
-
εμένα πάγωσαν οι σωλήνες...δεν έχω νερό
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
εμένα πάγωσαν οι σωλήνες...δεν έχω νερόΔεν άφηνες και συ μια βρυσουλα ανοιχτή........
-
Και κάτι άσχετο
Πέρσι τέτοιο καιρό με τις παρατεταμένες καλοκαιρίες και τους ψηλούς καύσωνες πολλοί βιάστηκαν να πούν οτι τελείωσε ο χειμώνας οριστικά, το μυαλό τους πήγαινε πιό πέρα για θερμοκήπιο, λιώσιμο των πάγων και ακόμα περισσότερο.
Ο χιονιάς που πέρασε έδειξε οτι τίποτα δέν τελείωσε ακόμα, τίποτα δέν έχει αλλάξει το θερμοκήπιο είναι ακόμα μακριά απλά πέρσυ η Ελλάδα ήταν μετεωρολογικά λίγο κωλόφαρδη φέτος της έσπασε. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
αλαλούμ με το El Venizelos................
'ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΣΤΟ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ (ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΤΑΤΟ) ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ' ...
Έχουν όλα τα κανάλια ...ΕΛΛΑΣ το μεγαλείο σου ...
Μόνο αυτό;;;;
'ΠΑΡΕΛΥΣΕ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ', στον ALPHA την Κυριακή....!!
Μετεωρολογικά