-
Tί αγωνία που έχει το ελληνικό πρωτάθλημα άμα είσαι γαύρος....
-
Στην Γερμανια
Βερντερ - Στουγκαρδη 4-1Και ολοι λενε οτι η Βερντερ δεν παει καλα φετος............
-
Μπαρτσα-Σεβίγια 2-1
-
Εχω την εντυπωση οτι καποιον κοροϊδεψαμε με τον Λουα Λουα
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εχω την εντυπωση οτι καποιον κοροϊδεψαμε με τον Λουα Λουατι εννοείς;
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εχω την εντυπωση οτι καποιον κοροϊδεψαμε με τον Λουα ΛουαΕγω λεω με τον Γκαλεττι... Ολα τα λεφτα το βλεμμα του Τακη προς τον αργεντινο μολις τον εβγαλε..
-
ΑΕΚ - Ατρομητος 2-0
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
ΑΕΚ - Ατρομητος 2-0Με τα χίλια ζόρια....
-
O Aτρόμητος έχει δυνατή ομάδα.
-
Ναι, καλά...
-
E, δεν έπαιζε με τη Μπάρτσα κιόλας.
-
Αν επαιζε με την Μπάρτσα θα μετράγαμε με ντουζίνες Μάνο!!!....
-
Εγω λεω να το κλειδωσουμε και για φετος το θεμα,δεν εχει νοημα..
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Εχω την εντυπωση οτι καποιον κοροϊδεψαμε με τον Λουα Λουα
τι εννοείς;
Εννοω οτι πουλησαμε τον Καστιγιο 20 και πηραμε αυτον 2,5....
Ειναι στιγμες που απλα τον χαζευεις κι αυτον και τον Γκαλετι... -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΑΕΚ - Ατρομητος 2-0
Με τα χίλια ζόρια....
Αληθεια.....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Απλα οταν μιλαμε για ελληνικο ποδοσφαιρο και Ολυμπιακο ολοι θα πρεπει να ναι ετσι---> .Και με αμυνα Τοροσιδη και Σεζαρ που ειναι γτπ.Αμα ηταν ο Ατζας.. Αυτα λοιπον,καλα ηταν και σημερα και περαστικα στις υπολοιπες ελληνικες ΑΓΕΛΕΣ.-σιγα ρε μαστορα
Οτι ηταν ο οφη σημερα για το γαυρο ,το ιδιο θα ειστε εσεις μεθαυριο για τη βερντερ.
σιγα ρε κερδισατε το θηριο -
Δε συμφωνω εντελως...νταξ,μη μου λες τα αυτονοητα,απλα βλεπεις οτι σε ελληνικο επιπεδο ειναι σε αλλο γαλαξια η ομαδα.
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Απλα οταν μιλαμε για ελληνικο ποδοσφαιρο και Ολυμπιακο ολοι θα πρεπει να ναι ετσι---> .Και με αμυνα Τοροσιδη και Σεζαρ που ειναι γτπ.Αμα ηταν ο Ατζας.. Αυτα λοιπον,καλα ηταν και σημερα και περαστικα στις υπολοιπες ελληνικες ΑΓΕΛΕΣ.-
σιγα ρε μαστορα
Οτι ηταν ο οφη σημερα για το γαυρο ,το ιδιο θα ειστε εσεις μεθαυριο για τη βερντερ.
σιγα ρε κερδισατε το θηριοδεν το κερδισαμε
ΠΑΙΞΑΜΕ ΜΠΑΛΑΡΑ
τετοια μπαλα εσυ δεν προκειται να δεις απο τους παιχτες σου και για του λογου το αληθες, σε λιγο παιζεις κ εσυ με αντιστοιχο 'καφενειο'.. θα παιξεις τοσο καλα οσο εμεις ή μπα;
οποιος εχει ματια βλεπει κ δεν μιλαω για τα γκολ
μιλαω για το παιχνιδι
οποιος αμφισβητει οτι σημερα παιχτηκε φοβερο παιχνιδι με απιστευτο επιπεδο απλα δεν ξερει μπαλα.. εναλλαγες, συνδιασμοι, ολα σε υψηλο επιπεδο
κατσε εσυ να δεις το τσουκου τσουκου μπολ σου που αρχιζει σε λιγοΥΓ σαφως και δεν ειναι θηριο ο οφη αλλα εστω με τον οφη παιζουμε μπαλαρα.
εσεις δεν παιζετε μπαλα ουτε με τον οφη ουτε με κανενα γιατι δεν εχετε αντιστοιχο και ισαξιο υλικοΥΓ2 ο γκαλετι ειναι παιχταρας..
ΥΓ3 και ο λουα λουαΥΓ4 η πανιωναρα παει για champions league
-
2-0 στο ρελαντι για ακομα μια φορα,με εναν Ατρομητο να κανει καθυστερησεις απο το 1ο λεπτο.....
Ο Μπλανκο(αυτος ντε που ηρθε απο Β' εθνικη Αργεντινης ) 2 γκολακια κ 1 δοκαρι στο 1ο λεπτο και συνεχες τρεξιμο με πρεσαρισμα....
Τεταρτη με Βεροια κ χωρις τοσους τραυματισμους....
-
Καλα,δε σε κατηγορω που τρεφεις ακομα ελπιδες.. Τεσπα,κατσε και παιξε με μπουρμπο,παυλη,μαντουκα που δεν μπορει να παρει τα ποδια του,κονε και τερμα αδειο,και μετα ελα να μας κανεις αναλυσεις τη στιγμη που ο Ολυμπιακος εχει σηκωσει στο ποδι ενα Καραϊσκακη.τεσπα...
Επειδη προφανως και δεν ειδες τον οσφπ,σε παραπεμπω να μπεις στο sport24 να δεις το πρωτοσελιδο ( ) και μετα ξαναελα να μου πεις για μπλανκο και γομα.
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--