-
Ο χρήστης andykar έγραψε:
Απο την ιστοσελιδα της UEFAΕτσι απο φιλολογικο εναδιαφερον γραψε και τις φασεις τις Real
Πειτε μου ρε βάζελοι.........
ενα δικό σας παιχνίδι με τοσο μεγάλο αντίπαλο......
στην έδρα του........
και με 10 παίχτες........
που να έχετε κάνει τοσο μεγάλη εμφάνιση????
Πείτε μου ένα.......μόνο ένα.Αγιαξ - ΠΑΟ 0-1
Θες και αλλο ενα;
Πορτο - ΠΑΟ 0-1Θες και αλλο ενα;
Μαντσεστερ - ΠΑΟ 3-1Θες και αλλο ενα;
Μπαρτσελονα - ΠΑΟ 3-1Θες να ψαξω και αλλο;
-
Aν περιμενω και αλλο, ισως γραψεις κατι ακομα καλυτερο και πιο αποστομωτικο.... Μονο συντομα γιατι αρχιζουν και οι THUNDERCATS...
PASXO, ΕΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΤΖΙΡΟ ΤΟ ΞΥΔΙ ΤΟΠ......
ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ?
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ CHAMPIONS LEAGUE !!
Οξω τα χωρια!!!!
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Με οτι θελω εγω θα ασχολουμαι και οπου θελω θα γραφω. Λογαριασμο θα σου δωσω;
Μη νευριαζεις ρε συ.. Στην πλακα το λεει ο ακαλυπτος.. Κι εγω,εκτος απ το troll.
Κουραζει αυτη η καραμελα με την πλακα ρε pasxe.
Δεν ειναι πλακα, ειμαι σιγουρος οτι οι περισσοτεροι τα πιστευουν αυτα που λενε!Τελικα θελεις να λες που να γραφει ο αλλος, αλλα να μην σου λενε ?
Εδω δεν εχει κι αδικο ο Ακαλυπτος Ορεστη..
To αλλου πηγαινε σε μενα..οχι στο thread.
Υπαρχουν και αλλοι 'βαζελοι' αμα θελει, εγω βαριεμαι αυτη τη στιγμη!Φανταστειτε να μην βαριοταν δηλαδη....
-
Πειτε μου ρε βάζελοι.........
ενα δικό σας παιχνίδι με τοσο μεγάλο αντίπαλο......
στην έδρα του........
και με 10 παίχτες........
που να έχετε κάνει τοσο μεγάλη εμφάνιση????
Πείτε μου ένα.......μόνο ένα.Αγιαξ - ΠΑΟ 0-1
Θες και αλλο ενα;
Πορτο - ΠΑΟ 0-1Θες και αλλο ενα;
Μαντσεστερ - ΠΑΟ 3-1Θες και αλλο ενα;
Μπαρτσελονα - ΠΑΟ 3-1Θες να ψαξω και αλλο;
Κατσε ρε συ,αυτη ειναι απαντηση για παιχνιδια που εχεις παιξει με αντιστοιχες της ρεαλ ομαδες ;(πορτο.. :προσεχε,οχι οτι δεν ηταν ομαδα τοτε,αλλα οχι και ρεαλ..),με αγιαξ,το θυμασαι το παιχνιδι; Σε ποιο απο ολα επαιξες αντιστοιχη μπαλα;Για το οτι δεν επαιξες σε καποιο απ αυτα με 10 δε λαμβανεται υποψην,θα μου πεις να μην τον τραβαγε ο Τορο..οκ.
-
Aγιαξ-ΠΑΟ 0-1
ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ Ο ΔΩΝΗΣ, ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ(ΚΑΙ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ) ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΑΚΟΜΑ, ΕΤΡΕΞΕ 200ΑΡΙ, ΕΚΑΝΕ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΙ Ο ΒΑΖΕΧΑ ΣΚΟΡΑΡΕ.
(ΝΑΙ Ο ΔΩΝΗΣ ΗΤΑΝ ΣΠΡΙΝΤΕΡ ΠΡΙΝ)ΟΙ ΟΛΛΑΝΔΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΚΟΝΤΕΡ ΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ, ΔΟΚΑΡΙΑ ΚΤΛ ΚΤΛ.ΚΟΝΤΕΥΑΝΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΕ Η ΜΠΑΛΑ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...
ΓΙΑΥΤΟ ΜΕΤΑ ΗΡΘΑΝ ΕΔΩ, ΣΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΕΔΡΑ, ΚΑΙ ΕΡΙΞΑΝ 3 ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΧΩΡΗΣΑΝ...
ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ...ΜΠΡΑΒΟ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ!!! ΑΞΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!
