-
όλα καλά θα πανε και άνετα μαλιστα.
πιο δύσκολα θα παρει ο γαύρος το πρωταθλημα να φανταστείς
κ ποτέ μα ποτέ μη λησμονήσεις να ρωτήσεις οτιδηποτε σε ανησυχει στο γιατρό σου. και εννοώ οτιδηποτε.
-
Aν κανεις διαφραγμα μετα δεν μπορεις να φτερνιζεσε?
-
Για το διάστημα που έχεις τα ράμματα είναι λίγο extreme sport από ότι κατάλαβα, τουλάχιστον τις πρώτες μέρες.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τα παραπάνω ποσά (του link) είναι αστεία. Τόσο αστεία που είναι αυταπόδεικτο ότι είναι ψευδή, γιατί πολύ απλά δεν είναι αυτά που πραγματικά παίρνουν οι γιατροί στο χέρι. Πρόκειται για το αιώνιο ψέμα που λένε οι δημ. υπάλληλοι για τις αποδοχές τους. 9/10 θα σου πουν 'παίρνουμε πχ 950 ευρώ, να και το χαρτί των αποδοχών'. Βέβαια το χαρτί αυτό δεν γράφει ούτε ειδικά επιδόματα, ούτε υπερωρίες, ούτε ειδικά ταμεία, ούτε δώρα, ούτε επιτροπές/ομάδες εργασίας.αυτο ελειπε να μετρανε στα χιλια ψωροευρω του γιατρου οι υπερωριες
αυτες παντα υπολογιζονται εξτρα αφου... τις δουλευεις κ εξτραεπισης, αφου θες να τα υπολογιζεις ολα για τα λεφτα που πανε στα χερια και να εισαι σωστος καπιταλιστης , πρεπει να βγαλεις κ φορους, λεφτα στα ταμεια (τα οποια ετσι κ αλλιως πανε να τα μπουρδελοποιησουν), καθυστερησεις πληρωμων ειδικα μεσω μερικων μπουρδελοταμειων με τραγικες συμβασεις και μετα το ξανασυζηταμε ποσο πραγματικα πενιχρους μισθους παιρνουν κ ποτε τους παιρνουν κ αν τους παιρνουν (οπως και ολοι στην ελλαδα βεβαια απλως οι γιατροι δεν ειναι εξαιρεση )
τα ποσα του λινκ ανταποκρινονται πληρως στην πραγματικοτητα για τους γιατρους του δημοσιου με εξαιρεση οσους χωνουν κανα χειρουργειο κ τσιμπανε αρα κανα φακελακι οσοι τσιμπανε..
ας μην ξεχναμε επισης τα μηδενικα εργασιακα δικαιωματα (οι γιατροι του ικα πχ ακομα θεωρουνται συμβασιουχοι αοριστου χρονου και παιζει να μην παρουν συνταξη και δουλευουν ουσιαστικα ανασφαλιστοι) και τις απαραδεκτες συνθηκες με ελλειψη προσωπικου κ εξοπλισμου σε εναν τοσο σημαντικο τομεα οπως ειναι η υγεια.
οι γιατροι του δημοσιου παιρνουν μισθους πολυ κοντα στους μισθους των αλλων υπαλληλων (ακομα και των εργαζομενων σε λουνα παρκ) και αυτο δε συμβαινει πουθενα στον πολιτισμενο καπιταλιστικο κοσμο που ονειρευεσαι
για δες ποσα παιρνουν οι εργατες στην αυστραλια και ποσα οι γιατροι κ το συζηταμε...
επισης στην ελλαδα οι πληροφοριες ειναι τσαμπα.. στην αμερικη οι γιατροι εχουν hotline (090 κ τσι) αν θελεις συμβουλες.. ασ'το λοιπον... αφου δεν το'χεις, μαθε εδω μπαλιτσα απο τον σκυε αλεφαντο -
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
όλα καλά θα πανε και άνετα μαλιστα.πιο δύσκολα θα παρει ο γαύρος το πρωταθλημα να φανταστείς
κ ποτέ μα ποτέ μη λησμονήσεις να ρωτήσεις οτιδηποτε σε ανησυχει στο γιατρό σου. και εννοώ οτιδηποτε.
λες ε;;
δεν έχεις άδικο...
