-
Ο τρόπος που ο KR παίρνει την αριστερή πριν την δεξιά είναι απλά εκπληκτικός!!!
-
Massa vs Kubica από τα παλιά!!!
-
Oλα τα λεφτα στο τελος η μαχη Massa-Kubica...
-
Τι να πω ...
Εχω καβ..σει!
Συγνωμη αλλα πρωτη φορα βλεπω τοση αγωνια και κοντρες σε φορμουλα 1!!!
-
Ο χρήστης tommaso έγραψε:
Τι να πω ...Εχω καβ..σει!
Συγνωμη αλλα πρωτη φορα βλεπω τοση αγωνια και κοντρες σε φορμουλα 1!!!
Είσαι μικρός τότε...!!!
-
Δυστυχώς ο Κίμι δε μπόρεσε, αλλά ο Μάσσα φάνηκε να ξεσπάει στον Κουμπίτσα. Φοβερή μάχη..
-
Παλικάρια οι Massa - Kubica
-
25 ειμαι..
Και θυμαμαι οτι πανηγυριζα το πρωταθλημα του jacgues Villeneuve ,ενω τερματιζε τριτος μετα απο το τελευταιο υπουλο χτυπημα στο ..ψυγειο απ τον Schumacher!Αλλος αγωνας κι αυτος...
-
25 ειμαι..
Και θυμαμαι οτι πανηγυριζα το πρωταθλημα του jacgues Villeneuve ,ενω τερματιζε τριτος μετα απο το τελευταιο υπουλο χτυπημα στο ..ψυγειο απ τον Schumacher!Αλλος αγωνας κι αυτος...
Μικρός είσαι!
-
Πάντως, μπράβο τους που άφησαν τον αγώνα να γίνει. Ναι, υπήρχε σπρέι, κακή ορατότητα και γλύστραγε. ΑΛλά μήπως ξεχνάμε τι εστί F1;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
25 ειμαι..
Μικρός είσαι!
Ναι αλλα συμμετεχω και εγω στον αοπλο ,ματαιο αγωνα νυμφευμενων..
-
Κερδισε ο Lewis ..Ολοι θα πανε κουβα σημερα...
Θα ευχηθω τουλαχιστον στο επομενο grand prix
στην εκκινηση του αγωνα να συγκρουστει με τον Μαssa
και να νικησει ο Raikonnen -
Δεν νομιζω να χρειαζεται καποιο σχολιο ο σημερινος αγωνας...
Οποιος τον ειδε θα τον θυμαται σαν ενα απο τους καλυτερους στην ιστορια της Φορμouλα1...
Η σκηνη της χρονιας κατα τη γνωμη μου το κλαμα του Vettel.. -
Ο χρήστης Koupris έγραψε:
Οποιος τον ειδε θα τον θυμαται σαν ενα απο τους καλυτερους στην ιστορια της Φορμouλα1...
Η σκηνη της χρονιας κατα τη γνωμη μου το κλαμα του Vettel..Eιστε η τριτη ομαδα σε τιτλους αλλα ο υπεροχος Jacgues Villeneuve που θαυμαζα απο μικρος προτιμησε την ζωη του playboy και οχι του παγκοσμιου πρωταθλητη...
Εκει τελειωσε και η williams
-
Αντικειμενικα παντως τα πραγματα τουλαχιστον του Raikkonen για τιτλο ειναι πολυ δυσκολα, μιας και πρεπει να κανει το 2/2 σε Κινα-Βραζιλια.
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Αντικειμενικα παντως τα πραγματα τουλαχιστον του Raikkonen για τιτλο ειναι πολυ δυσκολα, μιας και πρεπει να κανει το 2/2 σε Κινα-Βραζιλια.Θα το κανει.. γιατι ειναι οδηγαρα.
Στο επομενο grand prix ο Ηαmilton δεν θα τερματισει...
-
Πιστευω οτι ο Χαμιλτον σε εναν αγωνα κολαση (μας) εκλεισε σημερα τα στοματα.
Ημουν σιγουρος οτι (και ηθελα) Κιμι και Αλονσο θα τον ετρωγαν για πρωινο υπο αυτες τις συνθηκες. Και αυτος σχεδον αλανθαστος, νικησε παλι...
Πλεον αν δεν εγκαταλειψει, το εχει σηκωσει!
Και θα ειναι αξιος πρωταθλητης, ΙΜΗΟ.
(προλαβαινει να στειλει λιγη απο την ασπρη σκονη ο Στεπνευ στον Αλονσο;;; ).Η εξοδος του Αλονσο μπορει να οφειλεται στο σπασμενο πλαϊνο ή ηταν απωλεια ελεγχου λογω νερου;
Κριμα για τον Φετελ. Απο το θριαμβο στην καταστροφη. Ο Γουεμπερ θα τον κανει Φετες μαλλον...
Κιμι-Κοβα και Μασα-Κουμπιτσα
Αν και το πουλεν μου (KR) θα τον ετρωγε τον Κοβαλαϊνεν αν δεν το παρακανε λιγο πριν το τελος. Ξανακαλυψε βεβαια τη διαφορα, αλλα δεν προκαμε. -
Ο χρήστης Koupris έγραψε:
Η σκηνη της χρονιας κατα τη γνωμη μου το κλαμα του Vettel..Απίστευτο λάθος που κόστισε πολυ στην ομάδα του ενεργειακού ποτού!
-
Λοιπον παω ταμειο..
-
..Ολοι θα πανε κουβα σημερα...Είπα να το γράψω χθες αλλά βαρέθηκα!
- Να μπει safety car @ 1.95
- Nα τερματίσουν under 16,5 @ 1,66
[offtopic]
Είδες McLaren-Queen τα τζαπόνια έχουν τη λύση και για το στοίχημα...!!
[/οfftopic]
Θεία δίκη για τον Alonso, δεν άντεχα άλλο τόσους αγώνες τόσες εξόδους να περνάει ατσαλάκωτος. Συγχαρητήρια στο ...σεβαστικό Hamilton για το πρωτάθλημα, το αξίζει!
Επίσημο thread: GP Ιαπωνίας - Fuji 2007