-
Μήλα με αχλάδια, υποθέσεις, εικασίες κλπ κλπ!!!
Πότε θα μάθετε ότι συζητάτε για ένα στρογγυλό τόπι με το οποίο παίζεται ένα παιχνίδι και όχι η κοινωνική σας υπόσταση?
-
Αμα περιμεναμε να αναδειξουμε ή οτιδηποτε αλλο την κοινωνικη μας υποσταση κυριε Νικο μας απο ενα φορουμ.... Χαβαλε γουσταρω(ουμε) να κανουμε και καμια φορα μπορει να ξεφυγουμε και τα ορια,οπως γινεται καμια φορα και με τους φιλους μας.Ειναι ΤΟΣΟ (προσοχη:---->ΤΟΣΟ) ΑΠΛΟ.
-
Πολύ σωστά. Ισχύει για όλους αυτό που λες?
-
Πιστευω πως ναι.Λοξοδρομησεις υπαρχουν παντου και μπορει καποιος να μην το βλεπει ετσι.Ε ωραια και τι να κανουμε; Και παλι χαβαλε θα κανουμε,και παλι θα πειραχτουμε,και αυτος ο ποδοσφαιρικος χαβαλες περιλαμβανει πολλες φορες και πικροχολα σχολια (για τον συνομιλητη) με στοχο να πνιξουν τον εγωισμο του για να απαντησει αντιστοιχα*.και μολις βαρεθουμε γιατι θα αρχιζει ο Ερωτας στις 7 τα παραταμε και παμε στο σαλονι.. *Αλλα αρκει να γινεται το παιχνιδι και να αντιμετωπιζεται ως ετσι ΚΑΙ ΜΟΝΟ.Και νομιζω οτι και ο ακαλυπτος και ο ορεστης και ο Βαγγελης (με ερωτηματικο ,πλακα κανω.. ) το βλεπουν ετσι..
-
Πολυ φασαρια για το τιποτα.....
Και το φοβεροτερο ολων ειναι πως προσπαθουν να μας πεισουν οτι μια ομαδα που αρπαξε τεσσαρα επρεπε να νικησει
Δεν γινεται να βλεπεις τελικο αποτελεσμα 4-2 και να λες επρεπε να εχω νικησει......εξαλλου οπως λενε και πολλοι φιλοι Ολυμπιακοι το αποτελεσμα μετραει και οχι οι πορειες και οι εμφανισεις
Ναι επαιξε καλα ο Ολυμπιακος, ναι ειχε ευκαιριες ο Ολυμπιακος, το οτι επαιξε με 10 δεν του φταιει κανεις, δικαιη η αποβολη, αλλα αν δεν επαιζε καλα και κερδιζε ας πουμε 0-1 τοτε τι θα ελεγαν?
Δεν γινεται να τρως 4 και να παρουσιαζεις το αποτελεσμα ως νικη.......
Συμφωνω οτι επαιξε καλα ο γαυρος, τον επαιξα και παλι διπλη ευκαιρια Χ2 στο στοιχημα, αλλα ημαρτον, μια Ρεαλ πεθαμενη ηταν, μια Ρεαλ που εχει αρπαξει 5ρα στο ιδιο γηπεδο απο την Σεββιλη, μια Ρεαλ που εχασε απο την Εσπανιολ, μια Ρεαλ που δεν κερδισε την Λατσιο οταν στο ιδιο γηπεδο η Λατσιο αρπαξε 5 απο την Μιλαν, μια Ρεαλ που σε 11 επισημα match απο την αρχη της σεζον εχει δεχθει 16 γκολ
Μεγαλη ομαδα η Ρεαλ αλλα αυτην την στιγμη παιζεται στα ισα απο πολλες ομαδες.
Και κατι ακομα, φωναζουν οι Ολυμπιακοι πως ο Κασιγιας επιασε τα απιαστα, δηλαδη η δουλεια του τερματοφυλακα πια ειναι? Στο μονο θεμα που ειστε ατυχοι φιλοι Ολυμπιακοι ειναι οτι η Ρεαλ δεν ειχε τον 3ο αναπληρωματικο τερματοφυλακα της Βερντερ......
Δεν γινεται απο την μια να εχετε την απαιτησει ο Νικοπολιδης να τα πιανει και απο την αλλη οι αλλες ομαδες να κατεβαινουν συνεχεια με τροχονομους κατω απο την εστια τους........
