-
Έχεις δίκιο βγαίνει και σε 150. Και ναι αυτοί οι κινητήρες θα μπούνε και στη νέα γενιά SH.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί μείωσαν την ιπποδύναμη?
Ο νέος 150άρης αποδίδει 14 hp ενώ αυτός που φοράει τώρα το SH αποδίδει 16 hp -
το νέο Χ-ΜΑΧ εχει ΑΒΣ.
τα υπολοιπα δε χρειάζεται καν να τα γράψουμε.
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
το νέο Χ-ΜΑΧ εχει ΑΒΣ.τα υπολοιπα δε χρειάζεται καν να τα γράψουμε.
Τι να το κανεις το Χ-ΜΑΧ, οταν υπαρχει το Honda Integra, και πιο φτηνο, και πιο γρηγορο, και πιο οικονομικο και με 17αρηδες τροχους να μην μασαει απο λακουβες .
Επισης διπλοσυμπλεκτο και οχι cvt. -
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
το νέο Χ-ΜΑΧ εχει ΑΒΣ.
Τι να το κανεις το Χ-ΜΑΧ, οταν υπαρχει το Honda Integra, και πιο φτηνο, και πιο γρηγορο, και πιο οικονομικο και με 17αρηδες τροχους να μην μασαει απο λακουβες .
Επισης διπλοσυμπλεκτο και οχι cvt.Μάλλον μπερδεύεις το X-max με το T-Max (το οποίο συγκρίνεται με το honda integra και συμφωνώ μαζί σου). To x-max έχει ως ανταγωνιστή το SH300
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
το νέο Χ-ΜΑΧ εχει ΑΒΣ.
Επισης διπλοσυμπλεκτο και οχι cvt.Μάλλον μπερδεύεις το X-max με το T-Max (το οποίο συγκρίνεται με το honda integra και συμφωνώ μαζί σου). To x-max έχει ως ανταγωνιστή το SH300
Εχεις δικιο
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
το νέο Χ-ΜΑΧ εχει ΑΒΣ.
το Χ-ΜΑΧ δεν εχει ανταγωνιστή
-
το x-max εχει ως ανταγωνιστη το nss 300 forza της χοντα.παρουσιαστηκε ηδη,το 13 θα ειναι στις αντιπροσωπειες.ανταγωνιστης του sh300 ειναι το x-city..
-
Στις εκθέσεις από του χρόνου !
Κινητήρας, ένας νέος αερόψυκτος 125άρης, με 3 βαλβίδες, ψεκασμό, 11,6 ίππους και υποσχόμενη κατανάλωση (με ταχύτητα 50 χλμ/ώρα ) ...1,82 λίτρα/100 χλμ. .
Επίσης, θα εφοδιάζεται με δισκόφρενο και πίσω, ABS και αντισπίν, ενώ οι τροχοί είναι 12άρηδες... -
πλιτς..
αν εβγαινε σε 250-300-350(που θα βγει,αλλα δεν ξερω αν θα ειναι με αυτο το σχεδιο η στο κλασσικο)το ειχα αγορασει σιγουρα..
εξαλλου ο μονος λογος που δεν αγορασα την Gts300 ηταν η σημαντικοτατη ελλειψη αβς..
-
Για ενα ατομο η σελα;
-
Η GTS πλέον δε βγαίνει και με ABS; Μήπως όταν κοιτούσες δεν είχε
Τώρα για το πόσα άτομα θα χωράει η σέλα, θα το δούμε, αν είναι σαν κι εμένα τα άτομα, χωράει 2 άνεταΤο θέμα είναι αν θα βγει στην παραγωγή και με τί κόστος. Γιατί ακουγότανε έντονα ότι μπορεί να παραχθούν ελάχιστα κομμάτια με κόστος απαγορευτικό, κοντα στα 10k Μακάρι να διαψευσθούν αυτά τα σενάρια, πάντως είναι πανέμορφη. Τώρα το ASR στα 125cc τί ρόλο θα έχει δε ξέρω
Λίγα λόγια και φώτο εδώ
-
Χρησιμοποιούν αερόψυκτο για μείωση κόστους?
Πολύ όμορφη.
-
Στις φωτο φοράει παντως πιστεύω ενα απο τα καλύτερα (αν οχι τα καλυτερα) λάστιχα για σκούτερ!
Καλη χρηση η πατεντα με τη σελα αλλα απο χρηστικότητα ΜΗΔΕΝ (να βαλεις κρανος απο κατω)
-
Δε νομίζω να είναι η χρηστικότητα το ζητούμενο στη συγκεκριμένη Βέσπα...
