-
Παντως η λυσσα στην ουσια δεν παιζει πια στην Ελληνικη επικράτεια.
Μονο καποια σπανια κρουσματα στον Εβρο κοντα στα συνορα. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Από πότε οι φαρμακοποιοί δίνουν ιατρικές συμβουλές;ε νταξ απλα φανταζομαι στο πιο κοντινο φαρμακειο μπορεις να πας για τις 'πρωτες βοηθειες', δηλαδη επι τοπου μολις σε δαγκωσει ο σκυλος. μετα δεν βλεπω το νοημα, πας κατευθειαν σε γιατρο.
παντως σε καποιο ενημερωτικο φυλλαδιο για βρετανους τουριστες που ειχε πεσει στα χερια μου τους παροτρυνε σε τετοιες περιπτωσεις να πανε οντως στο πιο κοντινο φαρμακειο. ελεγε 'στην ελλαδα δεν υπαρχουν GPs*, αλλα υπαρχουν παντου φαρμακεια και το προσωπικο τους ειναι σε θεση να δωσει τις '
*παντως υπαρχει εδω και λιγα χρονια κανονικα η ειδικοτητα του γενικου ιατρου
Παντως η λυσσα στην ουσια δεν παιζει πια στην Ελληνικη επικράτεια.
Μονο καποια σπανια κρουσματα στον Εβρο κοντα στα συνορα.τον πρωτο μου ξαδερφο τον δαγκωσε λυσσασμενο σκυλι πριν 2-3 χρονια και αυτο δεν εγινε... ουτε στον εβρο, ουτε στα συνορα αλλα στην.. πατρα. σκοτωσαν το σκυλι, εστειλαν τον εγκεφαλο του στην αθηνα (!) και ο ξαδερφος μου περασε μια απιστευτη ταλαιπωρια με τα αντιλυσσικα κλπ. παντως η λυσσα υπαρχει, ή εστω υπηρχε μεχρι πριν μερικα χρονια οχι μονο στον εβρο.
-
Πηρα Αμοξιλ κ μετα απο λιγο ενιωσα εντονη φαγουρα στις παλαμες κ στα πελματα .
Ειναι αλλεργια η πρεπει να το ψαξω καλυτερα .
Δεν εχω αλλα συμπτωματα . -
μαλλον είσαι εγκυος.
-
Η ερωτηση απευθυνεται στους γιατρους του φορουμ κ οχι στους κομπλεξικους.
-
!!!!!
αν θεωρείς ανησυχητικο το γεγονος οτι εχεις φαγουρα στις πατούσες τοσο οσο να μην αποδεχεται λίγη πλακα,τι να σου πω.
κομπλεξικός ε? χμ
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Η ερωτηση απευθυνεται στους γιατρους του φορουμ κ οχι στους κομπλεξικους.Και μπηκες στο φορουμ να ρωτησεις;Γιατι δεν καλεις τον γιατρο ή φαρμακοποιο που στο εδωσε;
-
Το εκανα ηδη , αλλα δεν το θεωρω κακο να εχεις τουλαχιστον κ μια δευτερη γνωμη .
Οταν εισαι στρεσαρισμενος , δεν σκεφτεσαι κ τοσο λογικα, αλλωστε δεν μου εχει ξανασυμβει. -
κοίτα, κατά τη γνώμη μου, αν έχεις χεστεί πάνω σου, πήγαινε σ ένα νοσοκομείο στα εξωτερικά και πες τους το περιστατικό. Στη χειρότερη θα σε κρατήσουν 48 ώρες ξάπλα και μετά σπίτι σου
Περαστικά σου πάντως
-
Μαλλον υποχωρει ,πηρα ενα αντισταμινικο .
ευχαριστω .
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
!!!!!αν θεωρείς ανησυχητικο το γεγονος οτι εχεις φαγουρα στις πατούσες τοσο οσο να μην αποδεχεται λίγη πλακα,τι να σου πω.
κομπλεξικός ε? χμ
Οταν ειναι καποιος πανικοβλημενος δυσκολα αντιλαμβανεται την πλακα του αλλου ,εσυ διαλεξες λαθος στιγμη κ εγω ημουνα πολυ χεσμενος.
-
Οταν ειναι καποιος πανικοβλημενος δυσκολα αντιλαμβανεται την πλακα του αλλου ,εσυ διαλεξες λαθος στιγμη κ εγω ημουνα πολυ χεσμενος.
Συγγνωμη που πεταγομαι σα @@, αλλα γιατι πανικοβαλλεσαι τοσο με κατι (σχετικα) προφανες?
Λογικα το Αμοξιλ σου προκαλεσε καποια αντιδραση, πιθανοτητα που θα γνωριζες εκ των προτερων, αν ειχες διαβασει τις εσωκλειστες οδηγιες... (πραμα που επιβαλλεται κατα την γνωμη μου, ιδιαιτερα αν λαμβανεις φαρμακα χωρις συνταγη ιατρου κτλ)
Οπως και να εχει, ελπιζω το 'συμπτωμα' να υποχωρησε εντελως μεχρι τωρα και να ηρεμισες και εσυ...