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
όλα καλά θα πανε και άνετα μαλιστα.
πιο δύσκολα θα παρει ο γαύρος το πρωταθλημα να φανταστείς
λες ε;;
δεν έχεις άδικο...
δε λέω απλά, ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙαΩ.
αν ο γιατρός σου το βλέπει σαν χάρη αυτο που θα σου κάνει, άλλαξε γιατρό. χωρις καθολου πλάκα.
μπορεί απο μια μικρή βλακίτσα να αλλάξει τελειως η προγνωση μετά την εγχειρηση. και καπου εκει ερχονται οι επιπλοκές που το 90% των περιπτωσεων θα μπορούσαν να ειχαν αποφευχθει εάν.... 'μα γιατρέ μου δε μου το είχατε πει αυτο'...
ειδικα αν μιλάμε μοναχα για το διάφραγμα, ειναι εγχειρηση ρουτίνας. η μισή ελλάδα (που λεει ο λογος) ειναι σε θέση να σου την κάνει.
για ό,τι γινει εχουμε κ τους γνωστούς μας στην Αθηνα αμ πώς
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
τετάρτη μπαίνω για εγχείρηση διαφράγματος...δεν πάει άλλο! Το ένα ρουθούνι έφραξε εντελώς και έχω πάρα πολλούς πονοκεφάλους..ουσιαστικά αναπνέω απ το στόμα και τη νύχτα αυτό κάνει κακό (πχ ξεράινονται τα ούλα μου και τραυματίζονται)
για πείτε καμιά εμπειρία
πέρα απ τις γάζες, έχει μανίκι;Το μόνο που ξέρω οτι η μύτη μου θα γίνει σα του drdino (στο άβαταρ )
Ροχαλιζεις κιολας;Εγω εχω προβλημα οταν ξαπλωνω η μυτη κλεινει λες και εχω κρυωσει.Ακομα και τωρα αν εισπνευσω γερα απο την μυτη την νιωθω να κλεινει.Πρεπει να παω σε ΩΡΛ συντομα γιατι θα με χωρισει η γυναικα απο το ροχαλητο.
-
-
Πονοκεφαλους κανει η ιγμοριτιδα ,τοχεις ψαξει η πας σαν προβατο επι σφαγη .
Παρα τριχα την γλυτωσα απο ενα αλμπανη που ηθελε να με βαλειι χειρουργειο ,που οπως διαπιστωσα εκ των υστερων ηταν εντελως αδικαιολογητο . -
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
μεσα στο περίγραμμα εχει 3 κατι σαν πτυχές ας πούμε, μπορει καποιος να πει πώς λεγονται?
επισης:
τα κρεατάκια ειναι αυτά τα 'αδενοειδείς εκβλαστησεις' σωστά?
Οι κόγχες δεν είναι αυτές;;
Ουσιαστικά αυτές προκαλούν το πρόβλημα στο διάφραγμα. Στην περίπτωσή μου, το Διάφργμα αντί ευθείας είναι σαν S και στα κοιλώματα του S, έχουν υπερτραφεί οι κόγχες και έχει φράξει η μύτη. Έτσι μου τα εξήγησε ο άνθρωπος, έτσι τα περιγράφω...Θα τις καυτηριάσω κι αυτές να τελειώνουμε... -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
τετάρτη μπαίνω για εγχείρηση διαφράγματος...
δεν πάει άλλο! Το ένα ρουθούνι έφραξε εντελώς και έχω πάρα πολλούς πονοκεφάλους..ουσιαστικά αναπνέω απ το στόμα και τη νύχτα αυτό κάνει κακό (πχ ξεράινονται τα ούλα μου και τραυματίζονται)
για πείτε καμιά εμπειρία
πέρα απ τις γάζες, έχει μανίκι;Το μόνο που ξέρω οτι η μύτη μου θα γίνει σα του drdino (στο άβαταρ )
Ροχαλιζεις κιολας;Εγω εχω προβλημα οταν ξαπλωνω η μυτη κλεινει λες και εχω κρυωσει.Ακομα και τωρα αν εισπνευσω γερα απο την μυτη την νιωθω να κλεινει.Πρεπει να παω σε ΩΡΛ συντομα γιατι θα με χωρισει η γυναικα απο το ροχαλητο.
