-
Χρήστο, δεν μπορείς να φανταστείς......
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Χρήστο, δεν μπορείς να φανταστείς......ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΣΠΥΡΟ ? ΠΑΡ'ΟΛΗ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΠΟΛΙΚΕΣ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ?
-
Μαζί με τους γύφτους με τα ντέφια!!....
-
Χωρίς διάθεση για δημοσιογραφικές υποδείξεις : οι περισσότεροι που διαβάζουμε το κείμενο για την Ανάβαση, πέρα από τα ξερά αποτελέσματα του 1ος-2ος-3ος, θα θέλαμε να ξέρουμε και μερικές τέτοιες λεπτομέρειες/παραλειπόμενα.
Η καλύτερη στήλη του rally.gr ήταν ο 'ειδικός των ειδικών', πριν από 1-2 χρόνια -
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Χωρίς διάθεση για δημοσιογραφικές υποδείξεις : οι περισσότεροι που διαβάζουμε το κείμενο για την Ανάβαση, πέρα από τα ξερά αποτελέσματα του 1ος-2ος-3ος, θα θέλαμε να ξέρουμε και μερικές τέτοιες λεπτομέρειες/παραλειπόμενα.
Η καλύτερη στήλη του rally.gr ήταν ο 'ειδικός των ειδικών', πριν από 1-2 χρόνιαΣε αυτό έχεις 100% δίκιο Χρήστο !!!!!!!!! Δυστυχώς τις περισσότερες φορές δεν μαθαίνουμε σχεδόν τίποτα
Μια φορά σίγουρα μπορώ να σου πώ γιατί ήμουν παρόν για χλωμή φάτσα νικητή κλάσης (1η φορά νομίζω που κερδίζει) γιατί μετά από ,προφανώς, ένσταση για τους εκκεντροφόρους του είχε αρχίσει πρίν ακόμα ανοίξουν το καπάκι και ενώ προσπαθούσε να αποφύγει το άνοιγμα τα 'εγώ δεν το ήξερα οτι απαγορεύεται κτλπ.....' πρός τον συναθλητή του και τον τεχνικό έφορο
Φιλικά
Γιάννης -
Πολλά 'φεύγα' στο 1ο σκέλος την Κυριακή και αρκετά στα πρώτα δοκιμαστικά...
Ενδεικτικά την Κυριακή το 1ο σκέλος κράτησε 3 ώρες ...Δυστυχώς είχαμε και ένα τραυματισμό θεατή άλλα δεν έμαθα περισσότερα. Αν κάποιος έχει νέα.........
Πολύ κόσμος στο Βουνό, .δεν θυμάμαι ποτέ τόσο κόσμο....Βοήθησε ο καιρός, οι συμμετοχές που ήταν πάρα πολλές, αλλά και το ότι είχαμε να δούμε αγωνιστική δράση πολύ καιρό....(και έρχεται πλακωμένη με τον Κένταυρο στις 21-10)
Πολύ ωραία η δράση, οι οδηγοί δεν είδα να κρατιούνται στο πρώτο σκέλος όπως συνήθως...Μάλλον στο 2ο κρατήθηκαν αφού τρομάξαμε όλοι με τις εξόδους από το πρώτο....
...Εν τάχει, ένα πολύ όμορφο Σ/Κ, μας άνοιξε η όρεξη......
-
Πολύς κόσμος αλλά δυστυχώς λιγότερος από κάθε άλλη φορά θα έλεγα....
-
Στο πρωτο σκέλος του αγώνα υπήρξε μια ανατροπή ενός cinquecento στην τελευταία φουρκέτα.Ο κόσμος τρόμαξε και καθώς τραβήχτηκαν,μία κοπέλα χτύπησε μόνη της το πόδι της στην προσπάθειά της να αποφύγει το αγωνιστικό.Ευτυχώς τίποτα δυσάρεστο εκτός από τα χτυπηματάκια που έχει το cinque...
