-
Σε έφαγε η μοναξιά; Τόσο γρήγορα με ξέχασες που πηγαίναμε μαζί;
-
κανας αλλος καφρος δε τραβηξε φωτο?
ειναι απο τις ελαχιστες φορες που δεν εχω βγαλει φωτο
λιγο η πολυλογια του κουκ, λιγο το οτι κανει τα ευκολα δυσκολα ( )
με απωθησε απο την ιδεα.. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
[/url]
:Αυτα συμβαινουν οταν οι μοντερειτορς πουλάνε προστασια στους φορουμαδες.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
κανας αλλος καφρος δε τραβηξε φωτο?Αλλος καφρος,αλλος καφρος; προεδρος με 6 γραμματα; προεδρος με ψηφιακη μηχανη; Ποιος να'ναι;
-
Μεσιέ Κούκεε ( με 6 γράμματα ) φωτογραφιές
Ούτε εγώ τράβηξα φωτό με συνεπήρε η συνάντηση -
Έχω ένα ζιπαρισμένο φάκελο έτοιμο και όταν αξιωθεί να δουλέψει το rapidshare θα το ανεβάσω.
Δεν έβγαλα πολλές φωτό πάντως. -
Ε μπες μσν να συγχρονίσουμε.
-
Έφτασα και εγώωω...για όσους δεν το πήραν χαμπάρι, το βράδυ του Σαββάτου που γυρνούσαμε, είπα μια κουβέντα παραπάνω και με κατέβασε ο adis4gr σε ένα πάρκινγκ λίγο μετά το τούνελ της Κατερίνης. Έτσι περπάτησα σπίτι και για να μην μπλέξω με ώρες αιχμής πήγα από Περιφερειακή...
Η εκδρομή ήταν τέλεια, στεναχωρέθηκα που δεν έκατσα από Παρασκευή μέχρι Κυριακή, αλλά τι να κάνουμε... γυναίκες σου λέει!
Τα μέρη γνωστά μεν, πάντα ενδιαφέροντα δε. Και ο κλασσικός μακεδονικός καιρός δεν μας αφήνει ποτέ ήσυχους.
Χάρηκα πολύ που γνώρισα τον DAP, τον kouk (αν και του κάναμε το βίο αβίωτο!), τον taurus, τον syele, τον spiro, τον krusensternmasterstern (φάε βρε λίγο!), τον ililia, τον tm, τον olympio, τον G60, τον ΒΑΣΙΛΗ, τον Coyot, τον leonp, τον Bagus, τον nass και τον Euripide!
Για τους υπόλοιπους ήδη γνωστούς, τα σχόλια περιττεύουν, σας μισώ όλους!
Σχολιασμός της εκδρομής avec taurus-photos σε λίγο ή αύριο...
-
-
κανας αλλος καφρος δε τραβηξε φωτο?ειναι απο τις ελαχιστες φορες που δεν εχω βγαλει φωτο
λιγο η πολυλογια του κουκ, λιγο **το οτι κανει τα ευκολα δυσκολα **( )
με απωθησε απο την ιδεα..Εχε χάρη που είμαστε κολλητοί!
-
-
Χάρη, σε φωνάζουνε ρε.
-
Πληροφορίες λένε πως ο άδης παρέδωσε χαρτάκι με 'σημειώσεις'.
-
-
νταξει ειναι μερικα χαιδευτικα...
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Απ' ότι κατάλαβα αν ερχόμουν στην εκδρομή και μάλιστα με δικό μου αυτοκίνητο πρακτικά θα κάναμε χωριστές εκδρομές... με το ρυθμό που πηγαίνατε θα έφτανα όταν εσείς θα είχατε τελειώσει το φαγητό και θα φεύγατε
Αντε ελα και με τρωει η μοναξια στο δρομο!!!!
Η αλήθεια πάντως είναι ότι θα έμενα πίσω όχι γιατί δε θα ήθελα να ακολουθήσω, αλλά γιατί το αμάξι μου θα μου έκανε το δύσκολο
-
Eύγε Ταύρε!
(μπράβο και στον Αιδεσιμώτατο) -
Κοιτάξτε κι αυτόν τον MWB, πως κοιτάζει τις φωτο του γάμου του Χάρυ Πότερ! Μάλλον ζήλευε, θα έλεγα, και ξεσήκωνε σχέδια...
τον δινουμε σε πολυ χαμηλη τιμη και οχι γυρισμενα λιγα χιλιομετρα...
αμα εχετε καμια με σοβαρο εγκεφαλικο προβλημα...
Μπράβο παιδιά. Αν και κωλοζηλεψα (ειδικά την ωρα που έλαβα το MMS κι εγω διάβαζα για τα διεθνη επιτόκια) αλλά επειδή μάλλον πηρα πτυχίο.. στην επόμενη θα είμαι ετοιμη!! Μερικοι kouk, adis και λοιποι παρατρεχαμενοι ( ) σας τη φυλάω!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
... πηρα πτυχίο...[Koyk mode] [/Koyk mode]
-
Λίγα έβαλες Ηλία!
5η Παγκόσμια Συνάντηση του 4ΤΦ:Εντυπώσεις...