-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Θες να πιανει σημα και στην ...Ευρωπη?(ως το νοεμβρη τουλ)
Βασικα ψαξε για καποιο SE walkman μεχρι τα 300
η καποιο Nokia S40 me stereo ηχειακια
Bασικα εχω βαλει στο ματι το Κ800 και το Ν72 ,αλλα ακομα δεν ξερω
-
http://www.plaisio.gr/product.aspx?cata ... uct=894087
To plaisio εχει το Ν73 music edition 288 ευρο για αγορα μεσω ιντερνετ . Γιατι τοσο φθηνα? Αν πας και το παρεις απο το καταστημα θα δωσεις 120 ευρο παραπανω. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ?
-
To plaisio εχει το Ν73 music edition 288 ευρο για αγορα μεσω ιντερνετ . Γιατι τοσο φθηνα? Αν πας και το παρεις απο το καταστημα θα δωσεις 120 ευρο παραπανω. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ?
Λοιπον την ιδια ερωτηση εκανα κι εγω σε υπευθυνο τοπυ καταστηματος Θεσσαλονικης(κεντρο).Πανω κατω μου απαντησε οτι επειδη τα προιοντα αυτα αποστελονται απο τα κεντρικα στη Μεταμορφωση,και δεν απασχολειται προσωπικο καταστηματος(π.χ προσωπικο επιδειξης & ταμειου),δλδ παρελειπεται ενας κρικος στην αλυσιδα προιον---> πελατης καταφερνουν να εχουν κερδος.Μου πε και κατι αλλα για advanced marketing management logistics αλλα ειχα κανει βολτα με i30 και νυσταζα και δε τα θυμαμαι
Η προσωπικη μου αποψη παντως ειναι οτι θελουν προωθησουν το ηλεκτρονικο καταστημα τους εναντι στους ανταγωνιστες(e-shop,play247) και χρησιμοποιουν καποια προιοντα σαν κραχτες
Το Ν73 απεφυγε το αν θες ποιοτικο ηχο απο τα ακουστικα και τα ηχεια.
Ο Ολυμπιακος τελικα θα αποκλειστει
-
Λοιπον την ιδια ερωτηση εκανα κι εγω σε υπευθυνο τοπυ καταστηματος Θεσσαλονικης(κεντρο).Πανω κατω μου απαντησε οτι επειδη τα προιοντα αυτα αποστελονται απο τα κεντρικα στη Μεταμορφωση,και δεν απασχολειται προσωπικο καταστηματος(π.χ προσωπικο επιδειξης & ταμειου),δλδ παρελειπεται ενας κρικος στην αλυσιδα προιον---> πελατης καταφερνουν να εχουν κερδος.Μου πε και κατι αλλα για advanced marketing management logistics αλλα ειχα κανει βολτα με i30 και νυσταζα και δε τα θυμαμαι
Η προσωπικη μου αποψη παντως ειναι οτι θελουν προωθησουν το ηλεκτρονικο καταστημα τους εναντι στους ανταγωνιστες(e-shop,play247) και χρησιμοποιουν καποια προιοντα σαν κραχτες
Το Ν73 απεφυγε το αν θες ποιοτικο ηχο απο τα ακουστικα και τα ηχεια.
Ο Ολυμπιακος τελικα θα αποκλειστει
Μια χαρα ποιοτικα ηχεια εχει το Ν73. Το εχει φιλαρακι. Μαλιστα μου ειπε οτι εχει 3 ηχεια ενσωματωμενα. Απο τα ακουστικα δεν ξερω τι ηχο εχει. Επισης μου εκανε φοβερη εντυπωση σε αυτο το κινητο η ποιοτητα του βιντεο.
Ο Ολυμπιακος θα προκριθει και θα κανει και διπλο στο Μπερναμπεου
-
To N73 εχει (δυο)2 ηχεια (ενα στην κρυφη και ενα κατω) και ενα (1)ακουστικο.Τα ηχεια παραμορφωνουν ακομα και σε μεσες εντασεις και ακουγεται ενα χσσσσ
Βιντεο τπτ ιδιαιτερο.Ολα τα Nseries γραφουν CIF @15fps σε Mp4
Ο ολυμπιακος ΔΕ θα προκριθει.Τωρα αν ο θειος κανονισε ι με τη betwin.com κερδισει στο μπερναμπεου δεν ξερω
-
To N73 εχει (δυο)2 ηχεια (ενα στην κρυφη και ενα κατω) και ενα (1)ακουστικο.Τα ηχεια παραμορφωνουν ακομα και σε μεσες εντασεις και ακουγεται ενα χσσσσΒιντεο τπτ ιδιαιτερο.Ολα τα Nseries γραφουν CIF @15fps σε Mp4
Ο ολυμπιακος ΔΕ θα προκριθει.Τωρα αν ο θειος κανονισε ι με τη betwin.com κερδισει στο μπερναμπεου δεν ξερω
Χμμ εμενα μου ακουγοταν ο ηχος πολυ καλυτερα απο το walkman ενος φιλου(δεν θυμαμαι το μοντελο ,αλλα ειναι το φθηνοτερο της σειρας walkman. Αυτο με το πορτακι λεω)
Αλλη ερωτηση τωρα. Ολα τα se walkman εχουν τα ιδια ηχεια?
