-
-
Tι άλλο θα έλεγες...
-
θα ελεγα πως εισαι θυμα που πηρες το ΤΥΤΝ
Αντε και σε καλη μερια...
-
Πρώτη φορά είναι; Ας μην αρχίσω να απαριθμώ τώρα...
TY man.
-
το tytn I ή το tytn II?
-
Ντούε Οδυσσέα...
-
ε ενταξει οχι και μαλακια,μια χαρα ειναι και καμερουλα σωστη σλουρπ! ,και gps αξιο σλουρπ! και καλη πλατφορμα της qualcomm κι ελπιζω να διαβαζουν οι καλοι κυριοι της ACE και να ετοιμαζουν το τσεκ
βαρυ ειναι μονο και θα με χαλαγε.κι ακριβο σχετικα αν δεν εχεις επιδοτηση
-
Αν καταφέρω να τρέξω και μσν με το wind non-stop θα είμαι πολύ χαρούμενος.
-
Το μονο καλο Kaiser ειναι το παρακατω:
-
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΟΥΑ ΟΥΑ ΟΥΑ.
-
-
kouk
...αυτουνού έχει keyboard όμως. Εσένα να δω τι θα κάνεις με το 'γερμαναρά'...
drdino πολύ καλή επιλογή.
-
γίνετε να έχουμε το ίδιο νούμερο σε δύο συσκευές??
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
@nikos 120φιλε μου αν ενδιαφερεσαι σοβαρα εστω και για περιστασιακο navigation,ξεχνα τα pda phone και τις σουπα μουπες συσκευες.θα παρεις στα ιδια λεφτα ενα ολοκληρωμενο συστημα παλι με WM(τα Μιο ειναι τα καλυτερα) με τουλαχιστον 3.5αρα οθονη για να κανεις τη δουλεια σου.θα το συνδεσεις και με την τροφοδοσια και το ηχοσυστημα της μπεμπας και θα σαι αρχοντας.Ουτε cradle ουτε βλακειες βγαλε βαλε συσκευες καθε φορα που μπαινοβγαινεις στο αμαξι.
http://e-acorn.com/view_product.php?pro ... 75638eb36f
Yeap...είναι κι αυτό μια καλή λύση...αλλά μάλλον για το Ρ1 με βλέπω...αλλά έφαγα ξενέρα.
Drdino κι γω αυτό νομίζω.
Παιδιά...αυτό το test drive που λέει ο Γερμανός, τι είναι? Είναι για όλες τις συσκευές??? Ίσως αν το έπαιρνα για μια μέρα θα μου λυνόταν όλες οι απορίες.
Γνωρίζει κάποιος κάτι περί test drive @ Γερμανός???
Στην ουσια απο τον Γερμανο αγοραζεις την συσκευη. Την χρεωνεσε κανονικα! Και εχεις 2 μερες (νομιζω) αν αποφασισεις πως δεν σου κανει, να την επιστρεεψεις και να παρεις τα λεφτα σου πισω.
Btw, πολυχρονος φιλε Νικο
Ευχαριστώωωω
Α μάλιστα...έτσι γίνεται? Γαμώτο...στη Cosmote μου λένε ότι μπορώ να πάρω την επιδότηση τον Γενάρη (19)...ενώ πέρσι την είχα πάρει αρχές Δεκέμβρη στη γιορτή μου. ...με ξενέρωσαν! Άλλαξαν λέει τα πράγματα.
Ευχαριστώ για τις ευχές σου corsair!!
Πώς άλλαξαν τα πράγματα δηλαδή; Την επιδότησή σου την δικαιούσαι από την στιγμή που λήγει το συμβόλαιό σου από όσο ξέρω.
Ποιό πρόγραμμα χρησιμοποιούμε για screenshot σε ppc;
Πέρσι ανανέωσα κάπου αρχές Δεκέμβρη...αλλά τώρα μου λένε ότι άλλαξαν τα πράγματα και την επιδότηση θα τη πάρω τον Ιανουάριο. Τι να πω...με ξενέρωσαν...άσε...και ήμουν έτοιμος να το πάρω ρε συ...
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
γίνετε να έχουμε το ίδιο νούμερο σε δύο συσκευές??Ναι με twin sim. Ποια εταιρεία κινητής έχεις;
-
Προς το παρον γινεται να εχεις δυο νουμερα του ιδιου παροχου. Αντε να δουμε ποτε (και αν) θα γινεται να εχουμε 2 διαφορετικων, κατι που απο οσο ξερω μπορει να γινει στο εξωτερικο.
Παντως και οι τρεις εταιρίες προσφερουν την δυνατοτητα αυτη.
-
Λέω να πάω στη Wind...τι παίζει??? Έχει ακούσει κανείς τίποτα άσχημο?
-
Μόλις έφυγα από WIND μετά από πολλά χρόνια.Κακή εξυπηρέτηση σε πρόβλημα που αντιμετώπισα με κατάστημα τους.Το e-mail που τους εστειλα το πεταξανε προφανως στον καλαθο των αχρήστων.Γι αυτό και τους γείωσα και παω Voda.
-
Εγω παλι στη wind βρηκα την υγεια μου, μετα τα τσατσιλικια της vodafone...
Tο θεμα υποκαταστημα ειναι σοβαρο, παντως. Κι εγω αποφευγω αυτο της γειτονιας μου γιατι ειμαι λαμογια και παω σε ενα αλλο, γειτονικου δημου οπου εχω παντα αψογη εξυπηρετηση -
Σε υπ/μα Wind σήμερα είχα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ εξυπηρέτηση...και βασικά αυτό με κέρδισε, όπως και το flexibility των προγραμμάτων της. Η Cosmote είναι λίγο πίσω σε αυτό. Για παράδειγμα θέλω στο Cosmote 240 που έχω να βάλω έναν αριθμό Cosmote να μιλώ δωρεάν...και πρέπει να πληρώσω 30 ευρώ επιπλέον!
Στη Wind είναι 16 ευρώ επιπλέον και για τους 2 αριθμούς!
Ότι να'ναι βασικά...αναμένω να δω τι προσφορές θα βγούνε εν όψη Χριστουγέννων...και θα γυρίσω στη Wind μάλλον με φορητότητα.
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#3]