Η ένστασή μου σ'αυτό το κομμάτι όμως είναι ότι δεν έπρεπε εκεί να υπάρχουν θεατές.Το μόνο σιγουρο ηταν οτι αν φυγει ενα αμαξι απο την πορεια του θα τους χτυπησει.Οπως και παρ'ολιγο να γινει..Η δικαιολογια που ακούστηκε οτι οι κριτες το φωναζαν απ'το Σαββατο να μην κατσει κανεις εκει,δεν μου αρκει.Θα επρεπε να ΜΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ τον αγωνα και τοτε θα πηγαινε ο καθε κατεργαρης στο λοφο του με ασφαλεια
-
Ο χρήστης Brillis έγραψε:
Η ένστασή μου σ'αυτό το κομμάτι όμως είναι ότι δεν έπρεπε εκεί να υπάρχουν θεατές.Το μόνο σιγουρο ηταν οτι αν φυγει ενα αμαξι απο την πορεια του θα τους χτυπησει.Οπως και παρ'ολιγο να γινει..Η δικαιολογια που ακούστηκε οτι οι κριτες το φωναζαν απ'το Σαββατο να μην κατσει κανεις εκει,δεν μου αρκει.Θα επρεπε να ΜΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ τον αγωνα και τοτε θα πηγαινε ο καθε κατεργαρης στο λοφο του με ασφαλειαΠοσα τετοια σημεια μπορεις να μετρησεις στην Πορταρια; Στις υπολοιπες αναβασεις; Ποσοι απο τους 124 των συμμετοχων ξαφνιαστηκαν απο αυτο το περιστατικο; Αλλα βεβαια και αυτο το θεμα (οπως την μεταφορα των αγωνιστικων ή τις βολτουλες ξενων στον αγωνα αυτοκινητων στις ειδικες) τα θυμομαστε οταν υπαρχει εξοδος ή κοβεται κληση ή οτιδηποτε. Και τα ξεχναμε την επομενη μερα και ολα καλα!
-
ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ , ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ , ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ ........
ΑΣΧΟΛΕΙΘΗΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΚΟΥΔΙΕΣ ΤΩΝ Ν2 , ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΦΑΝΣ ΤΩΝ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ , ΜΕ ΤΑ ΨΥΧΟΠΛΑΚΩΤΙΚΑ ΤΩΝ < ΠΡΕΠΕΙ> .........
ΑΛΛΩΣΤΕ , ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ 0,1 % ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ , ΑΥΤΕΣ ΟΙ ...
ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΦΟΡΜΑ ΑΦΛΕΚΤΗ , ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙ ΣΙΝΙΕ ΑΦΛΕΚΤΟΤΑΤΟ , ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΕΙΣ ΣΤΑ ΠΙΤΣ , ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΣΕ Ο ΜΙΣΟΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ?
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ , ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ......Γ@Μ%$ΣΕ ΤΑ ΤΩΡΑ ΚΑΗΜΕΝΕΕΕΕ
-
Ο χρήστης JTGANG έγραψε:
Μια φορά σίγουρα μπορώ να σου πώ γιατί ήμουν παρόν για χλωμή φάτσα νικητή κλάσης (1η φορά νομίζω που κερδίζει) γιατί μετά από ,προφανώς, ένσταση για τους εκκεντροφόρους του είχε αρχίσει πρίν ακόμα ανοίξουν το καπάκι και ενώ προσπαθούσε να αποφύγει το άνοιγμα τα 'εγώ δεν το ήξερα οτι απαγορεύεται κτλπ.....' πρός τον συναθλητή του και τον τεχνικό έφοροΦιλικά
ΓιάννηςΠοιό είναι αυτό το χλωμό πρόσωπο?Νικητής πρώτη φορά στην κλάση Ν2?Δεν ανοίξαν αλλης κλάσης νικητή...Εγώ πάντως που ήμουν στο παρκ φερμέ ούτε χλωμό τον είδα ούτες να αποφύγει πήγε...Ισα ισα μονος του το έλυσε το καπάκι του...
-
Giannh ekei poy les sthn teleytaia dksia foyrketa(sta melia) eixa bgei egw to 2004... Eida to spitaki me ta glyka kai eipa na perasw mia bolta gia pswnia.... Bebaia otan parkara panw sthn ksylinh kolwna kai eida oti to magazi htan kleisto, ebala opis8en kai eipa na paw panw mpas kai brw kanena allo anoixto....
