-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ή να την εχει ξεχασει -
Megane98hp, με την ιδια λογικη τοτε η Arsenal τον τελευταιο 1μιση μήνα είχε μόλις δυο νίκες το διπλο επι της Milan στο Σαν Σιρο και μολις το τελευταιο ΣΚ επι της Bolton οταν βρισκοταν να χανει 2-0 με 10 παικτες απο το 30' και τρεχανε να το γυρισουν στο 90'. Ασε που σε ολα τα εγχωρια ντερμπι μεσα στο 2008 εχουν μια ισοπαλια στο κυπελλο με την Tottenham (και τα υπολοιπα ηττες).
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ο,τι και να λεμε, για τον θιασωτη του θεαματικου ποδοσφαιρου, ειναι μεγαλο κριμα να προκριθει η Λιβερπουλ και η καθε Λιβερπουλ στον ημιτελικο. Θα μας εξαναγκασει σε αλλα 180' ή και περισσοτερα κακου θεαματος, ανεξαρτητως αποτελεσματος. Κι αυτο περα απο το αν θα ειναι δικαιη ή αδικη η προκριση της (τα μεχρι τωρα δεδομενα δινουν εξαρχης εναν ποντο στο αδικη).Βγαίνει ο κάθε οπαδός Ελληνικής ΠΑΕ (Ποδοσφαιρικό Αηδιαστικό Έκτρωμα) που έχει μιλήσει ν φορές (ν -> +οο) για το εκπληκτικό ποδόσφαιρο που έχει παίξει η ομάδα του ενίοτε, να πει τη Λίβερπουλ 'κάθε Λίβερπουλ'.
Μια ομάδα που στα χειροτερα της είναι τουλάχιστον 7 κλάσεις ανώτερη από τη δική του.
Για τη Λίβερπουλ του ποδοσφαίρου λένε εδώ, όχι του μπάσκετ μπερδεύεσαι.
Για πες μας πόσες ομάδες είναι καλύτερες από την 'κάθε Λίβερπουλ' να ευθυμήσουμε λίγο.Αληθεια, περαν του τελικου του 2005 (απο 0-3 σε 3-3), ποιος μπορει να θυμηθει ενα μεγαλο ματς της Λιβερπουλ της εποχης μας;
Λίβερπουλ-Ολυμπιακός 3-1
Μπαρτσελόνα-Λίβερπουλ 1-2
Λίβερπουλ-Γουέστ Χαμ 3-3 (τελικός 2006)
Λίβερπουλ-Αρσεναλ 4-1 (πέρυσι)
Λίβερπουλ-Μπεσίκτας 8-0 (σου πήραν το ρεκόρ)
και η ματσάρα
Λίβερπουλ-Αλαβές 5-4 (τελικός Ουέφα)
μου έρχονται στο μυαλό στα πρώτα 15 δευτερόλεπτα που διαβάζω το αντιλιβερπουλιακό σας παραλήρημα.
Φυσικά υπάρχουν δεκάδες άλλα.H Liverpool σε ΟΛΗ της την ιστορια ειναι ζητημα να εχει μαζεμενα 10 παιχνιδια που να γουσταρες να βλεπεις. Ολα τα αλλα κλωτσοσκουφι κι αγιος ο θεός.
Ηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηημαρτον ρε μας βλέπουνε
10 παιχνίδια που να γουστάρεις να βλέπεις σε ΟΛΗ της την ιστορία μπορώ να βρώ για την Προοδευτική του Σούλη Παπαδόπουλου.Έχετε χάσει τη μπάλα.
Όπως την χάνει όποιος παίζει στο Άνφιλντ. -
Ε αφου η (καθε) Λιβερπουλ ειναι καλυτερη απο τον Ολυμπιακο, τοτε ειναι η καλυτερη ομαδα του κοσμου... Κι αφου ο Αρης (πχ) ειναι καλυτερος απο την Αναγεννηση Γιαννιτσων (την απεκλεισε μαλιστα, καποτε, στο χαλαρο, στο κυπελλο), τοτε κανενας Ολυμπιακος, κανενας Παναθηναικος, καμια ΑΕΚ, δε φτουρανε μπροστα του....
Τα σκεφτεσαι πριν τα γραψεις αυτα ρε συ ripper;Κι αφου εριξες 5 (ποσα χρονια πριν, θυμασαι;) στην Αλαβες, 3 στον κολοσσο Γουεστ Χαμ και 8 στη... Μπεσικτας δικαιουσαι να μνημονευεσαι εις τους αιωνας των αιωνων αμην....
-
Ρε αντεροβγαλτη διαβαζεις τι γραφεις;
Η Λιβερπουλ παιζει κλωτσοσκουφι ΓΙΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ CHAMPIONS LEAGUE.
