-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Μη κοιτατε εμενα εγω ειμαι υπαλληλος μονο στη ΝΟΚΙΑ,(και στη SEAT :lipsealed: )Οντως στην ACE επικρατει σε γενικες γραμμες η μιζερη νεοελληνικη κουτοπονηρια του 'οσα φαμε',που θυμιζει τις παλιες κακες εποχες της Alpha Copy.Ακομη,ορισμενες παρτιδες συσκευων φευγουν στην Ιταλια για επισκευη.Αλλα τουλ υπαρχει φυσικη εκπροσωπηση και σου δινεται η δυνατοτητα να τους απαντησεις με αναλογη μιζερη νεοελληνικη κουτοπονηρια δλδ να πας εκει και να κατεβασεις καντηλια και να βρεις εν τελει το δικιο σου.Ενω με την HP θα σου φερει μια μερα το courier τη συσκευη σου σε λειψη συσκευασια απο οτι την εστειλες και με χαραγμενο το battery cover,στελνοντας σε στο e bay ψαχνεις για καινουργιο...
Αλλα αρκετα με τα δυσαρεστα
Behold the future:
S60 Touch UI (εντος 08 )
τρεμε MS
Εμένα δεν με ενδιαφέρει τι τρέχει από κάτω , Windows, Symbian ή MacOS, αρκεί να υπάρχει λόγος να έχεις μια τέτοια ...γκουμούτσα μαζί σου:
-GPS , απαραίτητο.
-WiFi, 3G
-Μνήμη μπόλικη
-Οσο γίνεται μικρότερο μέγεθος.
-Κάπως καλύτερη κάμερα από τις πανάθλιες που έχουν τα περισσότερα WM phones..
Συσκευες σαν το iPhone πχ δεν τις καταλαβαίνω... ΠΟΛΥ μεγάλο, για να βλέπεις απλώς βίντεο και ν' ακούς τραγουδάκια...Τι παραπάνω προσφέρει από άλλα κινητά; Design και διαφορετικό χειρισμό; ΣΙΓΑ!
-Ξαναλέω: στην Ελλάδα σήμερα, το πιο σημαντικό feature από ένα smart κινητό, είναι το GPS! Οσοι είχαν κάποια στιγμή , καταλαβαίνουν πόσο πρακτικό είναι και πόσο χρόνο μπορεί να μας εξοικονομήσει... Για να μην πω και για την εξοικονόμηση που μπορεί να κάνει από τα ρανταρ της τροχαίας...Ειδικά τώρα που οι εθνικές θα γεμίσουν σιγά σιγά με κάμερες και φωτογραφικά ραντάρ, είναι η μόνη λύση για το πορτοφόλι μας!
-
εδω κανεις λαθος.....εχω ενα iPhone και ενα 6120...τα χρησιμοποιω και τα δυο αλλα το Νοκια οσο παει και χρησιμοποιειται σαν 2ο...
η αισθηση που σου δινει το αλλο ειναι μοναδικη...
δεν αντιλεγω οτι το 6120 ειναι απλα πληρες αλλα το αλλο εχει κατι το μαγικο πανω του...
και για να ειμαι ειλικρινης το GPS δεν μου αρεσει σαν ιδεα να το χρησιμοποιω....απλα δεν θελω να ξερω που παω και μακαρι να χασω τον δρομο μπας και ξεφυγουμε λιγο και απο τη ρουτινα....
ομως συμφωνω οτι σε επαγγελματιες ειναι ενα χρησιμο εργαλειο...
-
Μια ερώτηση βρε παιδιά
Ποιά κινητά (μάρκες) έχουν λύσει το ΠΡΟΒΛΗΜΑ
ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ εκτός από την ΝΟΚΙΑ?Έχω ένα 'παλιό' siemens, είμαι ευχαριστημένος (αναμονή, 300+
ξεκλέιδωτα παιχνίδια κλπ). Αλλά δεν ταξινομεί τον κατάλογο
στα Ελληνικά σωστά.Πήρα ένα samsung E900 στην σύζυγο. Τέλειο τηλέφωνο αλλά
ΔΕΝ ταξινομεί τον κατάλογο στα Ελληνικά σωστά. Μάλιστα αν
τα γράψεις στο PC, τα κάνει μπάχαλο στην ταξινόμηση. Αν τα
γράψεις στο τηλέφωνο, τα κάνει ΛΙΓΟ μπάχαλο.Το Sony του κουμπάρου τα ίδια χάλια.
Ποιά κινητά (μάρκες) έχουν λύσει το ΠΡΟΒΛΗΜΑ
ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ εκτός από την ΝΟΚΙΑ? -
zardoz
Ερρρμμμ, τι προβλημα εχει το Sony(ericsson) του κουμπαρου? Σε μενα γιατι ειναι ολα μια χαρα sorted με αλφαβητικη σειρα? Μηπως να προσεχατε και να κανατε διακριση αναμεσα σε Αγγλικους και Ελληνικους χαρακτηρες οταν τα γραφετε? (το αυτο ισχυει και για το Samsung)Για το Siemens τωρα... αυτο αστο... η εταιρια συγχωρεθηκε. Τα λαθη τα πηρε μαζι της...
-
Σε SE W700, SE W850 ατόμων της οικογενείας μου ταξινομούνται αλφαβητικά.
Μάλλον αυτό που λέει ο φίλος από πάνω συμβαίνει.
-
Με προλάβατε όλοι. Στα K700, K750, K800 δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ταξινομησης. Το Τ65 είχε ένα θέμα, το Τ68 ελάχιστο, αλλά τα σύγχρονα τίποτα.
-
πάντως τα Νόκια έχουν την καλύτερη ταξινόμηση......
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
πάντως τα Νόκια έχουν την καλύτερη ταξινόμηση......Τι εννοεις 'την καλυτερη', οταν και τα 2 ακολουθουν το αλφαβητο;
Οπως γραφτηκε, τα SE δεν εχουν κανενα προβλημα, αν εξαιρεσεις το τελικο 'ς', που υπαρχει μονο στη γραφη με T9 ή σαν συμβολο, πραγμα που με αναγκαζει να εχω τις καταχωρησεις του καταλογου μονο με κεφαλαια.
Αν γραφεις τον τηλ. καταλογο ετσι κι αλλιως με κεφαλαια, τα SE ειναι αψογα στην ταξινομηση. -
ωραια.. το προβλημα ειναι υπαρκτον... υπαρχει τροπος να αλλαξω τον ηχο του μηνυματος στο touch (φανταζομαι ισχυει σε ολα τα WM6)?
-
φυσικα
-
ο οποιος ειναι?
-
Στο κλασικο μενου των wm, στη ρυθμιση των ηχων πας και αλλαζεις τον 'ηχο μυνηματος' με καποιον αλλο.
Εσυ θες να βαλεις δικο σου;
-
καλα, εψαχνα τοσες μερες για τους ηχους & ειδοποιησεις, ηταν μπροστα στα ματια μου και δεν το εβλεπα!
-
ωραια.. μηπως ξερουμε και σε ποιον φακελο πρεπει να μπει για να το 'δουν' το αρχειο τα windows? ή πως μπορει να κανει refresh τους ηχους που εχει?
-
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ωραια.. μηπως ξερουμε και σε ποιον φακελο πρεπει να μπει για να το 'δουν' το αρχειο τα windows? ή πως μπορει να κανει refresh τους ηχους που εχει?/windows
-
το ξερα!
-
Και μετά λές για μένα!
-
για σενα τα ρωταω.. κρατα τις απαντησεις, θα σου χρειαστουν!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
το ξερα!ναι σιγουρα
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#3]