-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Η μαγκιά είναι ότι η πάλη των τάξεων στην Ελλάδα έχει μετατοπιστεί μεταξύ ιδιωτικών και δημόσιων υπαλλήλων.
Οι ιδιωτικοί θα ήταν ευτυχισμένοι όχι άν δούλευαν λιγότερο, πιο ανθρώπινα και με περισσότερα λεφτά, αλλα άν έβλεπαν τους δημόσιους να απολύονται, να μαστιγώνονται δημόσια η να τρέχουν πανικόβλητοι.Eίναι στα πλαίσια των εργασιακών διεκδικήσεων.
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
απο τα γραφομενα σου φαινεται οτι δικαιολογεις την ανισοτητα που ειναι status στον εργασικο τομεα στην Ελλαδα.
παρακαλω, δειξε μου αυτα τα γραφομενα που δειχνουν οτι δικαιολογω την ανισοτητα.
ο ισχυρισμος σου ειναι αφενος αναληθης, υπουλος και προβοκατορικος, απο την αλλη δεν ειχες καν το θαρρος να αναλαβεις την ευθυνη των γραφομενων σου, επιλεγοντας συνειδητα το απροσωπο 'φαινεται' αντι να γραψεις 'μου φαινεται'.Πες μου αληθεια με τα ποσοστα ανεργιας στα υψη και την χαμηλομισθη εργασια, ποσο ευκολο ειναι για καποιον στον ιδιωτικο τομεα(δεν μιλαω για υψηλοβαθμα στελεχη που αμοιβονται υπερογκα και στα π@παρια τους αν απολυθουν)να αρνηθει υπερωριακη και πολλες φορες μη αμοιβομενη,εργασια.
δεν ειναι ευκολο για καποιον που ειναι μετριος.
αν καποιος ειναι μετριος απο επιλογη, νομιζω πως αν θελει να βρει το ποιος ευθυνεται, το μονο που εχει να κανει ειναι να κοιταξει σ'αυτο το θαυμαστο δημιουργημα που λενε πως οταν σπασει φερνει για 7 ολοκληρα χρονια γρουσουζια . αν ειναι φυσει μετριος, τοτε απλως εχει την θεση που του αξιζει, και ζει την ζωη που του αξιζει.
αν καποιος δεν ειναι μετριος, δεν θα βρεθει στις καταστασεις που περιγραφεις. σκληρο ακουγεται, αλλα ειναι μονο η αληθεια.
σε καθε περιπτωση, αυτος που δεν τολμα να διεκδικησει το καλυτερο για τον εαυτο του, ειναι σιγουρα μετριος. αν δε, εχει φορτωθει ευθυνες γνωριζοντας οτι πιθανοτατα θα βρεθει στη θεση που περιγραφεις και δυσκολευεται να τα βγαλει περα, τοτε εκτος απο μετριος ειναι και λιγακι ανοητος. δεν βρισκω κατι κακο σ'αυτο. αυτος ομως που ζηλευει αυτους που μπορουν ή τολμουν να το κανουν, ειναι κακος. και αυτο, ειναι κακο.Αν εσυ επιμενεις οτι η εργασια ειναι θεμα επιλογης και οχι αναγκης τοτε με γεια σου...
αν εσυ επιμενεις οτι η εργασια ειναι θεμα αναγκης τοτε εισαι τεμπελης (πραγμα που ομολογω πως δεν θεωρω καθολου κακο αν δεν πειραζει εσενα καθως και μενα μου αρεσει να τα ξυνω σε γενικες γραμμες , αρκει να εχεις συμβιβαστει με τις συνεπειες των επιλογων σου), ή ησουν ανικανος να πετυχεις αυτο που θα σε ικανοποιουσε. λυπαμαι.
-
Ζητώ την άποψή σας....
Προκύρηξη ΑΣΕΠ για πρόσληψη στο Δημοτικό Βρεφονηπιοκομείο Αθηνών:
http://www.diorismos.gr/Dpages/geem/pro ... sition=mun
και αντιγράφω από την 28η σελίδα:
ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ....
(...)
Δ) (i) **Γονέας **ή ένας **αδελφός **ή μία **αδελφή **προσώπου που απεβίωσε συνέπεια του τροχαίου δυστυχήματος στη διάβαση Τεμπών την 13η Απριλίου 2003.