Τη Λιβερπουλ θα τη συγκρινω με την Αρσεναλ, την Τσελσι, την Μαν Γιουν και ευρωπαϊκα με τη Ρεαλ, τη Μιλαν, τη Μπαρτσελονα, την Μπαγερν.
Και ρωταω: Με ποιον απο τους παραπανω συλλογους μπορει να συγκριθει ποιοτικα; Ποιον απο τους παραπανω συλλογους θα μπορουσε να αντιμετωπισει σε μαραθωνιο πρωταθληματος; (οχι νοκ-αουτ παιχνιδια).Καθε ομαδα τη συγκρινουμε με τις ομοιες της. Και ναι! αναλογικα ο Ηρακλης για επιπεδο Α' εθνικης εχει παιξει εκπληκτικο ποδοσφαιρο και απολυτα ο Χατζηπαναγης και η ομαδα του μου εχουν δειξει πολυ περισσοτερα απο τη Λιβερπουλ των '00s, αφου το πας εκει.
Ελεος, εστω και σπορελαιος! Εριξε 5 γκολ σε μια ομαδα που επαιζε με 9 παικτες και η καλυτερη της χρονια ηταν η 6η θεση στο πρωταθλημα και θα πρεπει να προσκυναμε γι'αυτο
Πες 'Γουσταρω Λιβερπουλ γιατι μου βγαζει το γαβρο απο μεσα μου' (αν και για βαζελος ειναι η παρομοιωση), να το δεχτω! Οχι εφερε 3-3 με τη Γουεστ Χαμ και κερδισε την Τσαρλτον!
ΥΓ Γενικα την τρεχουσα δεκαετια, οποια ομαδα εχει στηριχτει σε Ολλανδους την εχει φαει το μαυρο σκοτος. Οι Ολλανδοι ειναι οι πιο υπερτιμημενοι ποδοσφαιριστες παγκοσμιως, αμοιβονται τρελλα για να παιζουν μετρια. Αν ο Κόιτ και ο Μπαμπελ ηταν Αυστριακοι θα εκαναν κωλοτουμπες για να πανε στη Φουλαμ. Ειδικα ο Κόιτ παιζει να ειναι ο πιο ατεχνος παικτης ολου του CL (με τον Παντο μεσα). Εβαλε 30 γκολ στη Φολενταμ, τη Μπρεντα και τη Φενλο και χεστηκε η φοραδα στ'αλωνι
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ε αφου η (καθε) Λιβερπουλ ειναι καλυτερη απο τον Ολυμπιακο, τοτε ειναι η καλυτερη ομαδα του κοσμου... Κι αφου ο Αρης (πχ) ειναι καλυτερος απο την Αναγεννηση Γιαννιτσων (την απεκλεισε μαλιστα, καποτε, στο χαλαρο, στο κυπελλο), τοτε κανενας Ολυμπιακος, κανενας Παναθηναικος, καμια ΑΕΚ, δε φτουρανε μπροστα του....
Τα σκεφτεσαι πριν τα γραψεις αυτα ρε συ ripper;Κι αφου εριξες 5 (ποσα χρονια πριν, θυμασαι;) στην Αλαβες, 3 στον κολοσσο Γουεστ Χαμ και 8 στη... Μπεσικτας δικαιουσαι να μνημονευεσαι εις τους αιωνας των αιωνων αμην....
Δεν έγραψα ότι είναι η καλύτερη ομάδα του κόσμου, δεν έχω γράψει τίποτα για τον Άρη του ποδοσφαίρου, οπότε μάλλον έχεις παραισθήσεις.
Απο την κορυφαία ομάδα του κόσμου μέχρι την πλήρη απαξίωση, υπάρχει μία τεράστια απόσταση την οποία και εκμηδενίσατε.
Ζήτησες κάποια μεγάλα παιχνίδια της Λίβερπουλ και σου είπα μερικά που μου ήρθαν στο μυαλό. Αν δεν σου κάνει η Γουέστ Χαμ και η Αλαβές, είχε και Μπαρτσελόνες και Άρσεναλ μέσα. Όρισε τι ακριβώς θεωρείς μεγάλο παιχνίδι, μέχρι πόσο παλιά, και θα δούμε ποιες ομάδες και πόσες έχουν περισσότερα από τη Λίβερπουλ.
Το ότι μνημονεύεται και θα μνημονεύεται εις τους αιωνας των αιωνων αμην είναι μία πραγματικότητα, που σου αρέσει δεν σου αρέσει δεν αλλάζει.