-
Εχεις δικιο ,αλλα εχω μεταφερει φιλο στο νοσοκομειο σε κωματωδη κατασταση απο τσιμπημα σφηκας κ αυτο φαινεται με επηρεασε .Μεσα σε λιγα λεπτα εχασε καθε επαφη με το περιβαλλον.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Συγγνωμη που πεταγομαι σα @@, αλλα γιατι πανικοβαλλεσαι τοσο με κατι (σχετικα) προφανες?
Λογικα το Αμοξιλ σου προκαλεσε καποια αντιδραση, πιθανοτητα που θα γνωριζες εκ των προτερων, αν ειχες διαβασει τις εσωκλειστες οδηγιες... (πραμα που επιβαλλεται κατα την γνωμη μου, ιδιαιτερα αν λαμβανεις φαρμακα χωρις συνταγη ιατρου κτλ)
Οπως και να εχει, ελπιζω το 'συμπτωμα' να υποχωρησε εντελως μεχρι τωρα και να ηρεμισες και εσυ...
Και μπηκες στο φορουμ να ρωτησεις;Γιατι δεν καλεις τον γιατρο ή φαρμακοποιο που στο εδωσε;
με κάλυψαν εν μερει οι από πανω.
παρολο τον πανικό σου ομως κατάφερες να με βαφτισεις κ κομπλεξικότεσπά,ειναι κατι που πολύ θεωρουν λάθος να ριχνουν ένα τηλ ή να πηγαινουν οι ιδιοι στους γιατρούς-φαρμακοποιούς που τους χορηγησαν φάρμακα.
ειδικά τωρα τελευταία ακουω πολλές ιστορίες φρικης (πραγματικά αν μου ερθει η όρεξη να γραψω θα μεινετε με το στόμα ανοιχτο με τους μαλάκες που κυκλοφορούν εκεί εξω κ θεωρούν εαυτούς 'γιατρούς') κι οπότε βροντοφωνάζω:ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ Κ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΡΩΤΗΣΗ Η' ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ
ζούμε σε εναν κοσμο κορεσμένο απο καθε ειδους επιστήμονα,αν δε θέλει ο ένας υπαρχουν άλλοι χιλιάδες που θα χαρούν πραγματικά να βοηθήσουν (κ να λάβουν βέβαια την αντιστοιχη αμοιβή).
η υγεία δεν ειναι παιχνίδι ούτε κανείς πρεπει να ντρέπεται για το οτιδηποτε.
-
Αν δεν το εχεις καταλαβει ηδη σου εχω ζητησει συγνωμη ,ας ειμαστε λιγο γεναιοψυχοι σε τετοιες περιπτωσεις .
-
Ο Γιώργος έχει ένα ιδιαίτερο στυλ, που αν το δεις ελαφριά μπορεί να το παρεξηγήσεις, αλλά κατά βάθος είναι εντελώς καλοπροαίρετος.
-
Αν δεν το εχεις καταλαβει ηδη σου εχω ζητησει συγνωμη ,ας ειμαστε λιγο γεναιοψυχοι σε τετοιες περιπτωσεις .φίλε μου δεν παρεξήγησα (οπως θα είδες δεν ανταπέδωσα καν τον χαρακτηρισμό), πιο πολύ 'θυμωσα' βασικα με το ολο θέμα που οι περισσοτεροι μας (γιατί βαζω κ μενα βεβαια,οχι πλέον ομως) αντιμετωπίζουμε το θεμα υγεια.
τα πράγματα δεν προκειται ποτέ να αλλάξουν (σε καθε ειδους κλάδο) αν πρωτοι ΕΜΕΙΣ οι καταναλωτές δεν κανουμε κάτι.
εννοείται δε λεω τπτ κακοπροαίρετα, άλλωστε οπως ειπα βαζω κ τον εαυτό μου μεσα.αν κ τωρα τελευταία προσπαθώ να τον βγάλω οξω απο το κλάμπ αυτό.....
τελικα είσαι καλυτερα τωρα? τι σου ειπαν?
-
Γιωργο εφόσον εκανες αλλεργική αντίδραση στο amoxil καλο είναι να το σημειώσεις στο βιβλιάριο υγείας ετσι ωστε να αποφευχθει μελλόντικη χορήγηση απο καποιον γιατρό.
Επίσης να αποφύγεις οπωσδήποτε το αντιβιωτικό Augmentin -
μου ρθε με μέιλ και αξίζει να βοηθήσει όποιος έχει την κατάλληλη ομάδα αίματος... Εγώ με 0+ δε μπορώ
ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!
ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΧΕΠΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 6 ΕΤΩΝ ΜΕ ΟΞΕΙΑ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ.
ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΔΟΤΕΣ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΩΝ. Η ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΒ+ (ΡΕΖΟΥΣ ΘΕΤΙΚΟ).
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΤΣΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΧΕΠΑ (παιδο-ογκολογικό)
(2310 993506 & 2310 993944)
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ, ΤΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ..... ΑΣ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ......ΑΣ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ........................ -
Αυτο το chain mail κοκλοφορει εδω και κατι μηνες...
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες