-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
...( Δεν κάνω κίνηση ακόμα και λέω απο μέσα μου περίμενε 10 λεπτά θα χρησιμοποιήσεις **όλο το ** κουτί και θα πάρεις και δεύτερο )Kαι αντί για κουτί πήγες κουβά
Ρε τζτζτττμπλαστερ τα γραφεις αυτα,τα διαβαζει ο κον5,παει και μενει κεντρο και πινει αμστελ με τους ρπ...
ρε εκεί που είμαι έχει εκλεκτά τεμάχια δεν έχει ράπερς
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
την ήξερα 6 μήνες αλλά είχαμε βγεί 1 - 2 φορές ...Ο.Ε.Δ.
-
Ολοκληρωμένης Εφαρμογής Διεπαφής
-
Ο.Ε.Δ.=Q.E.D.=```
http://el.wiktionary.org/wiki/όπερ_έδει_δείξαι -
Ε δεν πήγε καν εκεί το μυαλό μου ...
Και όχι δεν αποδεικνύει τπτ αυτό γιατί ήταν απλώς συμφοιτήτρια μου από άλλη παρέα με την οποία λέγαμε απλώς ένα γεια...
Θα έπρεπε δλδ να τις την πέσω στο πρώτο γεια που είπαμε ??
-
Και όμως, απέδειξες πολλά.
-
Ισως ...
Εγώ ακόμα και σήμερα δεν καταλαβαίνω ...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και όμως, απέδειξες πολλά.Το μόνο που απέδειξε είναι ότι είναι σύνηθες να πας με γυναίκα Σ/Κ και να μη σου κάτσει!
-
Ουρτ ρε καληνυχτάκηδες
-
Αν την ξες καιρό, δεν είναι έκπληξη αν δεν γίνει κάτι.
Αν την έχεις γνωρίσει το προηγούμενο βράδυ και πάτε ΣΚ μαζί σε χλιδάτο ξενοδοχείο, εννοείται. Δεν το λέω εγώ, το λέει ο Λεωνίδας.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Ουρτ ρε καληνυχτάκηδεςΌχι εμείς ρε, αυτές!
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Ουρτ ρε καληνυχτάκηδεςΔεν της είπα ούτε καληνύχτα
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ουρτ ρε καληνυχτάκηδες
Όχι εμείς ρε, αυτές!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αν την ξες καιρό, δεν είναι έκπληξη αν δεν γίνει κάτι.Αν την έχεις γνωρίσει το προηγούμενο βράδυ και πάτε ΣΚ μαζί σε χλιδάτο ξενοδοχείο, εννοείται. Δεν το λέω εγώ, το λέει ο Λεωνίδας.
Σοβαρά τώρα, θεωρώ πολύ πιο πιθανό να γίνει μπουλκουμές σε τέτοιο ξενοδοχο-σκηνικό με κάποια που ξέρεις καιρό, παρά με κάποια που μόλις γνώρισες.
-
Tι ανωμαλίες είναι αυτές
-
I will take Dr's side on this one
-
Ρε, το Θεωρίες απαλεψιάς είναι άλλο θέμα!!!
Jetoilster, μπορεί να μην έχω ζήσει παρόμοιο σκηνικό, αλλά θέλω να δηλώσω τη συμπαράστασή μου. Η ακυρίλα σε όλο της το μεγαλείο.
Θα ήθελα πάντως την επίσημη θέση Λεωνίδα στο ζήτημα.
Υ.Γ. Ποιο καλό παιδί έχει πάει στο Κασσανδρινό για φαϊ; Αξίζει να πάμε σαν εκδρομή καμιά μέρα εκεί;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Υ.Γ. Ποιο καλό παιδί έχει πάει στο Κασσανδρινό για φαϊ; Αξίζει να πάμε σαν εκδρομή καμιά μέρα εκεί;Τελευταία φορά είχα πάει πριν 10+ χρόνια. Τότε άξιζε. Τώρα δεν ξέρω. Πάντως θα γίνεται πανικός καλοκαιριάτικα...
-
Μην παίρνεις και όρκο. Τα λεφτά τελειώνουν Δία μου
Σάββατο έμαθα Ναυαγό είχε λίγο κόσμο. Άλλοτε αυτό θα ήταν ανέκδοτο.
Καλό φαγητό έχει. Και ωραία διαδρομή από Πολύχρονο μεριά.
-
Τότε να πάμε. Όποιος έχει εμπειρία (και τηλέφωνο) να τη μοιραστεί μαζί μας.
Επίσης, οι στριφτεροί μπορούν να στραφούν σε μια καταπληκτική διαδρομή Αγ. Προδρόμου-Ταξιάρχη-Πολύγυρου-Βραστών-Πλανών-Μεταγγιτσίου και Σαλονικιού ή Μεταμόρφωσης-Νικήτης. Αλλά, θα βγει ο ποπολ@ρος και θα λέει είναι μακριά και θα κάψουμε πολλή βενζίνη.
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)