-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Αν συνεχιστεί αυτό το βιολί και στα 3 υπόλοιπα παιχνίδια πρωταθλήματος, 1-2 γκέλες και την 3η θέση τις έχουμε σίγουρες...Μα ειναι σχεδον βεβαιο οτι θα συνεχιστει,δε βλεπω το λογο να ΜΗΝ συνεχιστει εδω που φτασαμε.Οποτε απλα θα ΠΡΕΠΕΙ να περιοριστουμε στην 3η θεση και ΟΥΧΙ στην 2η μιας και αν φετος τελειωσουμε 2οι ολα εχουν καταστραφει για του χρονου..
-
πω πω πεναλτι μαρς που δεν εδωσε στην αρσεναλ
-
Λαθος θεμα μπζηλε..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Λαθος θεμα μπζηλε..Νταξει μωρε,την ωρα που εγινε η φαση,σε αυτο το θεμα βρισκομουν,σε αυτο ποσταρα
-
-
Ήμουνα νιος και γέρασα.
-
Τί θα γίνει με τους εισαγόμενους προπονητές αμφιβόλου ποιότητας;;; Αναφέρομαι στον Κάμπος. Όποιος είδε τον αγώνα ΑΡΗ-ατρομήτου καταλάβαίνει τι λέω. Ξύλο από το πρωτο λεπτό. Καθυστερήσεις από το 20'!!! Χαραχτηριστικά αναφέρω ότι σε τάκλιν που έγινε στην γραμμή του πλάγιου, παίκτης του ατρομήτου βρέθηκε ντεμέκ τραυματίας εκτός της γραμμής!!! Με δυο σάλτα(ο τραυματίας) βρέθηκε εντός του αγωνιστίκού χώρου και χτυπιόνουσαν για να βγει η μπάλα έξω. Συνεχείς προκλήσεις στους παίκτες του ΑΡΗ. Κλοτσιές, τσαμπουκάδες κλπ. Και άλλα πολλά...
Αυτά σε μια ομάδα που επί Ογιος έπαιζε επιθετικά, με κάποια καραγκιοζιλίκια μόνο από Λουτσιάνο...
Δεν πήγε και στην συνέντευξη τύπου και ο βοηθός του ήταν προκλητικότατος....
Βρείτε πρώτα τι ομάδα είστε και μετά.... Ατρόμητε-χαλκιδόνα-περιστέρι... -
'Οι τελευταίες εξετάσεις μου, έδειξαν ότι είμαι ένα βήμα πριν από το κώμα! Δεν το έχω πει ποτέ, ούτε ζήτησα να μην παίξω. Παίζω και τρέχω όσο μπορώ. Κουρασμένοι, ξεκούραστοι, να δώσουμε ό,τι έχουμε για τον Ολυμπιακό'.
Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς
κουρασμενοι..
ξεκουραστοι....
ντοπαρισμενοι.... -
Mε ποιον παιζει ο ΒΑΟ την κυριακη ειπαμε;
-
Δεν παιζει πρωταθλημα...φιλικο προετοιμασιας δινει κεκλεισμενων των θυρων..
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Mε ποιον παιζει ο ΒΑΟ την κυριακη ειπαμε;Διακυνδινεύοντας να φάω άγριο κράξιμο από σένα ( ) με το παράρτημά του παίζει...
-
Καλα μιλαμε ειμαι μαντης. Αυτα ηταν τα πρωτα σχόλια που περιμενα να ακουσω.
Λογια που στην πραξη - στο παιχνιδι δηλ - δεν εχουν βγει αληθινα μερικες - εστω λιγες - φορες. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Λογια που στην πραξη - στο παιχνιδι δηλ - δεν εχουν βγει αληθινα μερικες - εστω λιγες - φορες.**Αν ήσουν μάντης δεν θα μπέρδευες στο άλλο θέμα τις πινακίδες! **:rtfm:
Κουτσουπιάς ΟΕ ΟΕ; Πάντως ο ΟΦΗ έχει τα χάλια του στα τελευταία παιχνίδια.
-
Μεγκαν κατι ακουστηκε οτι ο Βγαινο θα παρει τον ΒΑΟ και ο Τζιγγερ τον ΟΦΗ... Θεαματικες αλλαγες δλδ..
-
Ολο με τον ΒΑΟ ασχολεισαι ρε Πασχο. Μπας και εισαι στ 'αληθεια ΒΑΟ τελικα;
-
Την 4αρα σου και ΑΛΑΤΙ βαζελε..
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Λογια που στην πραξη - στο παιχνιδι δηλ - δεν εχουν βγει αληθινα μερικες - εστω λιγες - φορες.**Αν ήσουν μάντης δεν θα μπέρδευες στο άλλο θέμα τις πινακίδες! **:rtfm:
Κουτσουπιάς ΟΕ ΟΕ; Πάντως ο ΟΦΗ έχει τα χάλια του στα τελευταία παιχνίδια.
Μη με βγαζεις εκτος θεματος τωρα ρε συ. Ειπαμε ειμαι μαντης στα ποδοσφαιρικα θεματα
Σε ολα τα αλλα θεματα ειμαι απλα ...χαζομπαμπας.ΚΑΙ Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ!!!!!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Την 4αρα σου και ΑΛΑΤΙ βαζελε..Παρομοιως!!!
-
Χαζομπαμπα..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Χαζομπαμπα..Ω ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ
Σ ευχαριστω Πασχουλη μου.
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--