-
Ο χρήστης gchatz έγραψε:
εγω πιστευω οτι θα κρατησουν και το 1.6 γιατι απευθυνεται σε μια κατηγορια ανθρωπων που δεν ειναι και πολυ fun των τουρμπακιων!!!!Αφού το έχουν ανακοινώσει ότι ο 1.6 αντικαθίσταται από τον 1.4tsi, Δεν νομίζω να συνεχίσει. Απλώς θα ξεστοκάρουν ότι έχει απομείνει
-
τελικα ποσο αξιοπιστα ειναι τα 1.4τ αξιζει να παρεις 140 αλογα η στα 122 να μην ειναι τοσο πουσαρισμενος
-
Ο χρήστης m1234 έγραψε:
Αφού το έχουν ανακοινώσει ότι ο 1.6 αντικαθίσταται από τον 1.4tsi, Δεν νομίζω να συνεχίσει. Απλώς θα ξεστοκάρουν ότι έχει απομείνειΟι πωληταράδες της VW (άνωθεν εντολής γαρ) ενημερώνουν για μετά το Μάρτιο (με αρκετή αναμονή) για EOS και PASSAT 1.4 TSi.
Πωλητής της AUDI μου είπε ότι το Α3 θα βγαίνει πλεον -μάλλον ήδη έρχεται- σε 1.4 TSi 122ΗΡ. Με το 1.6 FSi ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ να βγαίνει πλέον. -
εμενα μου ειπαν σημερα οτι 1.6 τελος και μονο οτι στοκ υπαρχει.
-
Ο χρήστης gchatz έγραψε:
εγω πιστευω οτι θα κρατησουν και το 1.6 γιατι απευθυνεται σε μια κατηγορια ανθρωπων που δεν ειναι και πολυ fun των τουρμπακιων!!!!Οι οποίοι μόλις οδηγήσουν ένα απλό FSI 1,6 που σέρνεται, καίει τον αγλέουρα (επειδή για να κουνήσει τον κ$%ο του θέλει τέρμα γκάζι) θα σκέφτονται ότι με το τούρμπο θα είχαν ένα ωραιότατο οροπέδιο ροπάκλας και πολύ πιο οικονομική οδήγηση και θα λένε: 'στερνό μου τούρμπο, να σ' είχα πρώτα'... παθών...
VW Passat 1.8/1.4 TSI