-
Και δε γεννάει χωρίς πιστοποητικό γάμου;
-
ο ντινος ειναι τοπικος αυθαιρετα εκλεγμενος μοντ...
ο αλφα να φανταστω οτι ειναι ο γνωστος πορωμενος με κινητα και κορολες?
-
Ααααακριβώς κολλητέ...
-
ε ειναι ψωνιο ο ανθρωπος!
-
Για Τετάρτη είναι κανείς μέσα;;;;
Αφήστε τις χαζομάρες...
-
Περι ιχθυος ο λογος και θυμηθηκα μια ιστορια.Ηταν λοιπον μια εκπομπη Lifestyle και εκανε θεμα τον Λαλιωτη την εποχη που μεσουρανουσε στα πραματα (ΥΠΕΧΩΔΕ,Γ.Γ)Πηγαν λοιπον οι κουκλεντεδες της εκπομπης σε ενα Hyper-funky-trendy εστιατορια στου Ψυρρη(U know εκει που ειχε 'σπιτια' καποτε)οπου συχναζε ο εν λογω πολιτικος ανηρ και ρωτησαν τον μετρ ποιες ειναι οι διατροφικες του συνηθειες.Ο μετρ λοιπον με γλοιωδες υφος απαντησε:'Θαυμαζω τον κυριο Λαλιωτη διοτι ξερει να τρωει ψαρι.Παραγγελνει παντα σφυριδα,πεσκανδριτσα,συναγριδα,φαγγρι,δρακαινα,αστακομακαροναδα κτλ'Και τοτε συνειδητοποιησα οτι εγω ο,Ο3 δεν ξερω απο καλο ψαρι.Κι οχι επειδη δεν θα εσκαγα σε καμια περιπτωση 500 ευρω την επισκεψη(τοσα περιπου κοστιζουν τα προαναφερθεντα τερψιλαρυγγια),αλλα επειδη αγνοω τελειως τη σφυριδα,τη συναγριδα,την πεσκανδριτσα(καλα αυτη δεν ειναι ιδιαιτερα ακριβη)...
η επιλογη του κ.κ Λαλιωτη ειναι εντελως τυχαια.Αναλογα μπουμπουκια υπαρχουν και στη Ν.Δ,το Ξυριζα,το Λαος ουκ ολιγα...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Για Τετάρτη είναι κανείς μέσα;;;;Αφήστε τις χαζομάρες...
Μέσα αλλά πού?
-
Γκούντυ'ς στην Αρετσού και μετά στην περιοχή των Φοινίκων...
Άντε να σε γνωρίσω και εγώ Κωνσταντίνε -
Επιτέλους μιράγκε και έχω ακούσει τόσα και τόσα για σένα
Αλήθεια που πήγε ο κούνελος? -
O κούνελος είναι εδώ θα τον φέρω μαζί μου στην συνάντηση...
Εχεις ακούσει πολλά? Επειδή ξέρω από ποιούς αρχίζω να ανησυχώ -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ο αλφα να φανταστω οτι ειναι ο γνωστος πορωμενος με κινητα και κορολες?
papathvas λέμε
σκέψου ένα άτομο που το ρωτάς κάτι να αγοράσεις για το pc...και σου λέει να πάρεις το ακριβότερο.Ε,αυτός είναι...
-
Έκλεισε για τετάρτη λοιπόν;
-
Ο.Κ. για Τεταρτη και οχτω και απο μενα.
-
Οκ Τετάρτη στις 8.
-
Επέστεψα στη βάση μου σήμερα. Ρε, έλειψα 5 μέρες και εξαφανίστηκαν θέματα? Την άλλη φορά θα πάω Πάτρα να σβηστούν και οι συναντήσεις τους
Χάρηκα που σας είδα όλους και γνώρισα τους νέοπες . είχα γράψει περισσότερα στο σβησμένο που τώρα βαριέμαι να τα ξαναγράψω. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία και τα υπέροχα κρεατικά εδέσματα. Άντε και στην επόμενη, σας περιμένω και Κρήτη....
-
να αφησεις τους τεντουραδες ησύχους!
-
8 η ωρα τι θα πιουμε καφε η μπυρες; δυσκολα μας βαζετε
-
dp
-
εγώ έχω διάβασμα! την άλλη εβδομάδα σίγουρα!!!
@Tsardas:ξεκινήστε με καφέ κ τελειώστε με μπύρες!
έλεος μην θελήσω να μπώ σε κάποιο νήμα αμέσως εξαφανίζεται! λές να είναι μήνυμα από ψηλά ώστε να σταματήσω να γράφω?
οκ οκ Μεγάλε το πήρα το μήνυμα!
υγ:Φαρμακοτρίφτη το απόεμα προς βράδυ θα μπώ επιτέλους msn οπότε θα τα πούμε!!
-
παιδια ειμαι και εγω θεσσαλονικη...
το μονο προβλημα ειναι πως μενω ambassador...
για πειτε καμμια ιδεα..
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)