-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Γάμοι, γάμοι, γάμοι και προσκλητήρια.... Στα διάαααλα κάθε προσκλητήριο και λίστα γάμου να μην βάλεις στην χειρότερη 60 ευρώ πάει τινάχτηκε ο προϋπολογισμός. Τί την θέλετε ρε τη λίστα γάμου άλλος παντρεύεται άλλος την πληρώνει ...γμτθεωρω τις λιστες γαμου απαραδεκτες
θα τις γραφω στα @@ μου και θα τους παιρνω οτι μου κατσει.. -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Γάμοι, γάμοι, γάμοι και προσκλητήρια.... Στα διάαααλα κάθε προσκλητήριο και λίστα γάμου να μην βάλεις στην χειρότερη 60 ευρώ πάει τινάχτηκε ο προϋπολογισμός. Τί την θέλετε ρε τη λίστα γάμου άλλος παντρεύεται άλλος την πληρώνει ...γμτετσι παει.... αλλος παντρευετε αλλος θα ανοιξει το σπιτικο. ειναι μια εξυπνη ιδεα και το καταστημα βγαζει χρημα και το ζευγαρι παρα να του φερουν 20 σερβιτσια και 50 σετ πετσετων αγοραζει π.χ ενα ψυγειο...
-
Ο χρήστης saligaros_ έγραψε:
Γάμοι, γάμοι, γάμοι και προσκλητήρια.... Στα διάαααλα κάθε προσκλητήριο και λίστα γάμου να μην βάλεις στην χειρότερη 60 ευρώ πάει τινάχτηκε ο προϋπολογισμός. Τί την θέλετε ρε τη λίστα γάμου άλλος παντρεύεται άλλος την πληρώνει ...γμτ
ετσι παει.... αλλος παντρευετε αλλος θα ανοιξει το σπιτικο. ειναι μια εξυπνη ιδεα και το καταστημα βγαζει χρημα και το ζευγαρι παρα να του φερουν 20 σερβιτσια και 50 σετ πετσετων αγοραζει π.χ ενα ψυγειο...
ρε παιδια πλακα-πλακα
ποσο παει ενα ψυγειο
πλυνηριο πιατων, ρουχων και κουζινα? -
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
Γάμοι, γάμοι, γάμοι και προσκλητήρια.... Στα διάαααλα κάθε προσκλητήριο και λίστα γάμου να μην βάλεις στην χειρότερη 60 ευρώ πάει τινάχτηκε ο προϋπολογισμός. Τί την θέλετε ρε τη λίστα γάμου άλλος παντρεύεται άλλος την πληρώνει ...γμτ
ετσι παει.... αλλος παντρευετε αλλος θα ανοιξει το σπιτικο. ειναι μια εξυπνη ιδεα και το καταστημα βγαζει χρημα και το ζευγαρι παρα να του φερουν 20 σερβιτσια και 50 σετ πετσετων αγοραζει π.χ ενα ψυγειο...
ρε παιδια πλακα-πλακα
ποσο παει ενα ψυγειο
πλυνηριο πιατων, ρουχων και κουζινα?όπατις......
τι σκέφτεσαι να αγοράσεις ηλεκτικά είδη ?
ανάλογα με την μάρκα, τις διαστάσεις και πόσα πληρώνεις..... -
τι διαφορα εχουν;
ξανθιες = lager
weiss = συνεχους ζυμωσηςη paulaner kai i erdinger den soy μοιαζουν στο χρωμα με heineken ετσι ?
ε...
Στη Γερμανία οι weiss θεωρούνται άνοστες και συνδυάζονται με χυμούς ή και αλκοολούχα ποτά. Πχ μπύρα-φράουλα.
-
ρε παιδια πλακα-πλακα
ποσο παει ενα ψυγειο
πλυνηριο πιατων, ρουχων και κουζινα?Ασε λουλουδη....προσφατα εψαχνα για πλυντηριο (ορθιο καδο) και ψυγειο...εκτος του οτι μου επεσε το σαγονι απο τις τιμες...πηρα κανονικο πλυντηριο και ενα ψυγειο αλλα δεν θυμαμαι ποσα δωσαμε...πληρωσε ο father
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
τι διαφορα εχουν;
ξανθιες = lager
weiss = συνεχους ζυμωσηςη paulaner kai i erdinger den soy μοιαζουν στο χρωμα με heineken ετσι ?
ε...
Στη Γερμανία οι weiss θεωρούνται άνοστες και συνδυάζονται με χυμούς ή και αλκοολούχα ποτά. Πχ μπύρα-φράουλα.
Τι λές ρε αχάπαρε
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
τι διαφορα εχουν;
ξανθιες = lager
ε...
Τι λές ρε αχάπαρε
αστον θαναση, γιατρος ειναι
-
flowpowa ise msn?
-
τι διαφορα εχουν;
ξανθιες = lager
ε...
Τι λές ρε αχάπαρε
αστον θαναση, γιατρος ειναι
Στο Βερολίνο έτσι ήταν!
-
Ρε άντε παράτα μας με τους ξενέρωτους τους Βορειογερμανούς...Πάνε οδήγα κανα Αουντί
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ρε άντε παράτα μας με τους ξενέρωτους τους Βορειογερμανούς...Πάνε οδήγα κανα Αουντίτο κανει ηδη
-
Καλάααααααα
Τα σημειώνω αυτα στο κρυφό μπλοκάκι μου.
-
Αφού είναι ξενέρωτος πολίτικαλι κορέκτ. Ευτυχώς δεν το οδηγάει συχνά και αντ αυτού έχει ένα Ιταλικό στριφτάμαξο ( ) και βελτιώνεται κάπως η κατάσταση του
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αφού είναι ξενέρωτος πολίτικαλι κορέκτ. Ευτυχώς δεν το οδηγάει συχνά και αντ αυτού έχει ένα Ιταλικό στριφτάμαξο ( ) και βελτιώνεται κάπως η κατάσταση τουαρκει να μην εχει ο δρομος αγελαδες...
ε χαρη?
-
Τις αγελάδες τις σκοτώνω εγώ και τις ψήνουμε επιτόπου. Δεν μασάει το Ιταλάκι
-
-
Πες και κανα ευχαριστώ ρε φίλε
-
Εσένα φιλαράκι μιράζ σε πάω που και που!
-
ειμαι βαρβαρος και πινω μπυρα για να παω στη βαλχαλα...
αρα δεν ειμαι ευγενης! αρα δεν εχει ευχαριστω!
τεεεεεεεσσσπππαα....φχαριστω!
Pub - σουβλ....... πωλουνται μπλε μπλουζακια, σελ. 68