-
μια και γιναμε ολοι, μια παρεα, νομιζω ειχα δει επιλογη να αποθηκευει τα εισερχομενα αρχεια απο bluetooth, π.χ. στην καρτα μνημης και οχι στην βασικη του τηλεφωνου για να μην 'τιγκαρει'...
την ειδα, οντως ή ηταν της φαντασιας μου?
(και αν την ειδα, που την ειδα? μην μου πειτε στο μενου.. θελω πληρες path! χεχε) -
The truth is out there........
-
Εξαρταται απο τη μαρκα καποιες φορες γιατι εχουν η καθε μια καποια εξτρα βοηθηματα.
Σε σαμσουνγκ εμενα πχ μου βρησκει τους ηχους που εχω στη καρτα, οχι μονο στο /windows και μου εχει μενου να διαλεξω που θα σωζονται τα εισερχομενα ΒΤ.
-
δεν υπαρχει κατι στανταρ στα wm?
-
θελει αλλαγες στη regisrty
-
-
καντα copy paste βρε, σιγα το δυσκολο!
-
δε λεει καθε φορα
-
Το εβαλα και στις αγγελιες:
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Χαριζεται (αλλιως θα πεταχτει) η προικα του Siemens S65, ητοι:Μπαταρια (μεταχειρισμενη για 1 χρονο, αλλα καλη)
Φορτιστης 220V
Φλας
Φορτιστης αυτοκινητου (αν τον βρω )
Καλωδιο συνδεσης USB (αν το βρω )Τα παραπανω ταιριαζουν και σε αλλα κινητα της ιδιας σειρας (πχ Μ65 κ.ά.).
Θεσσαλονικη ανταλλαγη ή courier επιλογης σας σε ολη την Ελλαδα (φυσικα με εξοδα παραληπτη).
-
για το Νοκια 6500 ξερουμε τπτ?
-
όταν θελήσεις να αγοράσεις αμάξι λυπάμαι το φόρουμ...
-
Ρε χαλασε το κινητο μου και στελνω τον πατερα μου να μου παρει το Ε50 (πραγματικα για τον φουτσο ειναι το ειδα απο κοντα, αλλα ηταν το πιο οικονομικο, και ειχα και την αναβαθμιση οποτε δεν μαμιεται) και δεν το ειχαν λεει γιατι ειναι παλιο μοντελο και θελει λεει παραγγελεια! του λεω παρε μου το 6500 (ετσι δεν λεγετε? βαριεμε να ψαχνω το site του πλαισιου παλι) και του ειπαν οτι αυτο εινα ιπολυ καινουριο και τωρα το περιμενουν (το πλαισιο εχει κα ιτιμη για το κινητο εντομεταξυ)
Τι να κανω...εγω φταιω?
ΥΓ. Οταν πηρα αμαξι, μπηκα μεσα στην αντιπροσωπεια 9 το πρωι και ειπα του πωλητη 'θελω ενα 106 rallye μαυρο μονό'
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
για το Νοκια 6500 ξερουμε τπτ?τα ίδια Παντελάκι μου......τα ίδια Παντελή μου......
σταθεροποιήσου πρώτα σε κάποιο κινητό........
έχω ζαλάδα....... -
πηγαινε φαε κανα σουβλακι εσυ
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
πηγαινε φαε κανα σουβλακι εσυμπα, δεν πεινάω......πάω για φραπεδιά........
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ωραια.. μηπως ξερουμε και σε ποιον φακελο πρεπει να μπει για να το 'δουν' το αρχειο τα windows? ή πως μπορει να κανει refresh τους ηχους που εχει?Αν καταλαβαίνω σωστά τι ψάχνεις, φτιάξε κι ένα φάκελο my documents στην κάρτα και βάζε και εκεί αρχεία. Θα τα βλέπει κανονικά και μπορείς να βάζεις πχ κι από κει ringtones. Πάντως, ΜΗΝ βάλεις μεγάλο σε μέγεθος MP3, δεν θα παίζει σωστά. Κόψε-ράψε ένα ringtone στο PC και μετά χρησιμοποίησέ το.
-
yo
ξερουμε τιποτα για το neonode ή οπως λεγεται;
ενδιαφερεται μια φιλη μου
εχω την εντυπωση οτι θα ειναι δυσχρυστο κ σε σπεκς δεν λεει κ πολλα
κανενας με εμπειρια; -
γρηγορη, τα ringtones βρηκα πως μπορουν να 'παιξουν'..
το προβλημα ηταν να αναγνωρισει ηχους ειδοποιησης και οχι κλησης (ηχο event δηλαδη...)
εκει χρειαζοταν η παρεμβαση του σπυρου για να σκοραρουμε.. ειμαστε ολ σετ. δεν πειραζουμε τιποτα, δουλευει μια χαρα, ειναι γρηγορο (ειναι αδειο) και ολα μελι γαλα.. συνδεομαι και απο το σπιτι ασυρματα για να κατεβαζω τον καιρο, γιατι ετσι και το παιζω μουρη..
αν και πρεπει να δω που θα το βαζω στο αυτοκινητο, γιατι παρατηρω οτι το αφηνω λιγο προς τα δεξια και το αυτοκινητο 'τραβαει' λιγο -
yo
ξερουμε τιποτα για το neonode ή οπως λεγεται;
ενδιαφερεται μια φιλη μου
εχω την εντυπωση οτι θα ειναι δυσχρυστο κ σε σπεκς δεν λεει κ πολλα
κανενας με εμπειρια;το μονο καλο ειναι η υποστηριξη της αντιπροσωπιας στην Ελλαδα.Κατα τ'α λλα ειναι τραγικο.
1000 φορες καλυτερα το Touch της HTC.
το διαβασες αυτο corsair? τρεχα τωρα να μου την πεις
-
ποτε προλαβες ρε θηριο;
thanks (αν κ το'χα ψιλουποπτευθει απ'τα σπεκς)
στο θεμα μεγεθος ομως δεν ειναι μια κατηγορια μονο του;
επισης η οθονη αφης ειναι οσο δυσχρηστη οσο φαινεται στα promo videos?
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#3]