-
Εκτος απ την 4αρα που ειναι ΤΟ επιχειρημα εχω να πω να κοιταξεις καναν βαθμολογικο πινακα μπας και ξεστραβωθεις....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εκτος απ την 4αρα που ειναι ΤΟ επιχειρημα εχω να πω να κοιταξεις καναν βαθμολογικο πινακα μπας και ξεστραβωθεις....εγω κοιταω την ΕΝΤΟΣ γηπεδου βαθμολογια.Εσυ κοιτα αυτην που κοιτας χροοοονιιιααα τωρα
Α και που εισαι απο οτι ειδα το δεσαμε το διπλο στη λειβαδια με τον μαζαρακο -
Ρε μη μου αγχωνεσαι το χουμε πει οτι το πρωταθλημα εχει ηδη τυλιχτει και αποσταλει στα γραφεια σας λογω γενεθλιων (οπως λεμε λογω ανακαινισης ).Απλα στο ειπα και τις προαλλες η 4αρα ηταν για να μην υπαρχει στο τελος αμφιβολια για το ποιος ηταν καλυτερος.. Μαζαρακος ε;Οπως λεμε Κακος,συνδεσμιτης ΠΑΟ Κερκυρης που ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ σε παιζει σε ολα τα εκτος εδρας; Ναι ναι αυτον λεω,που σε επαιζε την Κυριακη 101% και την ξανθη -1% ναι ναι αυτον που εδωσε 5 λεπτα καθυστερησεις για 3 αλλαγες και στο τελος το σφυριξε στο 97+... Τα παντα εκανε ο ανθρωπος για να μη ρεζιλευτειτε αλλα τετοιοι ειστε τετοια κανετε...Ενα πρωταθλημα πατε να 'παρετε' απ το πουθενα σαν δωρο κι αυτο στο τελος με...κανεναν Κακο να βαζει το χερακι του θα γινει η βρωμοδουλεια...
Α και που σαι 4αρα και ΑΛΑΤΙ και ο Δουρος μου ειπε να μη μιλαω με τους απο κατω μου..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ρε μη μου αγχωνεσαι το χουμε πει οτι το πρωταθλημα εχει ηδη τυλιχτει και αποσταλει στα γραφεια σας λογω γενεθλιων (οπως λεμε λογω ανακαινισης ).Απλα στο ειπα και τις προαλλες η 4αρα ηταν για να μην υπαρχει στο τελος αμφιβολια για το ποιος ηταν καλυτερος.. Μαζαρακος ε;Οπως λεμε Κακος,συνδεσμιτης ΠΑΟ Κερκυρης που ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ σε παιζει σε ολα τα εκτος εδρας; Ναι ναι αυτον λεω,που σε επαιζε την Κυριακη 101% και την ξανθη -1% ναι ναι αυτον που εδωσε 5 λεπτα καθυστερησεις για 3 αλλαγες και στο τελος το σφυριξε στο 97+... Τα παντα εκανε ο ανθρωπος για να μη ρεζιλευτειτε αλλα τετοιοι ειστε τετοια κανετε...Ενα πρωταθλημα πατε να 'παρετε' απ το πουθενα σαν δωρο κι αυτο στο τελος με...κανεναν Κακο να βαζει το χερακι του θα γινει η βρωμοδουλεια...Α και που σαι 4αρα και ΑΛΑΤΙ και ο Δουρος μου ειπε να μη μιλαω με τους απο κατω μου..
