-
Ρε σεις έψαχνα φώτο για κεμπάπ και βρήκα μια φώτο με μια Ψ#λή μέσα σε πιάτο σαν κεμπάπ. ΕΛΕΟΣ............
-
-
-
Yo
-
Καλημέρα
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Δωρο στον Κοντελλη μου το κανανε
- Χαλασε (αμεσως...) ενα σκατολοϊδι κλιπσακι στο καπο και χτυπαγε ανευ λογου και αιτιας και καναν αμαν να βρουνε οι ασχετοι (ασε που επρεπε να περιμενω να δεησει να παει στο συνεργειο ο τεχνικος της Κομπρα -δυο βδομαδες - γιατι αυτοι οι αχρηστοι δε βαζαν χερι ) Δεν ήξερες δεν ρώταγες? Πισιμίσης στον σταθμό της αττικής ο αντιπρόσωπος ας πήγαινες σε 2 λεπτά θα το είχαν βρει.
- Κοπηκε το λαστιχακι ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ
Σοβαρό πρόβλημα (υπάρχει πατεντούλα που δεν ξανακόβεται) - Τα παραθυρα δεν ανεβαινουν αυτοματα
**Με το κλειδί σου ανεβαίνουν?, Ανεβαίναν και σταμάτησαν κάποια στιγμή? ** - Αυτο το σαν ποντικι εμφανισιακα ειναι αθλιο. Εχουμε κι ενα πρεστιζ, δε μπορουμε να κυκλοφορουμε με μπαναλ κλειδια Ας το παράγγελνες με εργοστασιακό να είσαι λαρζ
- και 2) ΔΕΝ ηξερα
- Υποτιθεται οτι ανεβαιναν... Τελικα δεν ανεβηκαν ποτε....
- Εχει διαφορα; Τι να παραγγειλω, αφου δωρο μου το εκαναν...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Θα παρακαλούσα να αλλάξετε τον τίτλο του topic σε pub-καφενείο γιατί κάθε φορά που διαβάζω τη λέξη σουβλατζίδικο με πιάνει η κατά-Pavlov πείνα για πιτόγυρα.
Ευχαριστώ.να αφησεις ησυχο τον τιτλο, οκ???
-
- Πιτόγυρο!
-
Καλημερα!!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πλάκα κάνεις; Θα πω ότι μόνο το εσώρουχό μου δεν βράχηκε χθες.Κάποιος ερεθίζεται εύκολα!
-
Με τόσο νερό γύρω μου...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Λοιπόν κομμένη. Με τα παιδιά είμαστε συνομήλικοι και δε γουστάρω.Έτσι είναι πιο σωστή η πρόταση.
Και είναι τάτσιο ρε όχι τάζιο.
-
Πίτα γυρο από όλα χωρίς κρεμύδι
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πίτα γυρο από όλα χωρίς κρεμύδι- μπουγάτσα
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
- μπουγάτσα
- 1
-
Πιτα καλαμακι κοτοπουλο απ' ολα
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
- μπουγάτσα
...με κρέας...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Πιτα καλαμακι κοτοπουλο απ' ολαλοιπόν όπως το πάτε πείνασα......καλά έκανε η κόρη μου και παρήγγειλε σουβλάκια με πίτες, πατάτες.........
-
Ο χρήστης PID έγραψε:
- μπουγάτσα
...με κρέας...
= μπουγατσα με κιμα! Φοβερή!
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Πιτα καλαμακι κοτοπουλο απ' ολα
λοιπόν όπως το πάτε πείνασα......καλά έκανε η κόρη μου και παρήγγειλε σουβλάκια με πίτες, πατάτες.........
μηηηηη........ πεινάω......σε καμια ώρα θα φάω και δεν την παλεύω....
Pub - σουβλ....... πωλουνται μπλε μπλουζακια, σελ. 68