(ii) Πρόσωπα που συνεπεία του προαναφερομένου δυστυχήματος υπέστησαν σοβαρότατο τραυματισμό και νοσηλεύτηκαν σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Εφόσον τα πρόσωπα της περίπτωσης αυτής δεν επιθυμούν ή λόγοι υγείας δεν τους επιτρέπουν να κάνουν χρήση του δικαιώματος διορισμού, αυτό μεταβιβάζεται, εάν πρόκειται για μαθητές, σε έναν γονέα ή έναν αδελφό ή μία αδελφή τους, ενώ για τους λοιπούς σοβαρά τραυματισθέντες σε σύζυγο ή ένα τέκνο τους.Κανένα Σχόλιο???
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
δεν εχεις αδικο αλλα απο την αλλη πως μπορεις να βρεις το δικιο σου σε ενα θεμα που εχει κουκουλωθει απο τους παντες?Για να φτασει ως εκει κατι ισως να ηξερε καλυτερα.Μάλλον κάνεις πλάκα, εκτός κ δεν το σκέφτηκες καλά. Βλαμμένη είναι η γυναίκα.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
απο τα γραφομενα σου φαινεται οτι δικαιολογεις την ανισοτητα που ειναι status στον εργασικο τομεα στην Ελλαδα.
παρακαλω, δειξε μου αυτα τα γραφομενα που δειχνουν οτι δικαιολογω την ανισοτητα.
ο ισχυρισμος σου ειναι αφενος αναληθης, υπουλος και προβοκατορικος, απο την αλλη δεν ειχες καν το θαρρος να αναλαβεις την ευθυνη των γραφομενων σου, επιλεγοντας συνειδητα το απροσωπο 'φαινεται' αντι να γραψεις 'μου φαινεται'.Πες μου αληθεια με τα ποσοστα ανεργιας στα υψη και την χαμηλομισθη εργασια, ποσο ευκολο ειναι για καποιον στον ιδιωτικο τομεα(δεν μιλαω για υψηλοβαθμα στελεχη που αμοιβονται υπερογκα και στα π@παρια τους αν απολυθουν)να αρνηθει υπερωριακη και πολλες φορες μη αμοιβομενη,εργασια.
δεν ειναι ευκολο για καποιον που ειναι μετριος.
αν καποιος ειναι μετριος απο επιλογη, νομιζω πως αν θελει να βρει το ποιος ευθυνεται, το μονο που εχει να κανει ειναι να κοιταξει σ'αυτο το θαυμαστο δημιουργημα που λενε πως οταν σπασει φερνει για 7 ολοκληρα χρονια γρουσουζια . αν ειναι φυσει μετριος, τοτε απλως εχει την θεση που του αξιζει, και ζει την ζωη που του αξιζει.
αν καποιος δεν ειναι μετριος, δεν θα βρεθει στις καταστασεις που περιγραφεις. σκληρο ακουγεται, αλλα ειναι μονο η αληθεια.
σε καθε περιπτωση, αυτος που δεν τολμα να διεκδικησει το καλυτερο για τον εαυτο του, ειναι σιγουρα μετριος. αν δε, εχει φορτωθει ευθυνες γνωριζοντας οτι πιθανοτατα θα βρεθει στη θεση που περιγραφεις και δυσκολευεται να τα βγαλει περα, τοτε εκτος απο μετριος ειναι και λιγακι ανοητος. δεν βρισκω κατι κακο σ'αυτο. αυτος ομως που ζηλευει αυτους που μπορουν ή τολμουν να το κανουν, ειναι κακος. και αυτο, ειναι κακο.Αν εσυ επιμενεις οτι η εργασια ειναι θεμα επιλογης και οχι αναγκης τοτε με γεια σου...
αν εσυ επιμενεις οτι η εργασια ειναι θεμα αναγκης τοτε εισαι τεμπελης (πραγμα που ομολογω πως δεν θεωρω καθολου κακο αν δεν πειραζει εσενα καθως και μενα μου αρεσει να τα ξυνω σε γενικες γραμμες , αρκει να εχεις συμβιβαστει με τις συνεπειες των επιλογων σου), ή ησουν ανικανος να πετυχεις αυτο που θα σε ικανοποιουσε. λυπαμαι.
alan ntalon με λιγα λογια οτι να ναι
πιθανον εισαι βολεμενος και ζεις σε μια παραλληλη ΕλλαδαΔιαβασε πρωτα για ποιο θεμα μιλαω και μετα αρχισε τις εξυπναδες
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
δεν εχεις αδικο αλλα απο την αλλη πως μπορεις να βρεις το δικιο σου σε ενα θεμα που εχει κουκουλωθει απο τους παντες?Για να φτασει ως εκει κατι ισως να ηξερε καλυτερα.
Μάλλον κάνεις πλάκα, εκτός κ δεν το σκέφτηκες καλά. Βλαμμένη είναι η γυναίκα.