Θα κανω μια τελευταια προσπαθεια να μιλησω σοβαρα μαζι σου
Πρωτον δεν θεωρω οτι το πρωταθλημα ειναι στημενο
Δευτερον εαν εσυ θεωρεις οτι ο κακος επαιξε παναθηναικο προχτες τοτε πραγματικα εχουμε διαφορετικη αντιληψη του τι σημαινει σπρωχνω μια ομαδα
Ο κακος ηταν πολυ καλος προχτες και το μονο του φαουλ ηταν οτι επαιξε δυο λεπτα παραπανω απο τα 5 που ειχε δωσει.Τωρα τα 5 που εδωσε δεν ηταν λαθος.οι 6 αλαγες ειναι 3 λεπτα και τα αλλα 2 δικαιολογουνται απο κατι καθυστερησεις που γινανε
Τωρα για το ποιος ειναι καλυτερος σηκωνει πολυ συζητηση και τωρα εχω λιγη δουλιτσα. -
Για το ποιος ειναι καλυτερος σηκωνει συζητηση;
Πολυ σοβαρα,εχεις φαει 4 (οχι 1 ουτε 2 ουτε 3).Σε τετοιο επιπεδο δεν υπαρχουν τα 'κοιμηθηκε ο θεος' και συναφη.Αν νομιζεις οτι οταν σε μια χρονια τρως 4 γκολ (που θα μπορουσαν να ειναι 9,εχει σημασια) εισαι καλυτερος τοτε απλα δεν εχεις αυτο που ο κοσμος λεει κοινη λογικη. -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Πολυ σοβαρα,εχεις φαει 4 (οχι 1 ουτε 2 ουτε 3).Σε τετοιο επιπεδο δεν υπαρχουν τα 'κοιμηθηκε ο θεος' και συναφη.Αν νομιζεις οτι οταν σε μια χρονια τρως 4 γκολ (που θα μπορουσαν να ειναι 9,εχει σημασια) εισαι καλυτερος τοτε απλα δεν εχεις αυτο που ο κοσμος λεει κοινη λογικη.Αυτο που λες ειναι ατοπο κατ εμε
Και εξηγουμαι.
περσι
Κερδισα και τα 4 ντερμπυ και μαλιστα στο 1 εξ αυτων εριξα 4 τεμαχια στην αεκ μεσα στο σπιτι της
και παρολα αυτα οχι μονο δεν πηρα πρωταθλημα αλλα βγηκα και 3ος
Οποτε κατεμε μια χρονια δεν κρινεται απο 1 παιχνιδι μεταξυ μας για το ποιος ειναι καλυτερος
Φετος κατα γενικη ομολογια και οι 3 μεγαλες ειναι χαλια
Απο εκει και περα ο παναθηναικος ειναι πιο σταθερος απο ολους.Ναι μεν κερδιζει τα περισσοτερα ματς με 1-0 αλλα ειναι σταθερος
Απο την αλλη ο ολυμπιακος μπορει να αποδιδει καποιες φορες (οχι παντα,και αυτος εχει παρει πολλα παιχνιδια με 1-0) καλυτερη μπαλλα αλλα γενικα ειναι ποιο επιρεπης στην γκελα
Τελος παντων 5 ματσακια μεινανε και θα δειξει
Ξαναλεω παντως οτι το πρωταθλημα κατεμε δεν ειναι στημενο.Για τον απλουστατο λογω οτι αν ειναι στημενο αυτη τη στιγμη που ο οσφπ ειναι πρωτος θα πρεπει να κανει γκελα για να το παρει ο παναθηναικος
Και αυτα τα πραγματα δεν γινονται διοτι πολυ απλα ο χοχοχο ειναι πρωτιστος επιχειρηματιας και μετα ολυμπιακος.Και τα φραγκα του cl ειναι πολλα.
Εκτος αν εννοεις αλλιως το στημενο οποτε μου το εξηγεις και εμενα -
Ο μπαρμπα Σάββας θα έχει καμία αποκλειστική εκ των έσω πληροφορία για το Σαββατοκύριακο που έρχεται;
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Πολυ σοβαρα,εχεις φαει 4 (οχι 1 ουτε 2 ουτε 3).Σε τετοιο επιπεδο δεν υπαρχουν τα 'κοιμηθηκε ο θεος' και συναφη.Αν νομιζεις οτι οταν σε μια χρονια τρως 4 γκολ (που θα μπορουσαν να ειναι 9,εχει σημασια) εισαι καλυτερος τοτε απλα δεν εχεις αυτο που ο κοσμος λεει κοινη λογικη.Αυτο που λες ειναι ατοπο κατ εμε
Και εξηγουμαι.