Και αν καποιος γνωριζει απο μπαλιτσα θα ειδε οτι απο την ωρα που εβγαλε Λουα Λουα ο Sir Takis χαθηκε το match. Διοτι ο Σουστερ αμεσως εβγαλε αμυντικο και εβαλε επιθετικο μεσο,απεπευθερωθηκε ετσι ενας παικτης και επαιξε φουλ επιθεση η Ρεαλ, ο Ολυμπιακος με βαρυ Σεντερ φορ τον Κοβασεβιτς εχασε την εκρηκτικοτητα του, και δεν ειχε απεναντι του τον τερματοφυλακα της Βερντερ
Στο μονο που παραδεχομαι τον Ολυμπιακο και ειναι προς τιμη του, δεν κλειστηκε στην περιοχη του, παλεψε και επαιξε ακομπλεξαριστα. Οσο για τις πιπες που ακουσα περι διαιτησιας μαλλον συγκρινουν το τι σφυριζουν οι Ελληνες διαιτητες στο Ελληνικο πρωταθλημα........ -
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
Δεν γινεται να βλεπεις τελικο αποτελεσμα 4-2 και να λες επρεπε να εχω νικησει......Αυτο μονο να σχολιασω..κι ομως γινεται.και οχι ιδιαιτερα σπανια.Λιγες φορες αλλα γινεται.Εχεις δει,αναρρωτιεμαι,παιχνιδια να εχουν ληξει 4-4 ή και 5-5; Στο 4-4 σε πολλα παιχνιδια βαζει μια ομαδα στο 92 ενα γκολ και το παει 5-4.Ναι ναι,δε μιλαω για πολο,για ποδοσφαιρο μιλαω.Νταξ μπορει οι αμυνες που τρωνε τοσα γκολ να ναι γτπ (οχι ομως περισσοτερο γτπ απ του παναθηναϊκου ) και να ερθει τετοιο σκορ.Αν η μια ομαδα αξιζε τη νικη στο 4-4 και εφαγε το γκολακι στο 92 δεν δικαιουται να λεει οτι χαθηκε η νικη απ τα χερια της=την αξιζε; Το ιδιο εγινε και με τον Ολυμπιακο,κι αυτο που λες,ειναι για να το λενε οι κωλοφυλλαδες και να το πετανε με περισσο θρασσος ως ενδειξη γνωσης οι 'φιλαθλοι'.Καμια σχεση λοιπον.
-
RedLine
Tωρα θα αρχισουν να σου απαντουν με χαβαλε και καζουρα για τον Παναθηναικο. Βαζω στοιχημα οτι δεν θα ασχοληθουν με το παιχνιδι του Ολυμπιακου αλλα θα αρχισουν την πλακα για ασχετα θεματα παλι.
Εκει σταματανε τα επιχειρηματα τους. -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Δεν γινεται να βλεπεις τελικο αποτελεσμα 4-2 και να λες επρεπε να εχω νικησει......
Αυτο μονο να σχολιασω..κι ομως γινεται.και οχι ιδιαιτερα σπανια.Λιγες φορες αλλα γινεται.Εχεις δει,αναρρωτιεμαι,παιχνιδια να εχουν ληξει 4-4 ή και 5-5; Στο 4-4 σε πολλα παιχνιδια βαζει μια ομαδα στο 92 ενα γκολ και το παει 5-4.Ναι ναι,δε μιλαω για πολο,για ποδοσφαιρο μιλαω.Νταξ μπορει οι αμυνες που τρωνε τοσα γκολ να ναι γτπ (οχι ομως περισσοτερο γτπ απ του παναθηναϊκου ) και να ερθει τετοιο σκορ.Αν η μια ομαδα αξιζε τη νικη στο 4-4 και εφαγε το γκολακι στο 92 δεν δικαιουται να λεει οτι χαθηκε η νικη απ τα χερια της=την αξιζε; Το ιδιο εγινε και με τον Ολυμπιακο,κι αυτο που λες,ειναι για να το λενε οι κωλοφυλλαδες και να το πετανε με περισσο θρασσος ως ενδειξη γνωσης οι 'φιλαθλοι'.Καμια σχεση λοιπον.
Ναι ρε συ pasxo αλλα το match δεν εληξε ουτε 4-4, ουτε 5-5, ουτε 3-3, ουτε 5-4..........4-2 εληξε, 2 γκολ διαφορα, οχι με ενα γκολ στο 94' οπως λες.
Ειπαμε, τα αποτελεσμα μετραει, και εμεις χασαμε 3-1 απο την Bartsa αν και προηγηθηκαμε, και στο τελευταιο 10 λεπτο χαναμε την μια ευκαιρια μετα την αλλη, με ενα γκολακι παιζαμε ημιτελικο.....η ουσια ομως ειναι χασαμε 3-1 και οτι και να λεμε ειναι για να λεμε -
RedLine
Tωρα θα αρχισουν να σου απαντουν με χαβαλε και καζουρα για τον Παναθηναικο. Βαζω στοιχημα οτι δεν θα ασχοληθουν με το παιχνιδι του Ολυμπιακου αλλα θα αρχισουν την πλακα για ασχετα θεματα παλι.