Το 'κάθε Λίβερπουλ' παραπέμπει σε ομαδούλα της σειράς, και σε ξαναρωτάω: Πόσες ομάδες είναι τόσο καλύτερες και από αυτή ακόμα τη Λίβερπουλ, που να δικαιολογούν τον χαρακτηρισμό;Ρε αντεροβγαλτη διαβαζεις τι γραφεις;
Η Λιβερπουλ παιζει κλωτσοσκουφι ΓΙΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ CHAMPIONS LEAGUE.
Τη Λιβερπουλ θα τη συγκρινω με την Αρσεναλ, την Τσελσι, την Μαν Γιουν και ευρωπαϊκα με τη Ρεαλ, τη Μιλαν, τη Μπαρτσελονα, την Μπαγερν.
Και ρωταω: Με ποιον απο τους παραπανω συλλογους μπορει να συγκριθει ποιοτικα; Ποιον απο τους παραπανω συλλογους θα μπορουσε να αντιμετωπισει σε μαραθωνιο πρωταθληματος; (οχι νοκ-αουτ παιχνιδια).Εγώ διαβάζω τι γράφω, εσύ;
Το δεν έχει 10 παιχνίδια που να γουστάρεις να δεις σε όλη (με κεφαλαία) την ιστορία της, παραπέμπει σε συγκρίσεις με τις ομάδες που αναφέρεις;
Αφού η Λιβερπουλ παίζει κλωτσοσκούφι, πως είναι δυνατόν όλες αυτές οι θαυμάσιες ποδοσφαιρικές μηχανές να μην μπορούν να την αποκλείσουν συνεχώς; Είναι πάντα κωλόφαρδη;
Η Τσέλσι που μας ανέφερες έχει διαφορετική φιλοσοφία παιχνιδιού από την Λίβερπουλ;
Που ήταν η εκπληκτική Ίντερ στα δύο παιχνίδια; Άδικα πέρασε η Λίβερπουλ;Από το δεν παίζει όσο θεαματικά παίζει τώρα η Μάντσεστερ και η Άρσεναλ (ποια άλλη παίζει;), που κανείς δεν το αρνείται, μέχρι τις υπερβολές που γράφετε υπάρχη τεράστια απόσταση.
Και μη με βρίζεις. Κανέναν γάβρο και κανέναν βάζελο δεν έχω μέσα μου. Το μόνο που έχω με τις εν λόγω ομάδες είναι απέχθεια.
Και μία συμβουλή αν μου επιτρέπεις:
Αν και τις περισσότερες φορές συμφωνώ με τα όσα γράφεις, όταν αντιπαθείς κάποιον-α (ομάδα-αθλητή) γράφεις απίστευτες υπερβολές. Να το προσέξεις. -
Παιδια εγω λεω να απαγορευεται σε ομαδες να παιζουν στο Champions League αν προηγουμενα δεν παιζουν θεαματικο/ποιοτικο ποδοσφαιρο στα πρωταθληματα των χωρων που ανηκουν.
Θα παιζουν μονο οι Μαντσεστερ, η Μπαρτσελονα, η Ρεαλ, η Μιλαν, η Μπαγερν και 2-3 αλλες.
Ειναι η πιο σωστη και τιμια λυση!!! -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Παιδια εγω λεω να απαγορευεται σε ομαδες να παιζουν στο Champions League αν προηγουμενα δεν παιζουν θεαματικο/ποιοτικο ποδοσφαιρο στα πρωταθληματα των χωρων που ανηκουν.
Θα παιζουν μονο οι Μαντσεστερ, η Μπαρτσελονα, η Ρεαλ, η Μιλαν, η Μπαγερν και 2-3 αλλες.
Ειναι η πιο σωστη και τιμια λυση!!!Η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ
-
Βγάλε τη Μίλαν Megane γιατί αν ακούσω ότι παίζει και η Μίλαν θεαματικό ποδόσφαιρο θα φουντάρω από το παράθυρο.
-
Καθε λιβερπουλ η μεγαλυτερη ομαδα της ευρωπης???
Ρε παιδια τι συγκρινετε τωρα?
Την λιβερπουλ που επι 2 δεκαετιες επαιζε το καλυτερο ποδοσφαιρο του πλανητη( ας οψεται η ταναπου η θατσερ) και τωρα στα χειροτερα της εχει 18 χρονια να παρει πρωταθλημα και ακομα να την φτασουν στους τιτλους...
Την λιβερπουλ που της κλεψαν ενα πρωταθλητριων οταν επεσε ο αλλος στο κεντρο και εδωσε πεναλτυ το κορακι?θα ηταν ακομη πιο ψηλα...που γυρισε την πλατη ο ιντζακι και πηγε γκολ η μπαλα ελεος δηλαδη...
οπαδοι της μαντσεστερ που τρεφουν κομπλεξ κατωτερωτητας....
Γιατι οπως λεει και ενα πανο μας
YOUR DREAMS....IS OUR HISTORYΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!
