-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δωράκι στους βάζελους για να το δείχνουν στα εγγόνια τους.
Mάλλον δωράκι του Μπάγιεβιτς για να το δείχνει ο Λεμονής στα δικά του εγγόνια όταν τον (ματαξανα)παραιτήσουν
-
adis
Αν μου βάζεις στο παιχνίδι τον βάζελο του 04 τότε μάλλον κρίνεις εκ του αποτελέσματος, οπότε νωρίς έκανες εκτιμήσεις για φέτος.
Προτιμούσα να έχω τον βάζελο του 2000 και του 2001 που ναι μεν έπαιξε μπαλάρα, αλλά δεν μπόρεσε να αναπνεύσει τον αέρα του πρωταθλητή, γιατί υπάρχουν και όρια στον πρωταθλητισμό. (μην τα θυμόμαστε )
Όσο για τον βάζελο του 96,ντάξει,κι εγώ θα ήθελα να είχα ferrari, αλλά δεν.
Δεν γίνεται να τα έχουμε όλα στη ζωή.Δεν καταλαβαίνω πάντως γιατί έχεις τόσες απαιτήσεις από τον βάζελο.Τιμητικό μεν, ακατανόητο δε.
Και το φετινό (όπως όλα τα προηγούμενα) πρωτάθλημα (σε επίπεδο κορυφής) είναι μετριότατο. Μέτριος ο γάβρος που αναπνέει άλλον αέρα σύμφωνα με τα γκάλοπ αλλά και φέτος θα βγει 4ος στους ομίλους ελλείψει 5ου , μέτρια κι η ΑΕΚ, η οποία τον βασικό της στόχο τον αποχαιρέτησε νωρίς νωρίς και πανηγυρικά με χορούς και τραγούδια στις κερκίδες.
Και οι 3 ομάδες ψάχνονται (ως συνήθως). Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Παναθηναικός θα έπρεπε να μαμεί και να δέρνει ειδικά αυτήν την περίοδο.
Υποσχέθηκε τίποτες ο Τζίγγερ το καλοκαίρι και δεν το πήρα πρέφα;Όχι.
Επομένως, όλα καλά και όλοι στα λεφτά μας.
Το σπαστικό ξέρεις ποιο είναι;
Ότι ενώ και οι 3 ομάδες είναι για τα πανηγύρια, ο γάβρος τρώει κάθε χρόνο το αγγούρι της ποδοσφαιρικής του ανυπαρξίας και δροσίζεται, ενώ οι υπόλοιποι δύο ζορίζονται.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Δηλαδή τώρα οι πράσινοι στ' αληθεια πανηγυρίζετε που κερδίσατε το πτώμα;Συγκεκριμενα εγω ακομα δεν μπορω να κοιμηθω απο την χαρα μου. Βλεπω και ξαναβλεπω το παιχνιδι και τα γκολ που βαλαμε. Απο το '96 εχω να χαρω τοσο για την Παναθα!!
Thanix τελευταια προειδοποιηση. Στο forum εισαι οχι στην Τουμπα.
Το παιχνιδι το εδειξε η ΝΕΤ και το ειδαμε και εμεις. Μην πουλας τρελα οτι αδικηθηκες. -
Υπάρχουν πουθενά οι συνεντευξεις τύπου σε βίντεο;
Μου χει λείψει ο Ντούσκο και θέλω να δω και τον Τάκη να λέει το χόρτο είχε 10 μέτρα ύψος κι αυτό δεν μας επέτρεψε να παίξουμε έτσι όπως θέλαμε -
Μην πουλας τρελα οτι αδικηθηκες
Εισαι ΑΣΤΕΙΟΣ
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Υπάρχουν πουθενά οι συνεντευξεις τύπου σε βίντεο;
Μου χει λείψει ο Ντούσκο και θέλω να δω και τον Τάκη να λέει το χόρτο είχε 10 μέτρα ύψος κι αυτό δεν μας επέτρεψε να παίξουμε έτσι όπως θέλαμεΗ λεξη μετρα μπηκε επιτηδες απο το σαιτ για να δειξει τη μαλακια του Τακη...
-
Τι παλτο ειναι αυτος ο Ζορο!! Τι εχασε ο ανθρωπος!! (δις) Τελικα το εβαλαν μονοι τους οι Λιβαδιωτες...
-
ok βρεθηκε ο νεος αλεξανδρης...
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Τι παλτο ειναι αυτος ο Ζορο!! Τι εχασε ο ανθρωπος!! (δις) Τελικα το εβαλαν μονοι τους οι Λιβαδιωτες...Σσσσσ,θα ρθει ο bagus και θα σου πει για τον παικταρα και αστερι απο τη Β της Αργεντινης..
-
Το πρωτο γκολ της Αεκ ηταν κανονικο;
-
ΚΑΙ το 2ο κανονικό ήταν!
Αντε μη φωνάξω τον Μπάγκους!!!
-
το δευτερο εννοεις?
παντως βαζει τα πλασε μονος του.. ειναι κατι...
και ανοιχτο παιχνιδι απο το σουβλακικο...
-
Βρε για το 2ο δε μιλαω...δεν ξερω..το 1ο λεω,το πρωτο, , ηταν κανονικο;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΚΑΙ το 2ο κανονικό ήταν!Αντε μη φωνάξω τον Μπάγκους!!!
δεν ασχολείται με τους από κάτω λέμε.
Εκ του γραφείου του.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
ΚΑΙ το 2ο κανονικό ήταν!
Αντε μη φωνάξω τον Μπάγκους!!!
δεν ασχολείται με τους από κάτω λέμε.
Εκ του γραφείου του.
Πολύ καλό!!!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Βρε για το 2ο δε μιλαω...δεν ξερω..το 1ο λεω,το πρωτο, , ηταν κανονικο;Και τα δυο κανονικα ηταν.
Το 1ο κανονικο αυτογκολ και το 2ο κανονικο οφσαιτ
Οι ΑΕΚ σε ενα μισαωρο εφαγε τοσες φασεις οσες ο Παναθηναικος σε 3 παιχνιδια, αλλα ειναι μια κλαση κατω απο ΑΕΚ -
Λεβαδειακός- ΑΕΚ 0-1 (Α' Ημίχρονο)
-
0-2.... ..στο ημίχρονο...είσαι και δίπλα Θόδωρε!
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Οι ΑΕΚ σε ενα μισαωρο εφαγε τοσες φασεις οσες ο Παναθηναικος σε 3 παιχνιδια, αλλα ειναι μια κλαση κατω απο ΑΕΚ
περασε ο παο απο τη σουβλακοπολη?
-
Λιβαδειά - ΑΕΚ 0-3 (62 λεπτό...)
(παμε για Β Εθνική)........
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--