Εκει σταματανε τα επιχειρηματα τους.Αμα κανουν κεφι να το γυρισουν στην καζουρα ας το κανουν, και εγω το παιζω αυτο το 'παιχνιδι'....γινομαι αφανταστα προκλητικος και ασυμπαθιστος
-
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
RedLine
Εκει σταματανε τα επιχειρηματα τους.Αμα κανουν κεφι να το γυρισουν στην καζουρα ας το κανουν, και εγω το παιζω αυτο το 'παιχνιδι'....γινομαι αφανταστα προκλητικος και ασυμπαθιστος
Indeed...
-
RedLine
Εκει σταματανε τα επιχειρηματα τους.Μπορει να σου φαινεται περιεργο,αλλα κανετε το ιδιο..
-
γινομαι αφανταστα προκλητικος και ασυμπαθιστος
προκλητικος και τι αλλο????
-
Λοιπον παω για φαγητο μαγκες, θα φωναζει η γυναικα , τα λεμε!
-
Τωρα καταλαβα γιατι ο andy παρεθεσε μονο τις φασεις του Ολυμπιακου.
Οι φασεις της Ρεαλ δεν χωρουσαν στο ιδιο post!!
2 Van Nistelrooy (Real Madrid) has an effort on goal.
2 (1 - 0) Raúl (Real Madrid) scores!
2 Nikopolidis (Olympiacos) makes a save.
5 Míchel Salgado (Real Madrid) is flagged for offside.
13 Torosidis (Olympiacos) is dismissed.
14 Sneijder (Real Madrid) has a shot blocked.
14 Guti (Real Madrid) misses the target.
15 LuaLua (Olympiacos) misses the target.
17 Raúl Bravo (Olympiacos) commits a foul after challenging Míchel Salgado (Real Madrid).
18 Gago (Real Madrid) misses the target.
19 Stoltidis (Olympiacos) gives away a free-kick following a challenge on Guti (Real Madrid).
20 Guti (Real Madrid) takes the corner.
20 Sneijder (Real Madrid) has an effort on goal.
20 Nikopolidis (Olympiacos) makes a save.
31 Marcelo (Real Madrid) has an effort on goal.
31 Nikopolidis (Olympiacos) makes a save.
35 Sneijder (Real Madrid) has an effort on goal.
35 Nikopolidis (Olympiacos) makes a save.
36 Guti (Real Madrid) delivers the corner.
37 Van Nistelrooy (Real Madrid) misses the target.
40 Guti (Real Madrid) has a shot blocked.
43 Robinho (Real Madrid) has an effort on goal.
43 Nikopolidis (Olympiacos) makes a save.
44 Sneijder (Real Madrid) takes the corner.
45+1 Sneijder (Real Madrid) delivers the corner.
52 Guti (Real Madrid) has a shot blocked.
57 Nikopolidis (Olympiacos) makes a save.
58 Guti (Real Madrid) takes the corner.
60 Van Nistelrooy (Real Madrid) misses the target.
60 Sneijder (Real Madrid) delivers the corner.
61 Sergio Ramos (Real Madrid) misses the target.
63 Casillas (Real Madrid) makes a save.
64 Van Nistelrooy (Real Madrid) misses the target.
68 (2 - 2) Robinho (Real Madrid) scores!
71 Gago (Real Madrid) misses the target.
71 Sneijder (Real Madrid) takes the corner.
76 Sneijder (Real Madrid) misses the target.
77 Robinho (Real Madrid) was fouled in the penalty area by Ledesma (Olympiacos)
78 Van Nistelrooy (Real Madrid) misses from the penalty spot.
79 Sneijder (Real Madrid) misses the target.
81 Guti (Real Madrid) has an effort on goal.
81 Nikopolidis (Olympiacos) makes a save.
83 (3 - 2) Robinho (Real Madrid) scores!
85 Higuaín (Real Madrid) misses the target.
89 Van Nistelrooy (Real Madrid) has a shot blocked.
89 Guti (Real Madrid) takes the corner.
90+1 Balboa (Real Madrid) has a shot blocked.
90+3 (4 - 2) Balboa (Real Madrid) scores!Αν εξαιρεσει τα παραπανω, ναι αξιζατε τη νικη.
-
Champions League 2007-08