Το SAMSUNG U700 λεει τιποτα?
Υ.Γ Ο Ολυμπιακος παλιοΠαοκι θα προκριθει και θα κανει και διπλο μεσα στο κοτετσι της Ρεαλ.
-
toyotaman
σκέφτομαι να το αλλάξω με το 6300 μου.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
toyotamanσκέφτομαι να το αλλάξω με το 6300 μου.
άν είναι το Ν73 συμφωνώ.....
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
toyotaman
σκέφτομαι να το αλλάξω με το 6300 μου.
άν είναι το Ν73 συμφωνώ.....
μάλλον το 6120...
-
Χμμ εμενα μου ακουγοταν ο ηχος πολυ καλυτερα απο το walkman ενος φιλου(δεν θυμαμαι το μοντελο ,αλλα ειναι το φθηνοτερο της σειρας walkman. Αυτο με το πορτακι λεω)
Αλλη ερωτηση τωρα. Ολα τα se walkman εχουν τα ιδια ηχεια?
Το SAMSUNG U700 λεει τιποτα?
Υ.Γ Ο Ολυμπιακος παλιοΠαοκι θα προκριθει και θα κανει και διπλο μεσα στο κοτετσι της Ρεαλ.
απο walkman το w810 ειναι τιμιογια τα λεφτα του-179 ευρα
τα Slider γενικα της se τριζουν/χαλανε ευκολαΑν σε πειθει το πακετο του U700 και δε θες 3g τοτε πηγαινε για το u600-μικροτερο και φθηνοτερο.Απο κει και περα καλη κατασκευη και τα 2 (θα τριζει λιγο το slider μετα απο χρηση),αξιοπρεπης μπαταρια για το μεγεθος.Καλος ηχος απο τα ακουστικα,μετρριος σε ενταση απο το ηχειο.Καλη καμερα.
Εγω παντως θα προτεινα και το 5700 στα ιδια λεφτα.(βγαινει και σε κοκκινο-ασπρο )
Υ.Γ:Παλιογαβρι μου δεν ειμαι παοκι.Συνηθως βρισκουν αμεσως τι ομαδα ειμαι,αν και μερες σαν τη σημερινη καλυτερα να μην το θυμαμαι... (παντως δεν ειμαι τριπολη)
-
drdino έγραψε:
Σε εμένα δεν θα αποδώσεις εύσημα;
Προτου μπειτε στην ουρα για να αποδωσετε ευσημα στον dino(μηπως του κανουν και ενσημα?)δειτε τι αλιευσα απο αλλο φορουμ
iPAQ 61O Mini Review
I have the opportunity to test for a few days a 610C targeted for the Americas Region.First of all and to be completely honest, I have a big experience with WM devices but I´m not a big fun of them, my current phone is a Nokia N95, previous N80 and other Symbian phones, so be aware. Second, take in mind that this unit is a prototype, the SW date is from the end of June, so they are beta devices, lot of changes are expected.
To be honest, my first and big complain about this device is that I really don´t understand who will be the buyer of this device. HP´s 510 with WM6 standard and numeric keypad, yes I can understand it, it´s a small device, but even with this small screen could replace very well some standard candy bar phones, but the 610, it´s a bigger (much) device, with WM6 Pro and a big numeric keypad.
Keep in mind that with this keypad you can only enter numbers, no text, if you need to write a quick text message you need to use the on screen keyboard, so, why HP don’t take off the numeric keypad, add a standard directional pad and the common buttons then reduce the length from 117 mm to around 100 mm? This is a personal opinion, but in the world of WM phones devices must be only touch screen devices (like Eten X500) or full QUERTY devices (or the slider variants, like TyTN).
OK, now the mini review, again remember, it´s a beta unit:
PHYSICS:
It´s big, but not so big, those who knows the X500 it´s about the same size, but heavier. Very well constructed with the exception of the SD (under the battery) and SIM card slots, second time I changed the SIM the cover broke. For the rest, no creak sounds, love the way they arrange to put the stylus (I bet that you will spend a few minutes looking for it…)
Keypad buttons are big, a little too can say, the material of the keys (and the fact that the directional wheel is there) will ensure that always looks dirty with fingerprints. The right and left soft keys are small and difficult to press, again, number buttons could be smaller, and soft keys bigger.
And now, this strange “smart touch wheel”, the first thing that came to my mind when I saw this was the Nokia 3650, how was the seek person that created this? In this case, this solution helps to make room for a bigger screen, I know that, but:
a. It is very difficult to use it horizontally or vertically. For instance, if you need to go to the icon bottom the selected one, you need to go first to the right, then again to the right and finally bottom, yes, it is possible to go down the first time, but you will need so many practice to accomplish this.
b. As said, the only use of the numeric keys is enter numbers, it is very common that if you need to dial 523… with the 5 no problem, but when you press the 2 chances are that this smart thing change the focus to another menu (or worst if you are in the contacts, chances are that you end calling who knows…), and if this happen to you, well…avoid the pain, use the stylus and the on screen keypad. To be honest I really tried hard to give it a chance, but at the second day I found myself using the thumb button for navigating menus, and the stylus for almost everything. Again, if this device haven´t numeric keypad, things were better.
For the rest things are very common except there is no volume dedicated keys and the camera button is hard to operate.
DYSPLAY
Bright, very nice 2.8” screen, even under sunlight it´s very visible. You could lower the brightness to lower levels and it is still bright. I only wish it could be VGA.
SOFTWARE:
The device is fast, no lags or delays, the processor works very well. Any surprise here, typical WM6 Pro device with hp adds like iPaq Connection Manager. Uses Skype for VoIP without a problem with wireless connection. As in the 510, voice commands works very well.
GPS:
My unit has no software, I test it with TomTom, I only could acquire position, for the rest the device hangs, and again I think this is related to be a beta device.
Wi-Fi AND BLUETOOTH:
Wireless works fantastic, very well, very fast. Bluetooth like GPS hangs the device, only one time I can pair the 610 with my Nokia BH800 headset, make a call but only hear noise.
TELEPHONY:
Lot of beta software related problems, starting the phone with a SIM hangs the device many times.
Signal strength was average, looses signal where N95 can make phone calls without problem, data connections seems very unstable, only once can acquire a 3G connection, rest of the time GPRS intermittent.
Voice quality is average, the other person will hear you well and clear, but you hear him a little noisy. Ring volume is average to louder, no problem here.CAMERA:
In daylight you will have no problems, typical for its megapixels. In dark environments you can forget to use it, for instance in a disco you cannot see what are you focusing at in the display. One more, the flash is not automatic, if you want to use the flash, you must turn on manually. Very annoying.
As mentioned above, the button is a little recessed and hard to push.
Since it is a 3MP camera, things could be better, especially for night shots.
MULTIMEDIA:
Not the target, compared with the N95 is like an old 14” b&w TV near a 72” HDTV.
Video plays well, music plays well too but for an unknown reason if you set the volume at maximum, the volume are much lesser that the ring volume are. No audio jack, only mini usb out. No radio.BATTERY:
1590 mAh, fully charged at 9am with Wi-Fi enabled for 2 hours, 1 hour of talking time, and a couple of text messages, you will need to charge it at 10pm. I think that signal reception could affect battery life since it must scan for networks often. You can charge via usb, but takes long time to reach full charge.
PROS:
Screen
Fast device
Memory
VoIP performance
Wi-Fi performanceCONS:
Targeted Customer (in my opinion)
Smart Touch Wheel (could be a personal taste)
Camera performanceThe greater inconvenient that I have with this device is the target of the customer who will buy it, again, I think that this device without a numeric keypad could be more attractive, and with a VGA screen a lot more. Finally, remember, this little review is based on an early beta unit, things will be improved, but the design and concept will remain, if HP targets this device as a single hand usage device, they are wrong, you need both hands to use it, and with this touch wheel even making a simple call could ended with you using your stylus (or fingers) to accomplish the task. My last thought, no, I not trade my N95 for this.
This week I´m using the iPaq 910, I only have one day with it, but could anticipate you that it´s a better device, even with some software bugs I am much happier with this one, but the trade is the screen size…
Next week will post the mini review of the 910 and photos of both.
Regards,
Reply With Quote
Για οσους λενε οτι δεν ξερουν αγγλικα(ναι funky εσενα δειχνω) ο τυπος λεει τα εξης πανω κατω
το h/w keyboard εισαγει μονο αριθμους και οχι γραμματα(αδιανοητο)
το smart wheel δουλευει με ακατονοητο τροπο,παιρνει πρωτοβουλιες και γενικα εχει τη δικη του προσωπικοτητα.Π.χ πας να πατησει ενα πληκτρο και νομιζει οτι προσπαθεις να πλοηγηθεις.
η φωτοευαισθησια της camera ειναι μετρια.
Βεβαια ειναι beta εκδοση κι ας θυμηθουμε οτι την συσκευη φτιαχνει η HTC(=εγγυηση)και πολλα μπορει ν'αλλαξουν
-
drdino έγραψε:
Σε εμένα δεν θα αποδώσεις εύσημα;
Προτου μπειτε στην ουρα για να αποδωσετε ευσημα στον dino(μηπως του κανουν και ευσημα?)δειτε τι αλιευσα απο αλλο φορουμ
Τα ευσημα του τα αποδιδουμε... τωρα ΔΙΣ, μιας και στο review εχει πολυ καλα σχολια. Απο εκει και περα οσα τον προβληματισαν τον reviewer ειναι σχεδον υποκειμενικα και μη αξια λογου μπροστα στο τι κανει αυτη η συσκευη.
-
Καλα εσυ πληρωσες και 500 ευρω για το P1
δεν δικαιουσαι δια να ομιλεις
Παντως τα μονα καλα σχολια ειναι για το wi fi
κατα τ'αλλα το καλυμμα της sim εσπασε,σημα δεν ειχε καλο,το ακουστικο δεν ηταν 'καθαρο', η μπαταρια μαλλον μετρια...
Δε λεω ΟΛΑ αυτα μπορει να φτιαξουν στο τελος,αλλα επειδη εχω φαει παπα απο την HP,ειμαι επιφυλακτικος.
-
Καλα εσυ πληρωσες και 500 ευρω για το P1Εμενα μια φορα παλι, δεν με απασχολησε στο ελαχιστο η τιμη...
-
Για σενα omikrone3 ποια ειναι καλα κινητα? Ολα μαπα τα βγαζεις
Το glofiish λεει τιποτα?
-
Πιο απ ολα;
(Τα καλα ειναι τα ΣΕ. )
-
Για σενα omikrone3 ποια ειναι καλα κινητα? Ολα μαπα τα βγαζεις
Τα Nokia!!!
Οκ σοβαρα,δεν υπαρχουν 'καλα' και 'κακα' κινητα.Υπαρχει η τεχνικη διαδικασια trial & error,δλδ δοκιμαζεις οσα περισσοτερα μπορεις και αποκτας πειρα.Σαν τα αυτοκινητα δλδ,μονο που με τα κινητα λογω ευκολια κτησης(για μενα τουλ) μπορεις να ασχοληθεις παραπανω απο οτι ενα απλο 'test drive'.Κι ετσι γινεσαι σοφοτερος και δεν πετας απλα >Το glofiish λεει τιποτα?
.Glofish ειναι Series μοντελων.Το απλο X500 παντως συνολικα προτεινεται ανετα στην τιμη του.Απλα να τσεκαρεισ στο καταστημα την οθονη του μηπως κανει 'νερα'
-
Το glofiish λεει τιποτα?
.Glofish ειναι Series μοντελων.Το απλο X500 παντως συνολικα προτεινεται ανετα στην τιμη του.Απλα να τσεκαρεισ στο καταστημα την οθονη του μηπως κανει 'νερα'
αυτου του τυπου τα qwerty ειναι απιστευτα δυσχρηστα οταν πχ θες να στειλεις ενα sms και εισαι στο δρομο, ή οταν θα ηθελες να χρησιμοποιησεις μονο το ενα χερι
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Το glofiish λεει τιποτα?
αυτου του τυπου τα qwerty ειναι απιστευτα δυσχρηστα οταν πχ θες να στειλεις ενα sms και εισαι στο δρομο, ή οταν θα ηθελες να χρησιμοποιησεις μονο το ενα χερι
Θεμα συνηθειας, η δικια μου εμπειρια λεει πως ειναι... Οχι πως το εχω συνηθισει πληρως, αλλα την παλευω νομιζω καλα με το qwerty... καλυτερα απο οσο πιστευα. Ο Ροζουλης μαλιστα μου ειχε πει, πως ειναι τρομακτικη ευκολια!!! Θα φανει αν ειχε δικιο...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Το glofiish λεει τιποτα?
Θεμα συνηθειας, η δικια μου εμπειρια λεει πως ειναι... Οχι πως το εχω συνηθισει πληρως, αλλα την παλευω νομιζω καλα με το qwerty... καλυτερα απο οσο πιστευα. Ο Ροζουλης μαλιστα μου ειχε πει, πως ειναι τρομακτικη ευκολια!!! Θα φανει αν ειχε δικιο...
δεν εννοω ολα τα qwerty, αλλα μονο αυτα που δεν εχουν κ το κλασσικο πληκτρολογιο των κινητων
ενας χρονος τωρα και δεν το χω συνηθισει στο 9100 μου..
αντιθετως, οταν πηρα το W810 αμεσως προσαρμοστικα...ειναι μακραν πιο ευχρηστα τα κλασσικα κινητα σ'αυτον τον τομεα ρε συ..
σκεψου μονο οτι μπορει να γραφεις ανετα με το ενα χερι, χωρις να βλεπεις κιολας ξερω'γω
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#3]