-
Ο χρήστης tm έγραψε:
απο σταση θα ειναι η κοντρα..Απο σταση, θα κλεψουμε εκκλησια, 2 δευτερα στα 0-100 λεμε
Εχουμε κι εξοδα αυτην την περιοδο
Στο μεταξυ, φημες λενε , οτι ο αγοραστης της 'ευκαιριας' δεν ειχε παρει χαμπαρι οτι ειναι 870 κιλα (χωρις τα εξτρα που του φορτωσε ), ητοι 120 κιλα βαρυτερο απο το smart και υπολογιζε σε ανετη επικρατηση -
.. θα τα ζυγισει η ζυγαρια του Max power!
για να μην σου πω οτι θα ερθει και η Ε.Λ.Π.Α. -
Δεν ξέρω πάντως αν ήταν τελικά η σωστή επιλογή το συγκεκριμένο...
Υπάρχουν και πιο ακριβά δηλαδή -
Μηπως να ειδοποιησουμε τον ανθρωπο να τρεξει ν' ακυρωσει την παραγγελια;
Ακουει το μελος;;;;
Εχει γεμισει η αγορα ευκαιριες -
μλκ μου, εχει τρελαθει ο κοσμος και εχει γεμισει παρανοϊκους...
ο ενας δινει 17Κ για κουβα με εξτρα το χερουλι, ο αλλος 33Κ για ενα σημα...
σε τι κοσμο θα φερεις τα παιδια σου, Νικο Τσιαμτσικα? -
Eχει πετυχει κανεις μετρηση 100-0 μήπως;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eχει πετυχει κανεις μετρηση 100-0 μήπως;40.3 δίνει η toyota, 42,8 μετρήθηκε σε ένα συγκριτικό με smart.
-
... ηρθε...
-
Καλοτάξιδο!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
... ηρθε...Καλορίζικο!
Για πέρνα από δώ...
-
ευχαριστω!
Ευρυπιδη ενδιαφερεσαι κι εσυ για τετοιο?? -
Kαλοταξιδο!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
... ηρθε...καλοταξιδο
μολις μαθεις να το παρκαρεις, να περασω να το δω.
-
Το ειδα!
Μεσα μοιαζει με μεγαλυτερο και στο δρομο παει σχετικα καλα, αλλα τα 17k ειναι ΠΟΛΛΑ λεφτα γι' αυτο το αυτοκινητακι...
Ειναι αρκετα πολυτελες (λογω εκδοσης) και ποιοτικο, καμια σχεση με τα αθλια τριδυμα. Εχει καλη ηχομονωση: ο γνωστος (...) τρικυλινδρος ακουγεται πολυ λιγοτερο.
Για το CVT να μην τα πω εγω, να μας τα πει ο κατοχος...
Εχεις καταλαβει κανεις με ποια λογικη βαλανε CVT αντι ΜΜΤ ή καποιο τυπου DSG; Και γενικοτερα με ποια κριτηρια γινονται οι επιλογες; Ειναι ο κινητηρας; Ειναι ο χαρακτηρας; (αλλα τοτε γιατι στο Aygo βαζουν ΜΜΤ;) Ειναι οτι εχουν στοκ ή/και τεχνογνωσια;
Νομιζω οτι το ατμοσφαιρικο smart ειναι πιο σπιρτοζικο, ισως λογω βαρους.Ξεχασα να πω οτι πισω χωραει αξιοπρεπως ενας τριτος και οτι κοπαναει λιγοτερο απο το smart!
-
Καλημερααα!
Μηπως ξερει κανεις, η 'ρεζερβα' σε ποσα λιτρα καυσιμου αντιστοιχει?
Εψαχνα το μανουαλι χθες και δεν ελεγε το παραμικρο... -
Mε την καταναλωση που εχει....οσο μια ροχαλα
-
-
που σκατα το γραφει.. μιλαμε το εφαγα ολο και δεν ελεγε τιποτα.. αν ειναι 5,9 λιτρα τοτε εχει ακομα καμμια 90αρια χλμ!
η καταναλωση που πετυχα με το πρωτο γεμισμα ηταν περι τα 6,3λτ/100, ενω χθες με απιστευτη κινηση στο κεντρο της αθηνας, εχει μεινει να δειχνει 7,5. Δεν μου αρεσει που δεν κραταει καποια συνολικη καταναλωση, αλλα μηδενιζει σε καθε γεμισμα...
επισης δεν μου αρεσει ο τροπος λειτουργιας των θερμαινομενων καθισματων, αλλα σιγουρα μου αρεσει το επιπεδο εξοπλισμου του iq2..
περα απ ολα τ' αλλα ο φωτοχρωματικος καθρεπτης, με τοσο κοσμο που βαζει ξενα ακομα και στα προβολακια, ειναι σωτηρια!! -
Οδηγικες εντυπωσεις θα μας παραθεσεις ή θα μας λες για τα μπιμπλικια;
Αυτοκινητο πηρες, οχι iphone -
Tm, δοκίμασες κανένα δυνατό φρενάρισμα;
Toyota IQ