-
Ψαρικό εντός Θεσσαλονίκης την επόμενη Πέμπτη
-
Πάλι τπτ δεν θα κάνουμε
Ψάρια πίτσες αποκλείονται με δημοκρταικές διαδικασίες. Μιλάμε για καφροκατάστασηΛοιπόν πάμε την επόμενη Τρίτη food plaza ώρα συνεδρίασης 21:00
Λήξις κάντε δίαιτα, κάντε ό,τι θέλετε θα ανάψουν τα πηρούνια -
Αποφασίστε...
Πάντως, επειδή
α) Έχω καιρό να φάω και μου αρέσει
β) Είμαστε φιλόξενος λαός
γ) Αγωνιζόμαστε για τα δικαιώματα των μεταναστών
δ) Αυτοί εκεί στα ανθρακορυχεία του Βελγίου τρώνε όλο κάτι άνοστα λουκάνικα
ε) Δεν θέλω να πάω για banιο...θα προτιμούσα ψαράκι και θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα εκ Βελγίου προερχόμενο μοβεράτορα... Έτσι ρε παιδάκι μου να δούμε και τι γεύση έχουν αυτά τα πράγματα με τα λέπια...
Ο Μπάτης καλά είναι;
-
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Ψάρια πίτσες αποκλείονται με δημοκρταικές διαδικασίες. Μιλάμε για καφροκατάσταση
- 1
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Εδώ;
http://www.wayout.gr/company.php?kindID=11&companyID=160+1 στον Λεωνίδα, μπορούμε να πάμε και σε αυτό που είναι δίπλα στο ΤΕΕ. Βέβαια ο Μπάτης έχει το πλεονέκτημα οτι είναι δίπλα στην θάλασσα Πρέπει να το σκεφτούμε
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Εδώ;
http://www.wayout.gr/company.php?kindID=11&companyID=160Ίμβρο ΔΕΝ πάω που να με πληρώνετε. Απαράδεκτα άθλιο σέρβις τις 3 τελευταίες φορές που πήγα. Έχει 7-8 χρόνια βέβαια, αλλά ειλικρινά με εκνευρίσανε τόσο πολύ που ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ. Εξαιρετικό φαγητό και τιμές (τότε), αλλά εξυπηρέτηση χειρότερη από δημόσια υπηρεσία σε απεργία... Με τίποτα.
Ψάρια πίτσες αποκλείονται με δημοκρταικές διαδικασίες. Μιλάμε για καφροκατάσταση
- 1
Ρε κάφροι, θα πεθάνετε από χοληστερίνη! Γιατί είστε τόσο ενάντιοι στις σαρδέλες, τα χταπόδια και λοιπά ευγενή θαλάσσια είδη; Ο κάφρος είναι κάφρος ακόμα και στον Χίλτον
-
To άλλο μαγαζί έχει μια χαρά service και μας ξέρουνε
Από την άλλη ο Μπάτης είναι πιο ωραίος σαν περιβάλλον ( για μενα που έχω να δώ θάλασσα κάτι μήνες ) και έχει και πιο εύκολο παρκάρισμα. Προτείνω να ξεκινήσουμε από Μπάτη και Ιμβρό την επόμενη φορά -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
To άλλο μαγαζί έχει μια χαρά service και μας ξέρουνε
Από την άλλη ο Μπάτης είναι πιο ωραίος σαν περιβάλλον ( για μενα που έχω να δώ θάλασσα κάτι μήνες ) και έχει και πιο εύκολο παρκάρισμα. Προτείνω να ξεκινήσουμε από Μπάτη και Ιμβρό την επόμενη φοράΛεφτά στην Ίμβρο εγώ ΔΕΝ δίνω. Ακόμα και αν τώρα σε προσκυνάνε 10 μόλις μπαίνεις...
Έχω αποφασίσει στη ζωή μου απλά να διαγράφω ότι δεν αξίζει...
Οι κρεατοφάγοι τι λένε για τον Μπάτη;
-
Πόσες μέρες είσαι εδώ;
Δηλαδή αν είχες γρίπη τώρα πέρασε; -
Καλά λέω στο τέλος δεν θα φάμε τπτ
Α ξέχασα να σας πω πως δίπλα στο food plaza - κολλητά οι ίδιοι έχουν και ψαροταβέρνα. Οπότε κολλάμε τα τραπέζια δίπλα - δίπλα, εσείς μασουλάτε λέπια και εμείς κάνουμε τα καφριλίκια μας
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Πόσες μέρες είσαι εδώ;
Δηλαδή αν είχες γρίπη τώρα πέρασε;Δεν είμαι ακόμα εκεί
-
Θα ελεγχθείς με θερμική κάμερα κατά την εμφάνισή σου.
Επειδή βλέπω αντίδραση των σκοτεινών δυνάμεων της κρεατοφαγίας, μήπως να περνούσαμε ένα μεταβατικό στάδιο πχ στην ισπανική πιτσαρία;
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Α ξέχασα να σας πω πως δίπλα στο food plaza - κολλητά οι ίδιοι έχουν και ψαροταβέρνα. Οπότε κολλάμε τα τραπέζια δίπλα - δίπλα, εσείς μασουλάτε λέπια και εμείς κάνουμε τα καφριλίκια μας
Υπαρχει διπλα μαγαζι ;; Δεν το προσεξα
Πολυ καλη ιδεαΕπειδή βλέπω αντίδραση των σκοτεινών δυνάμεων της κρεατοφαγίας, μήπως να περνούσαμε ένα μεταβατικό στάδιο πχ στην ισπανική πιτσαρία;
-
Στην κρήνη υπάρχει εξαιρετικό μέρος για ισπανικό (και motorboating).
-
Στο τέλος μας βλέπω σε καμιά καντίνα με λουκάνικο στο ένα χέρι και μπυρίτσα στο άλλο...
-
- σε όλους. Δεν παίζεστε ρε
-
Το ξέρουμε ότι δεν παιζόμαστε...
Που θα φάμε ακόμα δεν ξέρουμε...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Στο τέλος μας βλέπω σε καμιά καντίνα με λουκάνικο στο ένα χέρι και μπυρίτσα στο άλλο...Ξέρω μια καλή. Να πάμε εκεί και να του ζητήσουμε να μας ψήσει τα φρεσκοψαροντουφεκομένα ψάρια του Κωνσταντίνουπέντε αντι για λουκάνικα
Διριδίνε κανένα που να σερβίρει Σλοβένικη κουζίνα ξέρεις? -
Άντε πάμε να φάμε ψάρια που θέλει και ο ξενιτεμένος μεροκαματιάρης ανθρακωρύχος φίλος μας
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)