Τα ειπα και ηρεμησα...
-
Εγώ ξέρω ότι όποτε βλέπω ένα ολόκληρο παιχνίδι της Λίβερπουλ, πεθαίνω από βαρεμάρα*.
Τα υπόλοιπα για ιστορίες και τίτλους τα ακούω βερεσέ...*εκτός αν την παίζουν μονότερμα και αυτοί μένουν ταμπουρωμένοι πίσω και διώχνουν τη μπάλα!
-
Σταμάτα να βλέπεις.
Βλέπε Ελληνικό πρωτάθλημα να σε συνεπάρει το θέαμα. -
συμφωνω 100% στο κραξιμο για την λιβερπουλ
βεβαια ζουμε σε μια εποχη που κατεκτησε το μουντιαλ η εθνικη ιταλιας (εννοω εδω: η συγκεκριμενη εθνικη ιταλιας) και το euro η εθνικη ελλαδος οποτε το θεαμα και το πραγματικο ποδοσφαιρικο ταλεντο προφανως δεν παιζει τοσο μεγαλο ρολο..
Βλέπε Ελληνικό πρωτάθλημα να σε συνεπάρει το θέαμα.
υπαρχουν και αλλα πραγματα ξερεις εκτος του ελληνικου πρωταθληματος και της λιβερπουλ
πραγματικα, 100% βαρετο ποδοσφαιρο παιζει αυτη η ομαδα..
δεν με νοιαζει τι μπαλα επαιζε πριν 200 χρονια, δεν με νοιαζει τι ιστορια εχει.. σημερα θεωρω πως δεν παιζει καθολου ομορφο και θεαματικο ποδοσφαιρο.. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Σταμάτα να βλέπεις.
Βλέπε Ελληνικό πρωτάθλημα να σε συνεπάρει το θέαμα.Kαλα ripper εσυ κατσε θαυμασε το ποδοσφαιρο της Liverpool ενω υπαρχουν αλλες ομαδαρες που παιζουν και μπαλαρα που και που...
-
Φτάνει που βρήκατε εσείς τον αποδιοπομπαίο τράγο.
Η Λιβερπουλ φταίει για την κατάντια του ποδοσφαίρου. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Η Λιβερπουλ φταίει για την κατάντια του ποδοσφαίρου.H Λίβερπουλ και η κάθε Λίβερπουλ με αυτή τη νοοτροπία...
Ένας παραπάνω λόγος να κράζουμε τη Λίβερπουλ, επειδή υποτίθεται πως είναι μεγάλη ομάδα με βαριά φανέλα και ιστορία.
Να το κάνουν ομάδες τύπου Ολυμπιακού ή άλλες μικρομεσαίες να πεις πάει στο διάλο, μόνο έτσι μπορούν να διακριθούν. Αλλά από μεγαλες ομάδες θες να δεις και μεγάλη μπάλα.
Εδώ η Φενερ παίζει φουλ επίθεση! -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
...
και η ματσάρα
Λίβερπουλ-Αλαβές 5-4 (τελικός Ουέφα)
...Από τα παιχνίδια που όποιος και να κέρδιζε ήταν κρίμα για τον ηττημένο. Το έβλεπα μαζί με φίλο οχτρό φίλαθλο της Έβερτον και μόλις έληξε είπαμε και οι δυο μαζί 'κρίμα'. Όχι γιατί το πήρε η Λίβερπουλ αλλά γιατί σε ορισμένα παιχνίδια πρέπει να βγει οπωσδήποτε νικητής. Ας το έδιναν και στους δυο.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Η Λιβερπουλ φταίει για την κατάντια του ποδοσφαίρου.ripper οτι να ναι λες.
Εμεις σου λεμε οτι δεν μας αρεσει το ποδοσφαιρο που παιζει η Liverpool, και εσυ μια απαντας οτι ειναι καλυτερη απο τον Ολυμπιακο, μια οτι δεν φταει για την καταντια του ποδοσφαιρου..
Δηλαδη τοσο πολυ διαφωνεις οτι η Liverpool δεν παιζει ωραιο ποδοσφαιρο; -
Ειναι εντυπωσιακο ποσο μίσος υπαρχει για μια ομαδα που κατα τα φαινομενα δεν παιζει 'ποιοτικο' ποδοσφαιρο.
-
Δεν υπαρχει και 'μισος' ρε παιδια..το περιμενα οτι θα το πει καποιος αυτο,απλα ειναι λιγο τραγικο να σου λενε ολοι οτι δεν παιζει μπαλα,δεν βλεπεται κλπ ωραια κι εσυ να εθελοτυφλεις και να λες οτι παιζει μπαλα ΕΠΕΙΔΗ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ.
Champions League 2007-08