-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
έβερυθινγκ φάιν θένκ γιου! εντ γιου?φαιν φαιν
(γκρικλις αυτοι, ελληνικλις εμεις...)
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
έβερυθινγκ φάιν θένκ γιου! εντ γιου?翻訳先の言語
-
Λοιπόν το taunus το ξεχνάμε....κάηκε και οτι έμεινε το πήραν οι γύφτοι που μαζεύουν σίδερα......
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
γιωργο εχε το νου σου ψαχνει κι ο diardinos για πραγματα πεζω 304O Πισιμίσης όλο και κάτι φέρνει για 304
Επίσης αν του ζητήσεις να έχει το νου του σε κατι την επόμενη φορά που θα είναι Γαλλία... νομίζω θα το κάνει. Ειδικα αν προκειται για μεγαλη παραγγελία
Αν και το ΕΒΑΥ νομίζω είναι η καλύτερη λύση -
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Λοιπόν το taunus το ξεχνάμε....κάηκε και οτι έμεινε το πήραν οι γύφτοι που μαζεύουν σίδερα......MAGIK σε χρίζω scout-er του φορουμ στην ευρύτερη περιοχή της Στερεάς Ελλάδας
Είθε οι Θεοί των κλασικών αυτοκινήτων να βοηθήσουν το έργο σου.
Καλή τύχη...
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Λοιπόν το taunus το ξεχνάμε....κάηκε και οτι έμεινε το πήραν οι γύφτοι που μαζεύουν σίδερα......
MAGIK σε χρίζω scout-er του φορουμ στην ευρύτερη περιοχή της Στερεάς Ελλάδας
Είθε οι Θεοί των κλασικών αυτοκινήτων να βοηθήσουν το έργο σου.
Καλή τύχη...
Ωραία που είσαι, Νασο μας...
Εγώ λέω ότι πάμε κατα διαόλου... οι Εγγλέζοι γίναν Γερμανοί και οι Γερμανοί Εγγλέζοι!
-
γιωργο εχε το νου σου ψαχνει κι ο diardinos για πραγματα πεζω 304
O Πισιμίσης όλο και κάτι φέρνει για 304
Επίσης αν του ζητήσεις να έχει το νου του σε κατι την επόμενη φορά που θα είναι Γαλλία... νομίζω θα το κάνει. Ειδικα αν προκειται για μεγαλη παραγγελία
Αν και το ΕΒΑΥ νομίζω είναι η καλύτερη λύσηΣτο ebay (στο γαλλικό τουλάχιστον, έχει νόημα να ψάξω στο γερμανικό;) δεν βρήκα προς το παρόν αυτό που ψάχνω. Αλλά επιμένω.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Στο ebay (στο γαλλικό τουλάχιστον, έχει νόημα να ψάξω στο γερμανικό;) δεν βρήκα προς το παρόν αυτό που ψάχνω. Αλλά επιμένω.Συνήθως δεν χρειάζεται να ψάχνεις σε κάθε ebay χωριστά, εκτός αν θες να εντοπίσεις κι αυτά που τα στέλνουν μόνο μέσα στη χώρα τους....
-
Στο 'παγκόσμιο' ebay σπάνια μπαίνει κάποιο ανταλλακτικό που δεν βρίσκω και εδώ. Μπαίνει καμιά αντλία νερού, κανένα ντιστριμπιτέρ, τέτοια πράγματα. Επειδή έχω φίλο στην γαλλία (αλλά και στην γερμανία) μπορώ να δουλεψω και με τα εθνικά...
-
το λαθος που κανουν οι περισσοτεροι
Δεν εχει σημασια σε ποιο εβαυ ψαχνεις. Μπες και απο το εβαυ Ουγκαντας αν θελεις.
Αρκει να κανεις ADVANCED SEARCH και να βαλεις ΑΝΥ COUNTRY και θα σου βγαλει τα παντα.
-
Oρθόν.
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Εγώ λέω ότι πάμε κατα διαόλου... οι Εγγλέζοι γίναν Γερμανοί και οι Γερμανοί Εγγλέζοι!Σσσσσςςςςς....
εσυ να μην λες πολλά
κάτσε να δούμε... -
Εγώ λέω ότι πάμε κατα διαόλου... οι Εγγλέζοι γίναν Γερμανοί και οι Γερμανοί Εγγλέζοι!
Σσσσσςςςςς....
εσυ να μην λες πολλά
κάτσε να δούμε...Το Γερμανοί Εγγλέζοι δεν τόπιασα....
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
χαιρεται...εγω κατι σε station θελω...........xaxaxaxaxaxaΘα πας να το πάρεις το Estate?
Ενδιαφερεται κι αλλος... αλλα πρεπει να ξερω πρωτα τι θα αποφασισεις εσυ -
της ποπης γινεται.....
-
ολοι αγοραζουν..., πουλανε...., ανταλακτικα ψαχνουν ...καλα κανει ενας φιλος που με λεει αιμοδοτη μαλλον ολοι ειμαστε ...
-
χαιρεται...εγω κατι σε station θελω...........xaxaxaxaxaxa
Θα πας να το πάρεις το Estate?
Ενδιαφερεται κι αλλος... αλλα πρεπει να ξερω πρωτα τι θα αποφασισεις εσυhttp://uk.youtube.com/watch?v=G28CjBTYo70
κοιτα αυτο ... -
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
χαιρεται...εγω κατι σε station θελω...........xaxaxaxaxaxa
Θα πας να το πάρεις το Estate?
Ενδιαφερεται κι αλλος... αλλα πρεπει να ξερω πρωτα τι θα αποφασισεις εσυhttp://uk.youtube.com/watch?v=G28CjBTYo70
κοιτα αυτο ...καλά... έχεις άγριες διαθέσεις εσύ...
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
της ποπης γινεται.....Εγώ δεν παίρνω αμάξι (ούτε την πόπη ).
-
Ζητείται λευκή Mercedes για γαμήλιο αυτοκίνητο. Απαιτείται έγκριση της νύφης.
ACE CAFE-Το καφενείο των "ιστορικών"