περσι
Κερδισα και τα 4 ντερμπυ και μαλιστα στο 1 εξ αυτων εριξα 4 τεμαχια στην αεκ μεσα στο σπιτι της
Οποτε κατεμε μια χρονια δεν κρινεται απο 1 παιχνιδι μεταξυ μας για το ποιος ειναι καλυτερος
Απο εκει και περα ο παναθηναικος ειναι πιο σταθερος απο ολους.Ναι μεν κερδιζει τα περισσοτερα ματς με 1-0 αλλα ειναι σταθερος
Απο την αλλη ο ολυμπιακος μπορει να αποδιδει καποιες φορες (οχι παντα,και αυτος εχει παρει πολλα παιχνιδια με 1-0) καλυτερη μπαλλα αλλα γενικα ειναι ποιο επιρεπης στην γκελα
Ξαναλεω παντως οτι το πρωταθλημα κατεμε δεν ειναι στημενο.Για τον απλουστατο λογω οτι αν ειναι στημενο αυτη τη στιγμη που ο οσφπ ειναι πρωτος θα πρεπει να κανει γκελα για να το παρει ο παναθηναικος
Και αυτα τα πραγματα δεν γινονται διοτι πολυ απλα ο χοχοχο ειναι πρωτιστος επιχειρηματιας και μετα ολυμπιακος.Και τα φραγκα του cl ειναι πολλα.
Εκτος αν εννοεις αλλιως το στημενο οποτε μου το εξηγεις και εμεναΘα σου πω εγώ γιατί και πώς θα μπορούσε να είναι στημένο και πες μου εσύ αν το θεωρείς απίθανο.
Ο Κόκκαλης έχει αυτή τη στιγμή για αντίπαλο τον Τσιγκουνογιάννη, πράγμα που τον βολεύει πολύ όσο να 'ναι, σωστά?
Επειδή ο ΠΑΟ δεν πάει καλά, ο Τζιγκεράκος έχει προβλήματα με ένα Φτου-Και-Βγαινό, ο οποίος με τα λεφτά της Μαρφίν θέλει να του πάρει την ομάδα, σωστά?
Αν τελικά ο ΠΑΟ, με το απίστευτο ποδόσφαιρό που παίζει πάρει την κούπα, ο Βγαινό δε θα έχει και πολλές δικαιολογίες να ζητάει αλλαγή διοίκησης, σωστά?
Για αναλογίσου λοιπόν, ποιον συμφέρει να έχει ο Θείος αντίπαλο τα επόμενα χρόνια, τον Τζιγκεράκο ή τη Μαρφίν?
Κάνε τη σούμα λοιπόν και βγάλε άκρη γιατί θα μπορούσε να το χαρίσει η ομάδα φέτος... -
Παραμυθιού συνέχεια...
Ο Τζίγγερ προέβλεψε ότι ο Σωκράτης θα σκεφθεί έτσι(θα φοβηθεί τον φτου και Βγαίνο)και έστησε με τον τελευταίο την δήθεν παράσταση της διεκδίκησης.
Αποτέλεσμα:Τα επόμενα χρόνια και μέχρι τον θάνατο του φτου και Βγαίνο ο Σώκρατης τρομοκρατημένος θα χαρίζει το πρωτάθλημα στον Παναθηναικό του Τζίγγερ. Ας ενημερώσει όμως κάποιος τον μπαρμπα Σάββα ότι το στήσιμο δεν το κάνει ο Τζίγγερ, αλλά το αφεντικό του, γιατί κελαηδάει και στέλνει κοσμάκη στον κουβά.
Και έζησαν αυτοί καλά κι ο Ολυμπιακός στο ιντερτοτό.
-
Τσκ-τσκ-τσκ...
Όνειρα εαρινής νυχτός...
-
Μαλιστα...