ροχαλι΄ζω σαν αλυσοπρίονο φίλε Μπιλ...
ένα θα σου πω: Η μνηστή μου δεν άντεξε και με...ηχογράφησε! Απορώ πώς κοιμάται αυτό το κορίτσι...τελικά αυτές οι ωτασπίδες κάνουν δουλειά!
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Πονοκεφαλους κανει η ιγμοριτιδα ,τοχεις ψαξει η πας σαν προβατο επι σφαγη .
Παρα τριχα την γλυτωσα απο ενα αλμπανη που ηθελε να με βαλειι χειρουργειο ,που οπως διαπιστωσα εκ των υστερων ηταν εντελως αδικαιολογητο .κοίτα Γιώργο, δεν έχεις άδικο, αλλά:
1 έχω ΚΑΙ ιγμορίτιδα..
2 μου το χουν διαγνώσει 3 γιατροί για το διάφραγμα. Ο ένας μάλιστα ήταν στο στρατιωτικό της Λάρισας. Πήγα να μου δώσει τα φάρμακα της αλλεργίας που παίρνω και μου λέει 'ποιός τη χάζει την αλλεργία, εσύ δε μπορείς να αναπνεύσεις' Μάλιστα είχε κάνει χρονική πρόβλεψη...Μου χε πει οτι σε 2 3 χρόνια το πολύ θ αρχίσουν οι άνευ λόγου αιμορραγίες. ήδη 1,5 χρόνο μετά η μύτη ματώνει στα καλά καθούμενα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Από συζήτηση προ ~6ετίας: μια κοπελιά, σύζυγος νέου γιατρού, υποστήριζε στην ομήγυρη ότι ο άντρας της παίρνει μόνο 1200 ευρώ. Ένας άλλος, σχετικός με θέματα του ΕΣΥ 'σύμβουλος' -ΠΑΣΟΚος σημιτικός- της είπε 'Μα τι είναι αυτά που λέτε; Πόσα παίρνει καθαρά στο χέρι κάθε μήνα; Με αυτά κι αυτά κι αυτά....;'. 'Παραδέχθηκε' τότε η κυρία ιατρού ότι πλησιάζουν οι μηνιαίες αποδοχές τα 2.000 ευρώ...
Καλα μην τρελαθουμε κιολας...
Η γυναικα μου με 9 εφημεριες το μηνα ,εξοντωτικο ωραριο και μεχρι 36 ωρες ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗΣ εργασιας παιρνει μεχρι 1500 αντε 1600 ευρω το μηνα ΜΑΖΙ με τις εφημεριες...
Εγω δεν ξερω αλλο κλαδο που να εχει τετοιο ωραριο το οπιο συνδυαζεται με τετοια ευθυνη.
Επισης μπορει να κανει και 10 εφημεριες το μηνα αλλα δεν τις πληρωνεται ολες γιατι υπαρχει πλαφον !
Το χειροτερο ειναι οτι τις εφημεριες τις πληρωνετε με καθυστερηση 2 εως 5 μηνων!!
Απλα για να μη γραφονται πραγματα που δεν ισχυουν. -
Σήμερα πήγα στο νοσοκομείο Κορίνθου για τον προ-εγχειρητικό έλεγχο. Όλα ΟΚ.
Αύριο μπαίω το πρωί και εκτός απροόπτου Πέμπτη έξω.
Άνε να δούμε μετά πώς θα μαστε...Θα χει πλάκα!
-
Περαστικά Θύμιο.
-
Θέεενξ μαστρο-Νίκο!
Να σαι καλά!
-
Με το καλό το ρεκτιφιέ!
Δεν του λες να σου πλανίσει λίγο και το εξωτερικό μιας και θα είσαι μέσα;
-
γιατί;;;
τι έχει;;
μια χαρά είναι -
Να πανε ολα καλα κοντοχωριανε κ να ξαναβρεις την χαμενη σου οσφρηση κ γευση ,ωστε να απολαμβανεις κ εσυ τα παντα ................
Καλη επιτυχια .
-
Ευχαριστώ! να σαι καλά ρε κοντοχωριανέ αλλά...συ από είσαι βρε;;τίνος είσ΄ συ παλ΄κάρ μ΄;;
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες