-
Eάν τα περάσουμε σε Μιο 350 θα δουλέψει;
ή θα υπάρξει πρόβλημα με το gps...;
δώσε πληροφορίες και με πμ....
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Eάν τα περάσουμε σε Μιο 350 θα δουλέψει;ή θα υπάρξει πρόβλημα με το gps...;
δώσε πληροφορίες και με πμ....
δεν ξερω για το 350, μη σε παρω στο λαιμο μου...
-
οτσέι!
και εγώ δεν θα το τολμούσα γιατί ποιος ακούει την γυναίκα μου...δικό της gps είναι....
-
το touch εχει ηδη τα WM6
-
...όπως επίσης και πολύυυυ μικρά γραμματάκια!
-
γιατι, ποιος σου λεει οτι το hp θα εχει μεγαλυτερα? αυτο που φλασαρε ο σπυρος, σου φαινεται πως ειναι μεγαλυτερα?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
το touch εχει ηδη τα WM6ναι αλλά το touch είναι άλλη ιστορία...δεν έχει το κανονικό μενού που έχουν όλα τα wm μηχανάκια.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
γιατι, ποιος σου λεει οτι το hp θα εχει μεγαλυτερα? αυτο που φλασαρε ο σπυρος, σου φαινεται πως ειναι μεγαλυτερα?Το ΗΡ θα ΕΧΕΙ πληκτρολόγιο! Οχι virtual πληκτρολόγιο!
-
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
το touch εχει ηδη τα WM6μερος και ωρα για να τα ...στησουμε!
-
α, μιλας για τα γραμματα του πληκτρολογιου!
οκ, νταξ, εκει παω πασσο!
νομιζα οτι ελεγες για τα γραμματα του μενου -
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
το touch εχει ηδη τα WM6
ναι αλλά το touch είναι άλλη ιστορία...δεν έχει το κανονικό μενού που έχουν όλα τα wm μηχανάκια.
τι του λειπει, δηλαδη? γιατι εγω ειδα 'σχεδον' οτι εχει και το p350 μου με τα wm5, απλα λιγο διαφορετικα...
-
...θα έχουμε δράματα....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:whistlink: ...θα έχουμε δράματα....αστον, ειναι νεος ακομη στα wm...
-
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Σκέψου εάν τα σηκώνει ο Οmapας 200αρης πώς θα πηγαίνει στα άλλα μηχανάκια.
Spiros τι διαφορές είδες από τα 5;
Τα σηκωνει ΑΕΡΑ, αλλα αυτη η ROM που εχω ειναι 'μαγειρεμενη', οποτε εν μερη η ταχυτητα τoυ μηχανηματος οφειλεται στη ROM αυτη.
Επισης, εχει γινει και overclock στα 240, με προγραμμα ενσωματωμενο στη ROM...
οι διαφορες με τα 5 δεν ειναι μεγαλες, αλλα σιγουρα ειναι καλυτερα τα 6.
Προβλήματα από το Overclocking δεν έχεις παρατηρήσει; Πάντως και τα 6 δεν έχουν λύσει το μεγαλύτερο πρόβλημα των Windows Mobile, το καταραμένο memory leak!
Στην δικιά μου περίπτωση με το 500+ της ΕΤΕΝ, έχω κάνει κάμποσες πατέντες για να ξεκινάει το μηχανάκι με 24ΜΒ από το soft reset... Ε, αφού ξεκινήσω το πρωί, συνδέσω με bluetooth το radio-cd, ανοίξω το GPS, κάνω ένα τηλέφωνο μέσω του car-kit, φτάνω στην δουλειά και αφού κλείσω ΟΛΕΣ τις εφαρμογές, είμαι στα 16-18 ελεύθερα!
Πού πήγαν τα υπόλοιπα;
Αν κάνω soft reset πάλι επιστρέφω στα 24ΜΒ... Αρα, δεν κάνουν και πολύ καλή διαχείριση της μνήμης και δεν ξέρω αν φταίνε μόνον τα Windows ή φταίει και καμιά μαλατσία της ΕΤΕΝ με τον διαμοιρασμό της μνήμης για τα γραφικά...Οπως και να 'χει, αν κάποιος δεν έχει όρεξη ν'ασχολείται, καλό είναι ν'αποφύγει συσκευές με WM (για τα Symbian δεν έχω ιδέα, αλλά εκεί δεν έχει και χάρτες για το GPS... ).
Εγώ, αφού βρήκα τα κόλπα του δικού μου, δεν έχω πρόβλημα, αλλά μέχρι να τα βρεις ψάχνεσαι... Επίσης, ΠΑΝΤΑ θα υπάρχει και κάτι καλύτερο να κάνεις, το software εξελίσσεται συνεχώς, ενώ οι γκουρού έχουν βρει και διάφορους τρόπους να κάνουν πιο γρήγορα τα μηχανάκια και δεν εννοώ μόνον το overclocking...Θέλω να δω την επόμενη γενιά πάντως, μετά από την εμπειρία μου με το Χ500+ που είμαι γενικά πολύ ευχαριστημένος, θα ήθελα η επόμενη συσκευή να έχει:
128ΜΒ Ram
500MHz CPU (ή καλύτερα 400ΜΗz + CPU για τα γραφικά)
GPS
3G (αν πέσει και το κόστος από τις εταιρείες βέβαια, γιατί προς το παρόν...
)
Μέγεθος σαν το Touch ή για όσους ξέρουν , σαν το ΕΤΕΝ μου, αλλά με μικρότερο μήκος κατά 1,5 εκατοστό...
Και φυσικά γνωρίζω πως όλα αυτά θέλουν και μπαταρία για να έχεις μια κάποια αυτονομία...
Τα πράγματα είναι αρκετά καλά ήδη, πολύ καλύτερα από ό,τι περίμενα, πιστεύω πως η επόμενη γενιά θα είναι άψογη! Η τεχνολογία ήδη υπάρχει, το ζήτημα είναι αν θα την υιοθετήσουν οι εταιρείες... -
απο το overclock οχι δεν εχω δει προβληματα, ουτε στο παρελθον. Βεβαια, αν το πας πανω απο 240-266 πιθανοτατα να κολαει.
για τη μνημη περιμενω μερικες μερες να δω πως θα παει και θα σου πω.
-
Overclocking σε κινητά...
-
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#3]