-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Όπως το πάτε... Κυριακή στο συσσίτιο.Κωστή εδω πάνω ... την Κυριακή σόδες και απο Δευτερα ... δίαιτα!
-
Βλέπω βγήκε πρόγραμμα ήδη. Εγώ δεν θα μπορέσω να σας ακολουθήσω μέχρι πολύ αργά καθότι το Σαββατο είναι φουλ γεμάτο και την Κυριακή πρωί έχω ταξίδι. Είμαι σίγουρος πως ο φάνκυ ήδη ξέρει τον λόγο
-
Αναγγελω την άφιξη του εξ Αθηνών επισκέπτη στον τόπο μας!
-
Και εγω καθομαι απραγος . Π***να κοινωνια θα γυρισει η ροδα και θα περασουν οι μηνες. 214 και βραδυασε
Εν τω μεταξυ ο Ορεστης ειναι ασυγχωρητος. Επρεπε να ανεβαινε με το ΚΤΕΛ και οχι με τον ΟΣΕ . Γραφτηκε στην αναφορα αυτο -
Εγώ πάντως στηρίζω ΟΣΕ.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Εγώ πάντως στηρίζω ΟΣΕ.Εγω στηριζω ΚΤΕΛ. Δεν θελω τρενα . Ξυλωστε τα ολα
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Εγώ πάντως στηρίζω ΟΣΕ.
Εγω στηριζω ΚΤΕΛ. Δεν θελω τρενα . Ξυλωστε τα ολα
Πάρε το ένα και χτύπα το άλλο είναι και τα δύο... Αυτοκίνητο ή αεροπλάνο for the win!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εγώ πάντως στηρίζω ΟΣΕ.
Εγω στηριζω ΚΤΕΛ. Δεν θελω τρενα . Ξυλωστε τα ολα
Πάρε το ένα και χτύπα το άλλο είναι και τα δύο... Αυτοκίνητο ή αεροπλάνο for the win!
To αυτοκινητο εχει μεγαλο κοστος για αυτο το ταξιδι, ποσο μαλλον για ορεστιαδα που το θελω, αλλα και το αεροπλανο δεν παει πισω. Οποτε η αξιοπιστη λυση ειναι το ΚΤΕΛ.
-
ΓΤΠΚ είναι και το ΚΤΕΛ και το τραίνο για Ορεστιάδα αλλά αν δεν βρείς φτηνό αεροπλάνο τι να κάνεις...
-
Η 'θητεια' θελει και το τρενακι της!!! Μεταθεση, Φυλλο πορειας, 'λουκανικο' στην πλατη, στολη εξοδου, καρβουνιαρης για Θρακη! Αλησμονιτη εμπειρια ζωης ... στα χρονια μου!!!
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Κυριοι του 4ΤΦΒΕ ... και οχι μονο ...
Για σημερα στις 7 αποφασιστε Λεζαμι η Σατς (Χαριλαου). Δεδομενη μετα η σταθμευση στο Κτημα. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Για σημερα στις 7 αποφασιστε Λεζαμι η Σατς (Χαριλαου). Δεδομενη μετα η σταθμευση στο Κτημα.Εδώ θα γίνει η παρέλαση....μπιφτέκια ,συκώτια,πανσέτες......και εμείς οι επίσημοι.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εδώ θα γίνει η παρέλαση....μπιφτέκια ,συκώτια,πανσέτες......και εμείς οι επίσημοι.
Το νού σας μόνο, μην εμφανιστούν τίποτε 'Νηστικοί Αγανακτισμένοι' και σαρώσουν, εσάς και τα πιάτα σας και όλο σας το 'ΚΤΗΜΑ' !
Πόσο σας ζηλεύω.....
-
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Για σημερα στις 7 αποφασιστε Λεζαμι η Σατς (Χαριλαου). Δεδομενη μετα η σταθμευση στο Κτημα.Μετα απο δημοκρατικές διαδικασίες και απολυτη συμμετοχή (καμία διαφωνία = μαζική συμφωνία) ... καφέ στις 7 στο Λεζαμί (στο Καρφούρ κλπ κλπ κλπ)!
Ο cosneo, ο Orestisren και κάτι μου λεει ... εξ Αθηνών επίσης ... !!! -
Uploaded with ImageShack.us
-
Χάλια περάσαμε κι απόψε!!!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Επί 3
Επί 2
Και ένα τάπερ ...
Ποσοτικό ... Fixed!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ο cosneo, ο Orestisren και κάτι μου λεει ... εξ Αθηνών επίσης ... !!!Η χαρα τετραπλή μαζί με τον αγαπητό Ορέστη. Με ιδιαίτερη χαρα υποδεχτήκαμε και την οικογενεια του Volvozeus!
Να' στε καλά όλοι και να σας ξαναδούμε σύντομα! -
Αχχχχ τι χανω αχχχχ
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)