Pera apo thn plaka, o kosmos anoikse na mhn ton faw laxano kai otan akoymphsa thn kolwna(pali kala poy den epese) eida ton krith poy eixe katsei apo pisw ths.(ksylinh etsi, to ksanalew ) kai otan meta ton termatismo katebhka kai toy eipa re an8rwpe, ta leme ston kosmo 8a prpepei na ta leme kai se sena? Ti ekanes kai kratages thn kolwna? kai moy apanthse me sobarotato yfos kai to ennooyse ayto poy elege.... 'ama den thn krataga 8a eixe pesei kai 8a eixe xtyphsei o kosmos', kai otan to akoysan ayto oi 8eates ton xeirokrwtoysan kai ton fwnazan hrwa....
Ante bgale akrh twra esy..... -
ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΦΑΤΣΟΥΛΑ ΣΤΗ Ε/9 ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΟΥΛΑΝΗΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΘΟΡΥΒΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ
-
??????????
-
Ο χρήστης loutos1 έγραψε:
ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΦΑΤΣΟΥΛΑ ΣΤΗ Ε/9 ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΟΥΛΑΝΗΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΘΟΡΥΒΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑΌντως πάρα πολύ καλός !!!!!!!!!
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΦΟΡΜΑ ΑΦΛΕΚΤΗ , ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙ ΣΙΝΙΕ ΑΦΛΕΚΤΟΤΑΤΟ , ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΕΙΣ ΣΤΑ ΠΙΤΣ , ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΣΕ Ο ΜΙΣΟΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ?
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ , ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ......Γ@Μ%$ΣΕ ΤΑ ΤΩΡΑ ΚΑΗΜΕΝΕΕΕΕ
....ΡΕ ΠΟΙΟΝ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ?
......ΠΟΙΟΝ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ??????ΘΑ ΘΥΜΗΘΩ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΕΙ!!
-
Μετά από κάτι χρονάκια θεατής σε ανάβαση, καθόλου άσχημα!
Αν και η ζέστη ηταν αρκετή.Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έτρεξαν.
Συγχαρητήρια στον κριτή της Κ2, λίγο υπερβολικός αλλά εμένα μου άρεσε.
Ένα αμάξι άφησε μια λεπτή γραμμή λάδι και ο άνθρωπος για να μην διακόψει τον αγώνα πήρε τσιμέντο και μεχρι να περάσει το επόμενο είχε σκουπίσει κιόλας.
Τέτοιους κριτές χρειαζόμαστε.Τώρα όσο αφορά τις κενά, ηταν πολλά αλλά δεν φταίει η λέσχη, θα έφταιγε αν υπήρχαν μεγάλα κενά, πράγμα που δεν έγινε.
Καλή συνέχεια!
-
ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΦΑΤΣΟΥΛΑ ΣΤΗ Ε/9 ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΟΥΛΑΝΗΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΘΟΡΥΒΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑενα παιδί απο το χώρο του κάρτ αν δε κανω λάθος..αντε να δούμε και νέο αίμα στους αγώνες ! Πολύ καλή επίδοση..
-
ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΦΑΤΣΟΥΛΑ ΣΤΗ Ε/9 ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΟΥΛΑΝΗΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΘΟΡΥΒΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑΕσύ, κυνηγέ ταλέντων, έχεις αναλογιστεί πόσοι Σουλάνηδες δεν τρέχουν λόγω των μαιμουδοακουδαραίων που μας κοροϊδεύουν;
-
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Η καλύτερη στήλη του rally.gr ήταν ο 'ειδικός των ειδικών', πριν από 1-2 χρόνιαΜε δημοσιογραφικες υποδειξεις.
Βαζει το rallygr αρθρο για την Πορταρια και φωτογραφιες απο τους νικητες των κλασεων και βλεποντας τες μου ερχεται στο νου το ευλογο ερωτημα . . . για εσας Ν1, Α5,Α7 group E(εκτος Κυρκου που εχω βαρεθει να το βλεπω) κλπ δεν υπαρχουν???????
Βαλτε ρε φωτογραφιες να δει ο λαος και να χαρουν και οι αγωνιζομενοι!
Δηλαδη το ονομα Ζακχαιος πχ ή Μουστακας δε σας λεει απολυτως τιποτα που ουτε μια φωτο δεν εχετε
Οι 'πανω' του r40 μεχρι και βιντεακια ρε εχουν απο τον αγωνα!
27η Ανάβαση Πορταριάς - 29/30 Σεπτεμβρίου