*αν ο ΠΑΟ παρει το πρωταθλημα, αυτο ειναι στημενο-δωρο κλπ
*αν ο ΠΑΟ δεν παρει πρωταθλημα, ειναι αχρηστος που δεν μπορει να λαβει το δωρο.Κατα τα αλλα, ο Ραντζίνσκι (που ειναι και μεγαλη παικτουρα) ξεκωλοθηκε, ειχε και τον Μορις που πετουσε χαρταετο και ...3-0. ΑΝτε μετα να γυρισεις ματς με τον Σαλπιγγιδη που εχει να βαλει τετ-α-τετ απο τοτε που επαιζε στον Βορρα.
Και ο αλλος παει να παρει πρωταθλημα με αρχηγο τον...Σισιτς
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Για τον φιλο hrdoukas που μου ειχε ζητησει να του βαλω κειμενο απ το sport24.gr οταν γραψει καλα λογια για αλλη ομαδα πλην Ολυμπιακου:
Σίγουρα, η ευθύνη βαραίνει κυρίως τον προπονητή με τον 48χρονο να προσπαθεί μέσα από την λάθος προετοιμασία του (και όχι στήσιμο της ομάδας) να διορθώσει την ώρα της καταστροφής (μετά τα δύο πρώτα γκολ) τα κακώς κείμενα... αλλά μάταια. Οι κινήσεις του -αν και εύστοχες- δεν έκαναν τελικά... ματ στις καθυστερήσεις η απώλεια ήρθε και ας ελπίσουμε να μην αυτοκαταστροφική.
'ας ελπίσουμε'
Τελικά φαίνεται οτι όντως έχει και βάζελους που γράφουν στο σπορτ24Πολυφωνία στην παραπληροφόρηση
-
Τωρα δλδς εκτος απο γαυρικο και βαζελικο ειναι και παραπληροφοριακο;
-
Θα τρελαθώ.....
Εμείς είμαστε από κάτω......Εσυ αν δεν τα πιανεις με την πρωτη....τι να σου πω
εμείς την τριάρα φάγαμε στην Ξάνθη......
Δεν είχαν τα κότσια να παλέψουν, οι κοιμισμένοι......
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Και εξηγουμαι.
περσι
Εκτος αν εννοεις αλλιως το στημενο οποτε μου το εξηγεις και εμεναΘα σου πω εγώ γιατί και πώς θα μπορούσε να είναι στημένο και πες μου εσύ αν το θεωρείς απίθανο.
Ο Κόκκαλης έχει αυτή τη στιγμή για αντίπαλο τον Τσιγκουνογιάννη, πράγμα που τον βολεύει πολύ όσο να 'ναι, σωστά?
Επειδή ο ΠΑΟ δεν πάει καλά, ο Τζιγκεράκος έχει προβλήματα με ένα Φτου-Και-Βγαινό, ο οποίος με τα λεφτά της Μαρφίν θέλει να του πάρει την ομάδα, σωστά?
Αν τελικά ο ΠΑΟ, με το απίστευτο ποδόσφαιρό που παίζει πάρει την κούπα, ο Βγαινό δε θα έχει και πολλές δικαιολογίες να ζητάει αλλαγή διοίκησης, σωστά?
Για αναλογίσου λοιπόν, ποιον συμφέρει να έχει ο Θείος αντίπαλο τα επόμενα χρόνια, τον Τζιγκεράκο ή τη Μαρφίν?
Κάνε τη σούμα λοιπόν και βγάλε άκρη γιατί θα μπορούσε να το χαρίσει η ομάδα φέτος...Πω πω εγραψα ολοκληρη απαντηση και τωρα ειδα οτι δεν κατεχωρηθηκε
Παμε ξανα λοιπον
Αγαπητε taurus διαφωνω απολυτα μαζι σου και εξηγουμαι αμεσως
Ο βγενο και ο καθε βγενο ειναι πολυ γελασμενοι η απλα αδαης αν νομιζουν οτι οι βαρδινογιαννεοι θα πουλησουν τον παναθηναικο
Τετοια πραγματα απλα δεν υφιστανται και ειναι στην σφαιρα της φαντασιας.Ο παναθηναικος χροονια τωρα ειναι μαγαζι γωνια των βαρδινογιαννηδων και δεν προκειται ποτε να πουληθει το μαγαζι αυτο
Επειδη πιστευω οτι ο κοκκαλης ειναι εξυπνος ανθρωπος,πιστευω οτι το ξερει αυτο.
