-
Ο Στέλιος είναι ωραίος, δυστυχώς δεν τον είδα αρκετά.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θες να σου πω τι είπε η Ειρήνη;..edit Για πες!
-
Στην αρχή όταν είδε την μπλούζα φοβόταν μήπως τα πάρεις, αλλά όταν είδε τελικά την MWB δεν μπορούσε να καταλάβει για ποιόν λόγο σε κοροϊδεύουμε, αφού όντως είναι μωβ.
Να σε δω να τώρα.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ο Στέλιος είναι ωραίος, δυστυχώς δεν τον είδα αρκετά.ουτε εμεις, συνηθως κοιμωταν...
-
Την Ειρήνη την συμπάθησα. Άλλωστε δικαιολογείται η κοπέλα. Αφού κάνει παρέα με εσένα.
-
Και αυτή σε συμπάθησε. Άλλωστε δικαιολογείται η κοπέλα. Αφού κάνω παρέα με εσένα.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ουτε εμεις, συνηθως κοιμωταν...
Ο Σιέλε, βασικά, είναι ηλίθιος...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και αυτή σε συμπάθησε. Άλλωστε δικαιολογείται η κοπέλα. Αφού κάνω παρέα με εσένα. -
Σεμνά....
-
-
-
-
Δεν ξερω πως ν' αρχισω.
Οταν μετα απο χρονια (!) κανουμε μια αναποληση στις διαφορες συναντησεις μας ,αυτη τη φετεινη θα τη μαρκαρουμε με την εκπληξη των τριων (που ηταν παραπανω) μωβατοφυλακων απο την Σαλονικα προς τον προεδρουκο.
Αλλα για μενα θα μεινει αξεχαστη και για πολλα αλλα.
Θα θυμαμαι το μπλε καφε του Λιτοχωρου οπου η παρεα του νταρντιχντινο,του Χαρη και του Μαρκου (περαστικα και φιλια στη Νατασα) μου εδειξε πως τα στεκια της νεολαιας θελουν και τον αναλογο αριθμο ασπιρινων για τον πονοκεφαλο.Θα θυμαμαι τον ενθουσιασμο του Δια πανω απο τις κορφες του Ολυμπου που μολις του ειπαν οτι το 4Τφορουμ κανει μια βολτα στην Καρυα και τον Παντελεημονα μας ερριξε μια βροχη να μην βλεπουμε που ειναι το καπο.
Θα θυμαμαι που ξαναδα παλιους φιλους (α ρε Ηλια θα σου' ρθω καμια μερα) αλλα και γνωρισα,κουβεντιασα και γελασα με τους καινουργιους.
( Μιραγκε και αποδελοιποι να εισαστε παντα καλα.)Θα θυμαμαι τον ηρωικο ερχομο του coyot που ηρθε απο το Βελιγραδι και εκανε την συναντηση μας πραγματικα παγκοσμια.(Αλλα αποζημιωθηκε τo Σαββατο με την oλοημερη βολτα με το Εvo).
Ποτε δεν θα ξεχασω την πρωτη γνωριμια μου με την Δαναη που μικρυνε δραστικα τον μεσο ορο ηλικιας των μελων της εκδρομης, αυτον που η δικια μου παρουσια τον διογκωσε.
Σημερα το πρωι επιασε την κυρα Ποπη μια μανια να φυγουμε πρωι με αποτελεσμα να μη μπορεσω να χαιρετισω σχεδον κανενα απο τα παιδια μου.
Γεια σας λοιπον και κανονιστε για του χρονου.
-
http://xs320.xs.to/xs320/07410/175ad167m.JPG
variemai na psaxnw pws na tin mikrinw opote anoikste tin
-
Λουλούδη, σε περιμένουμε του χρόνου...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ουτε εμεις, συνηθως κοιμωταν...
Ο Σιέλε, βασικά, είναι ηλίθιος...
MA LOL!!!
Καλά ρε είσαστε τρελοκομεία όλοι. Έχω σκάσει που δεν μπόρεσα να έρθω.
-
Τσεκ, ένα δύο, ένα.
Απλά ελέγχω αν δουλεύει ο λογαρισμός μου.
Περάσαμε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!
Φοβερή διαδρομή το Σάββατο (ο μιράζ δεν ξέρω τι άποψη έχει ), φαΐ, παρέα, όλα τέλεια!
Πολύ χάρηκα που είδα τους παλιούς γνωστούς και γνώρισα από κοντά κι άλλους!Φωτό και περισσότερες εντυπώσεις αργότερα!
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
...(α ρε Ηλια θα σου' ρθω καμια μερα)...Όλο λόγια είσαι, Δημήτριε.
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ, ΑΚΟΥΣ;;;Εμ, άδικο είχε το παιδί; Με πίτσες την έβγαλε χθες...
Η Αυτού Υψηλότης:
Άλλα ... αύριο.
Edit
Θα το ξαναπώ αύριο, αλλά ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΖΑΜΙ!
Το μόνο που μένει να δούμε, είναι πόσες κλήσεις μαζέψαμε... :oops: -
εμενα με σταματησαν μετα τα διοδια, ευτυχως μονο για αδεια διπλωμα.
'ζωντανα' ρανταρ δεν πετυχα στο δρομο, δε ξερω αν εχουν κρυφα καπου και καταγραφουν. Αν ναι, χαρηκα που σας γνωρισα, να μου στελνετε τσιγαρα...
και καλα, στο πηγαινε εφταιγε ο Ολυμπιος, ελα ομως που στο γυρισμο δε μπορουσα να πεσω κατω απο 150
-
Γινηκαν τοσα που πολλα τα ξεχνας αλλα και να και καποια μικρα παραλειπομενα που μου ηρθαν τωρα στο μυαλο.
Η ευχαριστη εκπληξη (για μενα που δεν μπηκα στο φορουμ την Παρασκευη) του Χρηστου ,κατα φορουμ cpp, να μας περιμενει με τη συζηγο πανω στον Πανταλεημονα.
Που δεν πηρα χαμπαρι την προσελευση μερικων συμφορουμιστων π.χ του sv2 και δεν ξερω και ποιων αλλων.
Που εχασα τα ιχνη απο καποιο εδεσμα με το ονομα τσουρεκι.
Που ο Μακης δεν μας πηγε στο χωριο Κουκκος που ηταν λιγο εξω απο την Κατερινη. (Δεν τολμησα να το προτεινω γιατι φοβομουν οτι αν γινοταν δεκτη η προταση μου θα χαναμε τη βολτα στο θεικο βουνο.)
Που το λαθος του ξενοδοχειου παραλιγο να χαλαγε την εκδρομη του Γαρυφαλλου και εμας των αλλων που τον αγαπαμε.
Που ο Hunter ΔΕΝ εφαγε πανσετες.
Που πηρα μονο πεντε αναπτηρες!!!!
Αυτα μεχρι στιγμης.
Ααα ναι,Βαγγελη περαστικα στην κυρα .
5η Παγκόσμια Συνάντηση του 4ΤΦ:Εντυπώσεις...