Η απεργια πεινας δεν ειναι κατι καινουργιο πολλοι εχουν καταφυγει σε αυτην την εσχατη λυση που εσυ -δικαιωμα σου-θεωρεις ανοητη.Το εκανε για να τραβηξει την δημοσιοτητα.Και μαλλον τα καταφερε αφου ξενο ειδησεογραφικο πρακτοριο ασχοληθηκε μαζι της.
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Ζητώ την άποψή σας....Προκύρηξη ΑΣΕΠ για πρόσληψη στο Δημοτικό Βρεφονηπιοκομείο Αθηνών:
(...)
Δ) (i) **Γονέας **ή ένας **αδελφός **ή μία **αδελφή **προσώπου που απεβίωσε συνέπεια του τροχαίου δυστυχήματος στη διάβαση Τεμπών την 13η Απριλίου 2003.
(ii) Πρόσωπα που συνεπεία του προαναφερομένου δυστυχήματος υπέστησαν σοβαρότατο τραυματισμό και νοσηλεύτηκαν σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Εφόσον τα πρόσωπα της περίπτωσης αυτής δεν επιθυμούν ή λόγοι υγείας δεν τους επιτρέπουν να κάνουν χρήση του δικαιώματος διορισμού, αυτό μεταβιβάζεται, εάν πρόκειται για μαθητές, σε έναν γονέα ή έναν αδελφό ή μία αδελφή τους, ενώ για τους λοιπούς σοβαρά τραυματισθέντες σε σύζυγο ή ένα τέκνο τους.Κανένα Σχόλιο???
Νομιζω οτι το εχω δει σε πολλες προκυρηξεις του ΑΣΕΠ αυτο.
-
madox
Αν δεν καταλαβαίνεις γιατί θεωρώ γελοίο μια ΔΙΚΑΣΤΗΣ να κάνει απεργία πείνας για να τραβήξει την προσοχή, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να συνεννοηθούμε. Όχι ότι είναι κακό, απλά το αναφέρω. -
Ο χρήστης madox έγραψε:
Ζητώ την άποψή σας....
(...)
Δλδ., και με βάση την αρχή της ισότητας, όσοι έχουν απώλειες από τροχαίο (και δεν έφταιγαν), ας διοριστούν!
-
Ζητώ την άποψή σας....
(...)
Δλδ., και με βάση την αρχή της ισότητας, όσοι έχουν απώλειες από τροχαίο (και δεν έφταιγαν), ας διοριστούν!
Καλα ειναι δυνατον να μπουν χωρις μοριοδοτηση και εγω τωρα που το διαβαζω καλυτερα δεν βγαζω νοημα.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
madox
Αν δεν καταλαβαίνεις γιατί θεωρώ γελοίο μια ΔΙΚΑΣΤΗΣ να κάνει απεργία πείνας για να τραβήξει την προσοχή, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να συνεννοηθούμε. Όχι ότι είναι κακό, απλά το αναφέρω.Ενταξει το καταλαβα
-
Εγώ βγάζω..... και ώς συνήθως δε μ' αρέσει καθόλου...
[best guess: ανεξόφλητο γραμμάτιο βουλευτών-πολιτευτών-υπουργών-Γ.Γ., κλπ....]
Μακάρι να μην είναι έτσι.
-
Εγώ βγάζω..... και ώς συνήθως δε μ' αρέσει καθόλου...[best guess: ανεξόφλητο γραμμάτιο βουλευτών-πολιτευτών-υπουργών-Γ.Γ., κλπ....]
Καλα ειναι δυνατον πιστευα οτι ο ΑΣΕΠ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟΣ
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Εγώ βγάζω..... και ώς συνήθως δε μ' αρέσει καθόλου...
[best guess: ανεξόφλητο γραμμάτιο βουλευτών-πολιτευτών-υπουργών-Γ.Γ., κλπ....]
Καλα ειναι δυνατον πιστευα οτι ο ΑΣΕΠ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟΣ
ΤΟ ΑΣΕΠ είναι.... αυτοί που το ποδηγετούν **δεν **είναι...
-
Δε φταιει το ΑΣΕΠ για τα κριτηρια μοριοδοτησης. Αλλοι τα βαζουν (και σ' αυτους οι ευθυνες). Δουλεια του ΑΣΕΠ ειναι να τηρουνται.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Δε φταιει το ΑΣΕΠ για τα κριτηρια μοριοδοτησης. Αλλοι τα βαζουν (και σ' αυτους οι ευθυνες). Δουλεια του ΑΣΕΠ ειναι να τηρουνται.Σωστά. Αυτό εννοούσα με το παραπάνω.
TΙΣ ΟΙΔΕΝ?... [#4]