-
-
Πω πω κούκλα γίνεται....
Μόνο που βλέπω την βρωμερή πένσα πάνω στην ολοκαίνουρια ψάθα ... ανατριχιάζω!!! Βάλε πλαστικά!!!!
Αυτόματο είναι Γιόν? Αν ναι, που έχει τον επιλογέα?
-
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
Πω πω κούκλα γίνεται....Μόνο που βλέπω την βρωμερή πένσα πάνω στην ολοκαίνουρια ψάθα ... ανατριχιάζω!!! Βάλε πλαστικά!!!!
Αυτόματο είναι Γιόν? Αν ναι, που έχει τον επιλογέα?
+1
αλλά πεταλ βλέπω μόνο ένα,το άλλο η τα άλλα που είναι. -
Ειναι DSG.....
O λεβιες των τοχυτητων ειναι τυπου magic wand, ισιος, μακρυς και βγαινει διπλα απο το πενταλ του γκαζιου.
Δεν ειναι αυτοματο.
-
-
Τι είναι αυτό το πράγμα;
-
Mini (καγκουρεμένο ισως λίγο)
-
Τι λίγο... Τρίζουν τα κοκαλάκια του Ισιγώνη...
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Τι λίγο... Τρίζουν τα κοκαλάκια του Ισιγώνη... -
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Τι λίγο... Τρίζουν τα κοκαλάκια του Ισιγώνη...Πρέπει να πας στην Αγγλία να δεις το κυκλοφορεί
-
και μια ωραια αγγελια
http://www.ebay.co.uk/itm/120821353428? ... 0948365967
-
Πανέμορφα και τα δυο Γιον!
-
Πωλουνται για μινακι μπακετ εποχης μαυρη δερματινη σε πολυ καλη κατασταση, το ενα εχει και ετοιμη βαση με σιδηροδρομο και ανακληση για να βιδωθει στο αυτοκινητο.τιμη 150 ευρω.
σταρμαγκ 10αρες με γρατσουνιες αλλά ολόισιες τιμη 70 ευρω. -
Diko mou, prin xronia (30+):
-
Ο χρήστης 12345 έγραψε:
Diko mou, prin xronia (30+):εχεις τραβηξει κι εσυ το γολγοθα σου συντροφε.....ασπρισε το κεφαλι σου η προλαβες και το σουτερισες? πες μου αληθεια ποσα μοτερ εκαψες?
υ.γ. δεν ειρωνευομαι, τον καημο μου σου λεω!!!
-
Ειδα epynt και ανατριχιασα... τελικα δεν ειμαι μονος
road rallies με mini
Αρε Ουαλια μου ελειψε γαμωτο και η συνταξη ειναι πολυ μακρια...Οι rose petal (Downton)οπως και οι minilite (10αρες) ειναι αρρωστημενο φετιχ.
-
Καθως εψαχνα το φορουμ ωστε να το μαθω καλυτερα μπηκα στα κλασικα και ιστορικα μοντελα και ειδα αυτο το υποφορουμ και ειπα να πω και εγω την ιστορια του μινι της οικογενειας ,αφου εγω ειμαι μολις 18 και οπως εχω γραψει και σε αλλα τοπικ ψαχνομαι για αυτοκινητο,που το εχω οδηγησει και εγω και μικροτερος οταν πηγαιναμε αιγινα ή και στην αθηνα μερικες φορες (ελαχιστες).Ο πατερας μου ειχε παρει το μινι απο το 78' ως πρωτο αυτοκινητο του και οπως καταλαβαινετε στα νιατα του που ηταν το κακοποιησε και το σκιζε καθε μερα μαζι με την υπολυπη παρεα του που ειχαν και αυτοι(λιγοι)αυτοκινητα.το ειχε παρει με την μηχανη την 850 με τους 55 ιππους και αρχισε το πειραγμα ωσπου εκανε το μινι να κατεβαζει και 180 χλμ/ωρα αφου το ηθελε και για καθημερινο δεν το ηθελε να το παραπειραξει ,φανταστειται κατεβαινε την πατησιων με 160 χλμ και ο θεος βοηθος οπως μου ελεγε οταν μου εξιστορουσε την ιστορια του.