-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Βρε για το 2ο δε μιλαω...δεν ξερω..το 1ο λεω,το πρωτο, , ηταν κανονικο;
Και τα δυο κανονικα ηταν.
Το 1ο κανονικο αυτογκολ και το 2ο κανονικο οφσαιτ
Οι ΑΕΚ σε ενα μισαωρο εφαγε τοσες φασεις οσες ο Παναθηναικος σε 3 παιχνιδια, αλλα ειναι μια κλαση κατω απο ΑΕΚΡε συ Ορέστη! Νέος όρος είναι αυτός? Πως 'τρως μια φάση'?
Αν ο αντίπαλος προσπαθεί, κάνει φάσεις, και ο γρανιτένιος Μπαρμπα Γιώργος τις καθαρίζει!
edit: Baguuuuus!!! 0-4.....
-
Εχασε η Παναχαική απο τον Μεσσηνιακό και εσείς κανετε πλάκα;
-
Λιβαδειά - ΑΕΚ 0-4 (83 λεπτό)
Δεν τον βλέπω τον προπονητή να μένει............
-
ΝΕΤ ΤΩΡΑ!!
Η μεταφράστρια του Βραζιλιάνου που πήρε η Τρίπολη!
Β'αγκνεεεερ!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΝΕΤ ΤΩΡΑ!!Η μεταφράστρια του Βραζιλιάνου που πήρε η Τρίπολη!
Β'αγκνεεεερ!!!
Ρε Νίκο, αφού δεν δείχνει τίποτα.....μόνο το σήμα του αγώνα.....
-
Τώρα κόπηκε!!! Οι ανάγωγοι...οι άξεστοι....οι απαίδευτοι!!!
-
Μπήκε ο Πορτομπαγκους!!!
Μετανοείτε....!!!!!
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Εχασε η Παναχαική απο τον Μεσσηνιακό και εσείς κανετε πλάκα;Οχι ρε γμτ...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τι παλτο ειναι αυτος ο Ζορο!! Τι εχασε ο ανθρωπος!! (δις) Τελικα το εβαλαν μονοι τους οι Λιβαδιωτες...
Σσσσσ,θα ρθει ο bagus και θα σου πει για τον παικταρα και αστερι απο τη Β της Αργεντινης..
Ετσι να γραφετε τετοια να με διασκεδαζετε.....
4 γκολ το «παλτο» σε 3 αγωνες....
Βολευτειτε οι μεν με τον Παπαδοπουλο που βαζει γκολ με τη μυτη και οι δε με τον Κοβασεβιτς κ αστε την ΑΕΚ με το «παλτο»
Κατα τα αλλα Og+Pasxo κλαφτειτε για τα γκολ....Εγω το ειπα(κ το ανακοινωσε πιο πανω ο εκπροσωπος) 'Δεν ασχολουμαι με τους απο κατω'
-
ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:yahoo:ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ!!!!
Ελα RED ARMY βγες απο τον υπολογιστη του Κουκου.......
-
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ετσι να γραφετε τετοια να με διασκεδαζετε.....** 4 γκολ το «παλτο» σε 3 αγωνες**....
Θυμησε μου με ποιους επαιζες...
Ετσι,ωραια πραματα που μας διασκεδαζουν... -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Εγω το ειπα(κ το ανακοινωσε πιο πανω ο εκπροσωπος) 'Δεν ασχολουμαι με τους απο κατω'αφεντικό θέλω αύξηση και επίδομα ανθυγιεινής εργασίας!
-
Α ρε ΠΑσχερν....
Μετανοησε ρε αλλοθρησκε,εδω στο λεει μεχρι και ο Κουκος....Εγω ειπαμε οτι ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ
Φιλτατε Spike done....Εγω να δεις τι τραβαγα τοσο καιρο με δαυτους
Περα απο τη πλακα που κανουμε,η ΑΕΚ δεν εχει δειξει πολλα πραγματα ακομα,αλλα αυτα τα εκτος εδρας ειναι που δινουν τιτλους....
Ψιτ Πασχο το χορταρι την Λειβαδιας μου φανηκε 1,37 ποντους πιο ψηλο απο οσο επρεπε...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Α ρε ΠΑσχερν....
Μετανοησε ρε αλλοθρησκε,εδω στο λεει μεχρι και ο Κουκος....Εγω ειπαμε οτι ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ
Φιλτατε Spike done....Εγω να δεις τι τραβαγα τοσο καιρο με δαυτους
Περα απο τη πλακα που κανουμε,η ΑΕΚ δεν εχει δειξει πολλα πραγματα ακομα,αλλα αυτα τα εκτος εδρας ειναι που δινουν τιτλους....
Ψιτ Πασχο το χορταρι την Λειβαδιας μου φανηκε 1,37 ποντους πιο ψηλο απο οσο επρεπε...
Δεν το έφαγαν οι αγελάδες....ξεχάσαμε να τις βάλουμε στο γήπεδο...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ψιτ Πασχο το χορταρι την Λειβαδιας μου φανηκε 1,37 ποντους πιο ψηλο απο οσο επρεπε...Οχι μονο αυτο,μην ξεχνας οτι ειχε πεθανει η κατσικα του γειτονα του προπονητη τους και δεν ηταν σε καλη ψυχολογικη κατασταση.
-
Άσχετο,
αυτή τη μάσκα που την κρύβει ο Ζορό κατά τη διάρκεια του ματς ΟΕΟ;
Ίσως έτσι εξηγούνται όλα και τελικά δεν έχουν άδικο όσοι θεωρούν τον Μπλάνκο κωλόφαρδο
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Οχι μονο αυτο,μην ξεχνας οτι ειχε πεθανει η κατσικα του γειτονα του προπονητη τους και δεν ηταν σε καλη ψυχολογικη κατασταση.
Επειδή είναι ερωτευμένη.......
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Άσχετο,αυτή τη μάσκα που την κρύβει ο Ζορό κατά τη διάρκεια του ματς ΟΕΟ;
Ίσως έτσι εξηγούνται όλα και τελικά δεν έχουν άδικο όσοι θεωρούν τον Μπλάνκο κωλόφαρδο
Στην καλτσα τη βαζει ο βρωμιαρης...
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--