-
Καλά σε πιστέψαμε!
-
Όχι, σοβαρά δεν του τα έδωσα.
Τα παρέλαβε ο Οβελίξ...
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τα παρέλαβε ο Οβελίξ...Απο τις αγγελιες:
Αναζητειται τιμολογιο για αντικατασταση/επισκευη αμορτισερ BMW. Το αγοραζω οσο-οσο, για να μη γινω ρομπα. Μονο PM
Kouk, δεν πιστευω να εισαι εσυ και να μην εφερες την MWB επειδη ντρεποσουν;
Νταξ' ειναι πραγματι ντροπη να κυκλοφορεις με BMW χρωματος [edit kouk], αλλα εμεις ειμαστε δικοι σου ανθρωποι, δεν σε παρεξηγουμε...Κριμα, και απο κοντα φαινεσαι σοβαρος ανθρωπος...
Adis, αυριο το βραδυ θα χρειαστουμε baby sitter. Ψηνεσαι; Kαι για να σε πεισω, για αμοιβη προσφερω βολτα με 307 SW ή Panda dualogic.
-
Γενικέ Γραμματέα, ξέχασα να σου δώσω την μπροσούρα για το πρόγραμμα επίσκεψης στην Βορειοανατολική Σιβηρία!
-
Απειλές, απειλές, απειλές και απειλές
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Adis, αυριο το βραδυ θα χρειαστουμε baby sitter. Ψηνεσαι; Kαι για να σε πεισω, για αμοιβη προσφερω βολτα με 307 SW ή Panda dualogic.
λοιπον τωρα που το λες μια απο τις πιο γρηγορες βολτες ολων των εποχων με εχουν παει με 307sw hdi....μπορω να πω οτι ειναι απο τις λιγες φορες που ενιωσα αβολα σε αμαξι...
βασικα δε χρειαζεται αμοιβη...μαρεσει να χω ωραιες γυναικες κοντα μου... εχουμε και σοβαρες συζητησεις να τελειωσουμε...βρηκαμε κοινα ενδιαφεροντα!
τα φιλια μου στις μικρες!
υγ. που καταντησε ο καλυτερος ρουφιανος του στρατου...
-
Τι γλυκόοοοοος
-
Ο κολλητός μου είναι το καλύτερο παιδί ρε!
-
Κολλητέ του, αν θέλεις μπορείς να τον πάρεις να τον έχεις και σπίτι σου! Τον χαρίζω!
-
Μην ενοχλείτε τον Αδη ρε!!!...Ησυχάζει!!!
-
kouk εχεις δικιο...
φρανκυ να πα να %$$%^%&
μιραγκε και συ να πα να.....
καντονιου το ξερεις οτι θα παρεις σκυλο?
-
+130
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
καντονιου το ξερεις οτι θα παρεις σκυλο?Λες;
Στον Ε.Σ. τελικα κανουν καλη εκπαιδευση. Ποτε προλαβες και απεσπασες τετοιες πληροφοριες;
Θααα σε χρειαστω κατ' ιδιαν, μαλλον.
-
kantoniou
φωτο οι κόρες δεν βγήκαν; -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
καντονιου το ξερεις οτι θα παρεις σκυλο?
Λες;
Στον Ε.Σ. τελικα κανουν καλη εκπαιδευση. Ποτε προλαβες και απεσπασες τετοιες πληροφοριες;
Θααα σε χρειαστω κατ' ιδιαν, μαλλον.
ετσι ακουγεται σε κυκλους..... ξερω και ρατσα....
υγ. καπου στη ρατσα μου τη φερανε οι μικρες γιατι δεν ηξερα οτι υπηρχε και το χρωμα που λεγανε...
παλι ρομπα εγινα...χαρη δε βγηκανε αλλα ντροπαλες δεν ειναι που μας λεει ο μπαμπας τους...
-
Ο τόπικος ή τοπικός αυτοδιορισθής μοδεράτορας σας πρακολουθεί.
Kouk ελπίζω να απόλαυσες το τσουρέκιον... Είναι το γλύκισμα πριν την καταιγίδα.
Ο Μίλτος πάντως το έχει το πατρικό το φίλτρο μέσα του. Μάλλον έπεσε στη χύτρα όταν ήταν μικρός... Μπράβο νέε μου! Κουφέτα πότε θα φάμε όμως; Πρέπει να αποκαταστήσεις την κοπελιά...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Απειλές, απειλές, απειλές και απειλέςΑπειλές και υποσχέσεις είναι μόνο ο πρόεδρος.
-
εχω εσας για παιδια μου...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
εχω εσας για παιδια μου...Να αφήσουμε τα παιδία ελθείν προς εσέ?!
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)