Ειχε παει και σε αγωνες ραλλυ εδω στην ελλαδα και με δεδομενου οτι το αυτοκινητο δεν το ειχε κωλοφτιαξει γιατι ηταν και καθημερινο ειχε βγαλει καλους αγωνες και αντεχε παντα μεχρι το τελος τερματιζοντας σε καλες θεσεις βλεπωντας τον ανταγωνισμο που ηταν και καλυτερος ,λογω περισσοτερων λεφτων ,καλυτερων αμαξωματων,λογω του οτι το ειχαν μονο για αγωνες και πολλα αλλα .Με αυτο ομως δεν εκανε μονο τις μ@λ@κιες του οπως ο κανει ο καθε νεος αλλα εκανε και ταξιδια και φορτωματα με φιλους/ες για καμπινγκ,ταξιδακια,και διαφορα αλλα αντεχοντας το μινι μη λεγοντας τιποτα(ενταξει οχι και τιποτα ).Ακομα ειχε βραδινες εξορμισεις για κλαμπ και μπαρ και πολλα αλλα που νομιζω δεν μου εχει πει γιατι θα πρεπει να ηταν καφριλικια .Και φτασαμε στις αρχες της δεκαετιας του 90' που εκανε αδερφη και αργοτερα εμενα και αρχισε να σοβαρευει(οχι οτι σταματησε να κανεις μερικες φορες τα δικα του,περισσοτερες φορες με εμενα μεσα ),το μινι ηταν το κυριως οχημα μας σαν οικογενεια,αφου λεφτα για αλλο δεν υπηρχαν και ολα τα βαρη επεσαν πανω του πηγαινοντας για ψωνια,για οικογενειακες εξορμησεις,για ταξιδια(τα περισσοτερα στην αιγινα που εκει ερχοταν στα χερια μου και παθαινε τα ακρως σκισιματα ),και πολλα αλλα που ξεχναω ααα ξεχασα να πω οτι εχουμε αλλαξει μηχανη απο το 2000 και βαλαμε την 1000 με τους 85 ιππους(νομιζω)αφου επρεπε να κανουμε καπως οικονομια αφου οπως ηταν πριν το αμαξι εκαιγε του αρκετα.Το 2008 βαλαμε για λιγο την 1300 και ακομα καποια μπιρμπιλια αφου η μητερα μου πηρε αμαξι και το βαλαμε ωστε να το δοκιμασουμε πως πηγαινε αφου το μινι ηταν για λιγα πραγματα ποια,το μινι πηγαινε φουρνελο και ηταν αυτοκινητο για ακρως σπορ διαθεσεις,αλλα το 2010 η μητερα μου τρακαρε σοβαρα το reunault scenic που ειχαμε παρει ηταν για λυπηση αλλα ευτυχως δεν ειχαμε χειροτερα με την μητερα μου αλλα το αμαξακι το αποχωριστηκαμε .Ετσι το μινι ξαναπηρε την 1000αρα μηχανη χωρις μπιρμπιλια αλλα οπως ηταν μαμα η μηχανη .Τελος ακομα και σημερα που σας μιλαω το μινι μετα το τρακαρισμα και την επαναφορα του σε 1000αρι ηταν το κυριως οχημα (αφου μονο αυτο εχουμε)και αντεχει ακομα.
-
-
Austin Mini 850
848 cc
34.5 PS / 34 bhp / 25.4 kW @ 5500 rpm
0-96 km/h in 24.90 seconds
Τελικη 116 km/h / 72 mph1978 Mini 1000
998 cc
39.5 PS / 39 bhp / 29.1 kW @ 4750 rpmΓια να πιασεις 180 χλμ/ωρα με ενα Μινι, θελεις ενα καλο μοτερ1300αρι+μακρυ κιβωτιο.
-
Αν ειδες φιλε τα 180 χλμ που λεω οτι επιανε εκεινη την περιοδο γραφω οτι το ειχε φτιαξει τωρα τι ειχε βαλει δεν ξερω ,μπορει το 1300αρι οπως ειχε γινει πριν 3 χρονια με διπλα καρμπυρατερ ,τωρα για τα αλλα που γραφεις δεν ξερω τι λες αλλα το 850αρι νομιζω οτι ειναι 50 ιππους και το 1000αρι 80 ιππους ετσι γραφει και στα χαρτια αλλα και στο διαδικτυο που εχω ψαξει.
Classic Mini forum