Τωρα αν ο βγενο το εχει καταλαβει δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια,και δεν με νοιαζει κιολας
Οποτε πιστευω οτι το επιχειρημα σου δεν στεκει -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Μαλιστα...*αν ο ΠΑΟ παρει το πρωταθλημα, αυτο ειναι στημενο-δωρο κλπ
*αν ο ΠΑΟ δεν παρει πρωταθλημα, ειναι αχρηστος που δεν μπορει να λαβει το δωρο.Κατα τα αλλα, ο Ραντζίνσκι (που ειναι και μεγαλη παικτουρα) ξεκωλοθηκε, ειχε και τον Μορις που πετουσε χαρταετο και ...3-0. ΑΝτε μετα να γυρισεις ματς με τον Σαλπιγγιδη που εχει να βαλει τετ-α-τετ απο τοτε που επαιζε στον Βορρα.
Και ο αλλος παει να παρει πρωταθλημα με αρχηγο τον...Σισιτς
Ύπνος....παιδί μου......
Ύπνος........ -
Πω πω εγραψα ολοκληρη απαντηση και τωρα ειδα οτι δεν κατεχωρηθηκε
Παμε ξανα λοιπον
Αγαπητε taurus διαφωνω απολυτα μαζι σου και εξηγουμαι αμεσως
Ο βγενο και ο καθε βγενο ειναι πολυ γελασμενοι η απλα αδαης αν νομιζουν οτι οι βαρδινογιαννεοι θα πουλησουν τον παναθηναικο
Τετοια πραγματα απλα δεν υφιστανται και ειναι στην σφαιρα της φαντασιας.Ο παναθηναικος χροονια τωρα ειναι μαγαζι γωνια των βαρδινογιαννηδων και δεν προκειται ποτε να πουληθει το μαγαζι αυτο
Επειδη πιστευω οτι ο κοκκαλης ειναι εξυπνος ανθρωπος,πιστευω οτι το ξερει αυτο.
Τωρα αν ο βγενο το εχει καταλαβει δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια,και δεν με νοιαζει κιολας
Οποτε πιστευω οτι το επιχειρημα σου δεν στεκειεγώ νομίζω ότι είναι γελασμένοι οι βαρδινογιαννέοι που νομίζουν ότι θα πάρουν το πρωτάθλημα......
επι Μαλεζάνι το ίδιο συνέβη (πρώτος ήταν και το έχασε...ΑΝΙΚΑΝΟΙ), πέρσυ κέρδισαν στο Καραισκάκη και μετά......ΣΚΑΤΑ...., δυστυχώς το ίδιο πάει να γίνει και φέτος....... -
Μη τσακωνεστε ρε,κοιταξτε να χαρειτε το πρωταθλημα γιατι θα ειναι το πρωτο που παιρνετε με την αξια σας (νταξ αλλη εκφραση δεν εβρισκα,τροπος του λεγειν οπως ξερουν κι οι πετρες) μετα απο 12 χρονια...Το θεμα ειναι οτι τα 200 αργουν...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τωρα δλδς εκτος απο γαυρικο και βαζελικο ειναι και παραπληροφοριακο;τα δύο (ή περισσότερα) ζευγάρια 'οπαδικών γυαλιών' δεν αλληλοεξουδετερώνονται. Δλδ οι εφημερίδες της Θεσσαλονίκης που έχουν μέσα και ΠΑΟΚτσήδες και Αρειανούς (και από κανέναν Ηρακληδέα) δεν κάνουν παραπληροφόρηση;
-
Ρε μλκς δεν μπορω με τιποτα να συνηθισω το νεο φορουμ. Δεν ξερω αν ειναι τα χρωματα ,αλλα ζαλιζομαι τρελα. Ειναι και αυτος ο μλκς ο pasxos με τα 100000000 εικονιδια που σε κανει να θες να σπασεις την οθονη. Μου εχει ανεβει η μυωπια
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--