-
αν δεν βαλει γκολ στο ημιχρονο ο ΠΑΟ μαλακιζεται......
-
Μαύρα χάλια ο ΠΑΟ!!!......
-
Με βαση τις αποψινες εμφανησεις ΑΕΚ, ΑΕΛ, Πανιωνιου και τα εκπληκτικα αποτελεσματα που εφεραν, βλεπω το βαζελο να τρωει 3 αποψε.
-
-
φανταστείτε τον πάσχο αν νικήσει κ ο Αρης και ο Βάζελος να φέρει καμια ισοπαλία...
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
φανταστείτε τον πάσχο αν νικήσει κ ο Αρης και ο Βάζελος να φέρει καμια ισοπαλία...σκεψου να χασει......
-
Ο ΠΑΟ για τα μπαζααααα......μεχρι στιγμης........
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
φανταστείτε τον πάσχο αν νικήσει κ ο Αρης και ο Βάζελος να φέρει καμια ισοπαλία...Εχουμε ξαναπει οτι ο Αρης εχει ΜΑΚΡΑΝ καλυτερη ομαδα αυτη τη στιγμη απο τον Βαζελο.Απλα αυτο το πραμα δεν βλεπεται.-Ο δε Πετσαιρο-πως-τον-λενε,δεν εχει κανει απολυτως τιποτα οπως φαινεται.Εντελως ασυνδετη ομαδα... Τεσπα,ελπιζω να δυναμωσει αργοτερα γιατι θελω να εχω απεναντι μου ισχυρο παναθηναικο.Αν πραγματικα στο δευετερο δεν βαλει σ αυτη την αρτμεντια 4 γκολ,δεν ξαναβλεπω φετος παω.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
φανταστείτε τον πάσχο αν νικήσει κ ο Αρης και ο Βάζελος να φέρει καμια ισοπαλία...
Εχουμε ξαναπει οτι ο Αρης εχει ΜΑΚΡΑΝ καλυτερη ομαδα αυτη τη στιγμη απο τον Βαζελο.Απλα αυτο το πραμα δεν βλεπεται.-Ο δε Πετσαιρο-πως-τον-λενε,δεν εχει κανει απολυτως τιποτα οπως φαινεται.Εντελως ασυνδετη ομαδα... Τεσπα,ελπιζω να δυναμωσει αργοτερα γιατι θελω να εχω απεναντι μου ισχυρο παναθηναικο.Αν πραγματικα στο δευετερο δεν βαλει σ αυτη την αρτμεντια 4 γκολ,δεν ξαναβλεπω φετος παω.
Ας επαιρνε τον Μπαγιεβιτς το καλοκαιρι ο μαλακας.......
-
Δοκαρι η σαραγοσα...
-
Δωσε πασχο....
1-0 -
1-0 ο ΠΑΟ!!! Κρίμα!!!
-
Eυτυχως που βγαινουν και αλλες ομαδες στην Ευρωπη, εκτος απο τις 2 μεγαλες, εμπειρες, γιγαντοτεραστιες...
Δωσε πασχο.
-
Ποιος τον μαμαει μωρε;
-
Ο χρήστης jois21 έγραψε:
Eυτυχως που βγαινουν και αλλες ομαδες στην Ευρωπη, εκτος απο τις 2 μεγαλες, εμπειρες, γιγαντοτεραστιες...Δωσε πασχο.
Αλλο ΕΥΡΩΠΗ και αλλο uefa λεμε...
-
1-1 ο παο...
μπραβο στο δημουτσο δειχνει πολυ καλα στοιχεια... -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
1-1 ο παο...
μπραβο στο δημουτσο δειχνει πολυ καλα στοιχεια...θελει και αλλο γκολ.......
-
Εντάξει καλό παιδί τον έκοψα τον ρέφερη. Παίζει να μας εξυπηρετήσει πάλι...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Εντάξει καλό παιδί τον έκοψα τον ρέφερη. Παίζει να μας εξυπηρετήσει πάλι... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Εντάξει καλό παιδί τον έκοψα τον ρέφερη. Παίζει να μας εξυπηρετήσει πάλι...Τι ηθελα και εβγαλα το mute;Για να ακουσω το σωτηρακοπουλο να λεει τις κλασσικες μαλακιες που κανουν τους βαζελους να νομιζουν οτι εχουν ομαδα..Α ρε σωτηρακοπουλε,αν ηταν αυτο το τραβηγμα στο χερι σε παιχτη του βαζελου θα γαβγιζες για πεναλτυ...τεσπα...
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--