-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Αν θέλετε κανένα βραδάκι καθημερινής (που δεν έχει κόσμο) πάμε στα Πόζαρ να κάνουμε ωραία βουτιά στην εξωτερική πισινούλα.Γυμνοί?
Μετά τους σινεμάδες αυτό...Που 'σαι Αντρέα να τους μαζέψεις -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Αν θέλετε κανένα βραδάκι καθημερινής (που δεν έχει κόσμο) πάμε στα Πόζαρ να κάνουμε ωραία βουτιά στην εξωτερική πισινούλα.Πηγαινουν καθε βδομαδα οι γονεις μου και εχω παει καποιες φορες ειναι μια χαρα
Εχω και εξασφαλισμενη καλη μασα
-
-
Στην εξωτερική πισίνα δεν βουτάς γυμνός. Στην πίσω (ΜΕΓΑΛΗ) έχει γύρω-γύρω τραπεζάκια καφετερίας και στη μπροστά (καταράκτης) έχει πολύ κόσμο.
Για Σαββατιάτικη βόλτα ποιος είναι;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
...και στη μπροστά (καταράκτης) έχει πολύ κόσμο.ΠΣΚ ναι. Αλλά καθημερινές κατά τις 21:30 είναι απόλαυση.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Στην εξωτερική πισίνα δεν βουτάς γυμνός. Στην πίσω (ΜΕΓΑΛΗ) έχει γύρω-γύρω τραπεζάκια καφετερίας και στη μπροστά (καταράκτης) έχει πολύ κόσμο.Για Σαββατιάτικη βόλτα ποιος είναι;
Για πού λες εσύ τώρα;
-
Όπου θέλετε, αν και δεν βλέπω συμμετοχές.
-
Aν πουμε για ποζαρ μονο μεσοβδομαδα ωστε να μην εχει κοσμο!
-
Kάνομεν τπτ ή τσουκ;
-
Οι Αθηναίοι μας έχουν βάλει τα γυαλιά, αυτό έχω μόνο να πω.
Αφού δεν μας βλέπω για καμιά Καστοριά, πάμε Πόζαρ όποτε θέλετε. 30 λεπτά είναι από δω -
Εγώ δεν χαλιέμαι ιδιαίτερα και για Καστοριά...
-
Πάλι τα αρκίδια μου πήρα. Kαλά, πάω ταξιάρχη αλα-Ροκσταρ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Kάνομεν τπτ ή τσουκ;Κανομε παιδια , γιαααα πες τε του
-
Μια από τα ίδια...αρκιδια και εγώ
-
Πολλά αρκίντια μαζευτήκαμε εδώ...
Λοιπόν, επαναφέρω την απόλυτη πρόταση που συνδυάζει τις αγαπημένες μας ασχολίες (φαΐ και λίγο οδήγηση)... Ταβέρνα πάνω στο Βέρμιο (η Βέροια είναι 55 λεπτά από το σπίτι μου χωρίς κίνηση, η ταβέρνα κανένα 15-20λεπτο παραπάνω) με πολύ ξηγημένα φαγητά (εννοείται είναι για χορτοφάγους... )
Πρότασή μου να γίνει Παρασκευή απόγευμα...
Είναι κανείς εντός;;;
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Πολλά αρκίντια μαζευτήκαμε εδώ...Λοιπόν, επαναφέρω την απόλυτη πρόταση που συνδυάζει τις αγαπημένες μας ασχολίες (φαΐ και λίγο οδήγηση)... Ταβέρνα πάνω στο Βέρμιο (η Βέροια είναι 55 λεπτά από το σπίτι μου χωρίς κίνηση, η ταβέρνα κανένα 15-20λεπτο παραπάνω) με πολύ ξηγημένα φαγητά (εννοείται είναι για χορτοφάγους... )
Πρότασή μου να γίνει Παρασκευή απόγευμα...
Είναι κανείς εντός;;;
Όχι παρασκευη ρεεεεεεε (τουλάχιστον αυτή)
Μάλλον θα μαι Ξάνθη για ορκομωσία φίλου. -
Μάλλον ξέρω το μαγαζί, έχει και σούβλες;
Δεν είναι στο Βέρμιο, λίγο έξω από τη Βέροια είναι αυτό που λέω - στο παλιό δρόμο για Σέλι.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Μάλλον ξέρω το μαγαζί, έχει και σούβλες;Δεν είναι στο Βέρμιο, λίγο έξω από τη Βέροια είναι αυτό που λέω - στο παλιό δρόμο για Σέλι.
Χασαποταβέρνα ο Μπάμπης
Ε, δεν είναι και μακρυά... πάνω από 20 λεπτά δεν είναι με τίποτα... στο τέταρτο το θυμάμαι...
Και μπόνους καφές σε πολύ σπέσιαλ μαγαζί στην παλιά πόλη της Βέροιας...
-
Παρασκευή λέτε;
-
Eγω,πλήν π/σ/κ μπορω μονο.
Επομενως,διαλέγω να κανω δίαιτα.
ΑΑΑΑΑ,ΕΝΤΙΤ!!!!!
Εθεαθησαν στην Αρετσου τη Δευτερα το απόγευμα,να πίνουνε καφε 'στη ζούλα' καποιοι φορουμαδες.
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)