Εξ' άλλου λίγα μικρά σκούτερ με μεγάλους τροχούς (σαν το δικό μου δηλαδή) παίρνουν κράνος (ανοιχτό και small δηλαδή ) κάτω από τη σέλα. -
Καλη η μουρη, αλλα οταν περνεις σκουτερ στοχεύεις σε χρηστικότητα κατα κύριων λόγων!
Προσωπικά περαν του ενα κανονικού κάτω απο την σελα έβαλα κ τη μαμα μπαγκαζιερα του (ασχετα αν δε με αρέσει για να βαζω κ το δευτερο πισω)! Οταν κανεις συμβιβασμό για μεγάλους τροχούς λες εστω χαλαλι το χώρο!
-
καλησπερα παιδες
θελω να μου πει , αμα υπαρχει κανενας κατοχος sym symphony εδω.
ειναι πολυ ομορφο εμφανισιακα και αρκετα οικονομικο στην αγορα (μιλαω για το 125 η το 150)
αλλα απο εκει κ περα δεν ξερω τιποτα αλλο, αν ειναι οικονομικο στην συντηρηση, αν καιει πολυ βενζινη,
γενικα οποιος ξερει, θα ηθελα να μου πει , θετικα κ αρνητικα του σημεια -
Μπες και τσέκαρε στο www.scooterclubhellas.gr εκεί θα βρεις απαντήσεις από κατόχους, απόψεις και τυχόν προβλήματα. Και μια δοκιμή εδώ
-
γιατί να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου;
φτηνό στην κτήση, μετά... κλάμα
-
Πάντως έχοντας δοκιμάσει πολλά scooter της κατηγορίας, προσωπικά με βλέπω να καταλήγω στο PCX 125. Άνετο, υγρόψυκτο, δε καίει και όταν το οδήγησα με μένα πάνω (είμαι φτερό, 58 κιλά ) έχει μια χαρά γκάζι αν το θες για αστική χρήση Υπεραστική ανάλογα με τα κότσια σου Αλλά σε τιμή για 125, είναι ακριβό, πάει 2650Ε με πινακίδες. Ενώ δεύτερη εναλλακτική, πιο Low budget, θα είχα τα honda vision 110 και τα liberty ή sportcity one, όλα κάτω από 2000Ε. Το Vision σίγουρα θα είναι οικονομικότερο αλλά δείχνει μικρότερο ακόμα και απ το Liberty, ενώ και σε επιδόσεις πρέπει να είναι υποδεέστερο. Για τα Kymco agility δυστυχώς καίνε τον άμπακο (το 150), πολύ συχνά διαστήματα σέρβις και ποιότητα κατασκευής όχι καλή (παράπονα από 2 φίλους, κάτοχος ο ένας, πρώην κάτοχος ο άλλος, αλλά και από άλλα φόρουμ).
Το θέμα με μένα (για να πω τον πόνο μου) είναι ότι πάνω από 1,5 χρόνο λέω πως ψάχνω γιατί μου χει πάρει τα μυαλά αυτή εδώ αλλά φοβάμαι μήπως το μετανιώσω, γιατί όσο να ναι ούτε φρενάρει, ούτε στρίβει, αλλά ειναι κούκλα και ο ήχος της μαζί με τις ταχύτητες στο χέρι, το ποδόφρενο και το όλο σουλούπι με τρελάινουν Το ιδανικό είναι να πάρω ένα αυτόματο και μια παλιοβέσπα με 400-500ε να μου φύγει η κ@υλα της, αλλά των πωλητών πήρανε τα μυαλά αέρα και ζητάνε για όλες τις σαπίλες όσα τους λείπουν Όπότε προς το παρόν κέντρο πόλης= ποδήλατο (μάλλον επειδή κάνω άνετα τις δουλειές και δε προέκυψε η ανάγκη συνεχώς αναβάλλω την αγορά δίτροχου ) και από το νέο έτος με βλέπω με κανά PCX
-
Πάντως μου φάνηκε αισθητά πιο αδύνατο το pcx 125 σε σχέση με το δικό μου (honda pantheon 150 4t). Θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά και το honda sh150 που βγαίνει μεν 700 ευρώ πρπ παραπάνω από το pcx αλλά είναι πιο δυνατό, υγρόψυκτο και με δίσκους μπρος - πίσω. Το pcx στα φρένα δεν μου άρεσε. Πάντα συγκριτικά με το pantheon που έχει δίσκο μπρος - πίσω.
SCOOTERS